Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)

Szingli sítábor 39 év alatt, ismerkedés és síelés a fiatalabb korosztály számára

4 éjszaka szállás reggelivel + 3 napos síbérlet + utazás + transzfer = 269 EUR

  • Időpont: 2019.01.16 – 2019.01.20 (5 nap, 4 éjszaka, 3 nap síelés)
  • Ár: 269 EUR
  • benne: 4 éjszaka szállás (reggelivel), 3 napos síbérlet, buszos utazás Budapestről, transzfer minden nap a szállás és a sípálya között
  • rejtett költségek (idegenforgalmi adó, végtakarítási díj): nincsenek!
  • egyéni utazás esetén 60 EUR kedvezmény az árból
  • Kattints a jelentkezéshez!

A tavalyi szezonban szerveztük meg az első szingli sítábort. A tapasztalatok alapján úgy döntöttünk, hogy némileg módosítunk a koncepción és külön szervezünk a fiatalabb (39 év alatti) korcsoportnak egy turnust, ahova mindenkit szeretettel várunk: nem csak azokat, akik egyedülállók és ismerkedni szeretnének, de azokat is, akiknek nincs olyan barátjuk, ismerősük, aki elkísérné őket síelni. Abban bízunk, hogy most is egy jó kis csapat fog összejönni! Lesz lehetőség ismerkedésre, közös síelésre, opcionális programokra ebben az 5 napban.

A 39 év alattiaknak szóló szingli sítábor időpontja január 16-20, ami egy szuper időszak: ebben a néhány napban rendszerint kellemesen üres pályákon síelhetünk, remek körülmények között. Ebben a turnusban is 3 teljes napunk lesz a síelésre. Akik szervezett buszos utazással érkeznek, azok részére az ár tartalmazza minden nap reggeli után a transzfert a sípályára, majd délután vissza. Január 20-án reggeli után indulunk vissza.

bukovel síközpont

Bukovel, Ukrajna elsőszámú síközpontja Nyíregyházától 300 kilométerre található. Közel 70 kilométernyi ratrakkal és hóágyúval kezelt sípályával és 16 darab ülős felvonóval büszkélkedhet. Szolgáltatásait tekinteve bátran kijelenthetjük, hogy állja az összehasonlítást a legnépszerűbb nyugat európai sípályákkal. Tudj meg többet a bukoveli síparadicsomról!

egyéb programok

A síelésen és a széles vodka választék letesztelésén túl is számos program vár Bukovelben. A szingli sítábor keretein belül lesz lehetőség közös vacsorára, közös hüttézésre, ismerkedésre, közös wellnessre, vagy akár bármilyen egyéb programra, ami Bukovelben elérhető és a csapatnak kedve van hozzá, de semmi sem kötelező. Böngészd át a programokat!

szállás

A Hotel Carpathica egy hangulatos, 5 szintes hotel, pár percre a felvonóktól. Nagy hangsúlyt fektetnek az étteremre, a felszolgált ételek különlegesek és finomak. Minden szobában megtalálható a TV és a saját fürdőszoba, valamint gyors WiFi áll a vendégek rendelkezésére. Étterem, bár és közös helyiség adott a szingli sítábor programjaihoz! Bővebb infó itt!

 

A buszos utazást igyekeztünk megszínesíteni néhány programmal, hogy ne csak egy unalmas A-ból B-be jutásként emlékezz rá. Utunk Erdélyen keresztül fog vezetni, Máramarosszigetnél a Tisza hídon át lépünk határt, majd Bukovel előtt 70 kilométerrel át fogunk hajtani Európa földrajzi középpontján (Terebesfehérpatak), ahol az emlékmű megtekintésén túl érdemes betérni egy pohár italra a nagyon hangulatos, múzeumnak is beillő kávézóba. Igény szerint megállunk útközben Tiszaborkúton a Tsypa kézműves sörfőzdénél, ahol beszerezhetünk néhány igazán ízletes ukrán sörkülönlegességet. 

Szingli sítábor a 39 év alatti érdeklődőknek, január 16-20 között.
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és jelentkezz szervezett utazásunkra!

Kitöltöm!

 

Italakciók a szálláson

Хортица ukrán Vodka + narancslé
Bells skót Whisky + Coca Cola

Az utazáshoz útlevél szükséges!

Ne feledd: Ukrajnába nem elég a személyi igazolvány, a határon csak útlevéllel engednek át! Ha nincs útleveled, vagy már nem érvényes, akkor most még épp időben vagy, hogy csináltass egyet.

Síoktatás

Bukovelben van lehetőséged síoktatásra angol, vagy akár magyar nyelven. Az oktatók vállalnak kezdőket, haladókat, egyénileg vagy csoportosan is!