Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)

Szilveszteri síelés és gasztronómiai kaland Kárpátalján: ünnepeld az újévet Bukovelben!

4 éjszaka szállás bőséges félpanzióval + 3 napos síbérlet + utazás + transzfer = 299 EUR

  • Időpont: 2019.12.28 – 2020.01.01 (5 nap, 4 éjszaka, 3 nap síelés)
  • Ár: 299 EUR
  • benne: 4 éjszaka szállás kőrösmezői vendégházban, bőséges félpanzió, 3 napos síbérlet, buszos utazás Budapestről, transzfer minden nap a szállás és a sípálya között, valamint szilveszter este Bukovelbe
  • rejtett költségek (idegenforgalmi adó, végtakarítási díj): nincsenek!
  • Kattints a jelentkezéshez!
LAST MINUTE ajánlat: már csak 2 szabad helyünk van, buszos utazással Budapestről, Debrecenből vagy Nyíregyházáról!
Foglald le az utolsó 2 szabad hely valamelyikét és ingyenes sífelszerelés kölcsönzést adunk ajándékba!

 

Idén is problémát jelent, hogy hol töltsd a szilvesztert? Válaszd 5 napos utazásunkat, melynek során nem csak a bukoveli pályarendszert síelheted be, de egy igazi gasztronómiai kalandban is részed lehet, mivel a kis létszámú (maximum 9 fős) csoport elhelyezése Kőrösmezőn lesz, kárpátaljai  magyar család vendégházában. Itt lehetőséged nyílik megkóstolni a helyi étel,- és italkülönlegességeket úgy, ahogyan csak a legjobb háziasszonyok tudják elkészíteni. Házias ízek, bőséges ellátás reggelire és vacsorára, hamisítatlan kárpátaljai vendégszeretet, ezeket tudjuk garantálni Neked erre az 5 napra.

Az elhelyezés vendégházban történik, ahol a házigazdák nagyon ügyelnek rá, hogy mindig tisztaság és meleg legyen. A vendégházban 3 darab 2 ágyas szoba található, melyre két fürdőszoba jut. Ezen kívül foglalható ugyanitt egy különbejáratú kis ház, ahol 3-4 fő részére tudunk szállást biztosítani, szintén saját fürdőszobával.

December 28-án kora reggel indulunk Budapestről, ezen kívül Nyíregyházán van lehetőség beszállásra. Útközben megállunk majd Terebesfejérpatakon, ahol Európa Földrajzi Középpontja és egy roppant hangulatos múzeum-étterem található. Rövid pihenő után innen indulunk tovább Rahó érintésével Kőrösmezőre, ahol elfoglaljuk a szállást.

December 29., 30. és 31-én három teljes napot síelünk Bukovelben. Minden nap reggeli után transzfert biztosítunk a szállás és a sípálya között, délután pedig egyeztetett időpontban vissza a szállásra.

Szilveszter este opcionális programként vacsora után ingyenes transzfert biztosítunk Bukovelbe, ahol a karácsonyi vásár helyszínén a főtéren óriási mulatság lesz élőzenével, tűzijátékkal.

Az év első napján, reggeli után indulunk haza Kőrösmezőről.

bukovel síközpont

Bukovel, Ukrajna elsőszámú síközpontja Nyíregyházától 300 kilométerre található. Közel 70 kilométernyi ratrakkal és hóágyúval kezelt sípályával és 16 darab ülős felvonóval büszkélkedhet. Szolgáltatásait tekinteve bátran kijelenthetjük, hogy állja az összehasonlítást a legnépszerűbb nyugat európai sípályákkal. Tudj meg többet a bukoveli síparadicsomról!

egyéb programok

A síelésen és a széles vodka választék letesztelésén túl is számos program vár Bukovelben. Adrenalindús programok, wellness központok, szauna, karácsonyi vásár, korcsolyázás, éjszakai szánkózás és síelés, csak néhány a szinte korlátlan választékból. Unatkozni nem fogsz, ezt garantáljuk. Böngészd át, hogy mit Ne hagyj ki!

Kőrösmező vendégház

Szállás Kőrösmezőn, kárpátaljai magyar családok vendégházaiban félpanzióval. A vendéglátók nagyon ízletesen főznek, magyarul pedig kitűnően beszélnek. A szállás 20 percre található a sípályától, buszos utazás esetén a sípálya és szállás közti transzfert biztosítjuk. Itt igazi gasztronómiai túra vár rád! Bővebb infó itt!

 

Ünnepeld az újévet Bukovelben egy felejthetetlen síeléssel!
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és jelentkezz szervezett utazásunkra!

Kitöltöm!

 

Az utazáshoz útlevél szükséges!

Ne feledd: Ukrajnába nem elég a személyi igazolvány, a határon csak útlevéllel engednek át! Ha nincs útleveled, vagy már nem érvényes, akkor most még épp időben vagy, hogy csináltass egyet.

Síoktatás

Bukovelben van lehetőséged síoktatásra angol, vagy akár magyar nyelven. Az oktatók vállalnak kezdőket, haladókat, egyénileg vagy csoportosan is!