Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85

Szingli sítábor februárban

4 éjszaka szállás + reggeli + 3 napos síbérlet + utazás

  • Időpont: 2018.02.21 – 2018.02.25 (5 nap, 4 éjszaka, 3 nap síelés)
  • Szingli sítábor, elsősorban egyedülálló síelők számára, de természetesen párokat is örömmel látunk
  • 4 éjszaka szállás 2 ágyas elhelyezéssel és reggelivel, 3 napos síbérlet, buszos utazás
  • Ár: 259 EUR / fő
  • Kattints a jelentkezéshez!

Szingli sítábor. Gondoltunk egy merészet és meghirdettük az I. Szingli sítábort, amit valaha Bukovelben szerveztek. A szokásoshoz képest készülünk extra programokkal (közös vacsora, wellness, party, drótkötélpálya, igény szerint oktatás), melyek mind opcionálisak, de segítik a jó hangulat elérését és az ismerkedést. Erre a szervezett utazásra tehát elsősorban az egyedülálló síelők (fiúk, lányok, hölgyek, urak) jelentkezését várjuk, de természetesen párok is csatlakozhatnak!

A hangulatos Hotel Carpathica szálláson fogtok lakni, kétágyas, saját fürdőszobás elhelyezéssel, 4 kilométerre a sípályától. Itt lesz a reggeli, valamint igény szerint az esti buli előtti közös alapozás az étteremben. A szálláson van TV és ingyenes WiFi. Bukovelben 16 darab ülős lift és 60 kilométeres pályarendszer vár rád, síbérleteddel akár az esti csúszást is kipróbálhatod, vagy megpihenhetsz a szuper bukoveli wellness központokban. 

A hütték árazása a nyugaton megszokotthoz képest barátságos, nem muszáj szendvicset vinned magaddal a sípályára, inkább kóstold meg a helyiek specialitását, a borscs levest vagy a saslikot.

Ha kedvet kaptál, csatlakozz hozzánk, erre az időpontra buszos utazás is indul Budapestről, miskolci, debreceni és nyíregyházi beszállási lehetőséggel! 

bukovel síközpont

Bukovel, Ukrajna elsőszámú síközpontja Nyíregyházától 300 kilométerre található. Több mint 60 kilométernyi ratrakkal és hóágyúval kezelt sípályával és 16 darab ülős felvonóval büszkélkedhet. Szolgáltatásait tekintve bátran kijelenthetjük, hogy állja az összehasonlítást a legnépszerűbb nyugat európai sípályákkal. Januárban a legjobb körülmények várják a síelőket. Tudj meg többet a bukoveli síparadicsomról!

egyéb programok

A szingli sítáborra készülünk a megszokotthoz képest extra programokkal, melyeken a részvétel opcionális, nem kötelező. Ellátogatunk a hatalmas kültéri medencével rendelkező wellness komplexumba, a VODA-ba, megnézzük a BUKA szórakoztató központot, elvezetünk kedvenc ukrán varenikizőnkbe, akinek pedig nem elég a sípálya izgalma, az eljöhet a drótkötélpályára is!

szállás

A Hotel Carpathica egy nagyon hangulatos, 5 szintes hotel, mindössze 4 kilométerre a felvonóktól. Nagy hangsúlyt fektetnek az étteremre, az itt felszolgált ételek különlegesek és finomak. Minden szobában megtalálható a TV és a saját fürdőszoba, az étteremben pedig gyors WiFi áll a vendégek rendelkezésére. Síelés után a 6 fős szaunában tudtok majd kikapcsolódni. Bővebb infó itt!

 

Síelés Bukovelben egyedülállóknak, azaz: szingli sítábor!
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és kérj ajánlatot! Az űrlap kitöltése semmire nem kötelez, csak egy szuper ajánlatot küldünk vissza a megadott email címedre.

Kitöltöm!