Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)

Szilveszteri síelés élőzenés újévi programmal Bukovelben

5 éjszaka szállás félpanzióval + újévi program élőzenével, korlátlan étel fogyasztással és 1 üveg itallal + 4 napos síbérlet = 450 EUR

  • Időpont: 2019.12.28 – 2020.01.02 (6 nap, 5 éjszaka, 4 nap síelés)
  • Ár: 450 EUR
  • benne: 5 éjszaka szállás a Hotel Carpathica-ban, félpanzió, újévi program élőzenével, korlátlan étel fogyasztással és 1 üveg itallal, 4 napos síbérlet
  • rejtett költségek (idegenforgalmi adó, végtakarítási díj): nincsenek!
  • az ajánlat kizárólag egyéni utazással érhető el, az időpont igény szerint módosítható, de a minimális foglalás 5 éjszaka!
  • Kattints a jelentkezéshez!
LAST MINUTE ajánlat az utolsó szabad szobákra!
Foglald le az utolsó szabad szobák valamelyikét és ingyenes sífelszerelés kölcsönzést adunk ajándékba!

 

Az idei évre a szokásokhoz híven először csak kőrösmezői szállással hirdettünk meg szilveszteri síelést. Azonban olyan nagy igény volt a bukoveli sípályához közelebbi szállásra is erre az időpontra, hogy lefoglaltunk néhány szobát egyik kedvenc partnerünknél, a Hotel Carpathica-ban: évek óta a legnépszerűbb bukoveli szállásunk, amit jó elhelyezkedésének (mindössze 5 perc a sípályától), hangulatos fa berendezésének, szuper éttermének, valamint kiemelkedően jó ár/érték arányának köszönhet.

Így tehát örömmel ajánljuk figyelmetekbe legújabb szilveszteri ajánlatunkat: 6 nap a Bukoveltől mindössze 4 kilométerre található Hotel Carpathica-ban, félpanziós ellátás, szilveszter este pedig újévi program élőzenével, korlátlan ételfogyasztással és 1 üveg itallal az amúgy is jó hangulat további fokozása érdekében!

bukovel síközpont

Bukovel, Ukrajna elsőszámú síközpontja Nyíregyházától 300 kilométerre található. Közel 70 kilométernyi ratrakkal és hóágyúval kezelt sípályával és 16 darab ülős felvonóval büszkélkedhet. Szolgáltatásait tekinteve bátran kijelenthetjük, hogy állja az összehasonlítást a legnépszerűbb nyugat európai sípályákkal. Tudj meg többet a bukoveli síparadicsomról!

egyéb programok

A síelésen és a széles vodka választék letesztelésén túl is számos program vár Bukovelben. Adrenalindús programok, wellness központok, szauna, karácsonyi vásár, korcsolyázás, éjszakai szánkózás és síelés, csak néhány a szinte korlátlan választékból. Unatkozni nem fogsz, ezt garantáljuk. Böngészd át, hogy mit Ne hagyj ki!!

Hotel Carpathica

Szállás a Hotel Carpathica-ban lesz, 4 kilométerre a bukoveli sípályától. A szállás könnyen megközelíthető (a főút mentén található), felújított aszfaltcsíkon lehet közlekedni egészen a sífelvonóig. A szálláson 2 ágyas, valamint 2+1 ágyas szobák találhatóak. Ízletes félpanziós ellátás, élőzenés szilveszteri program, szauna, WiFi, fűtött sítároló szoba. Bővebb infó itt!

 

Ünnepeld az újévet Bukovelben egy felejthetetlen síeléssel!
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és jelentkezz szervezett utazásunkra!

Kitöltöm!

 

Az utazáshoz útlevél szükséges!

Ne feledd: Ukrajnába nem elég a személyi igazolvány, a határon csak útlevéllel engednek át! Ha nincs útleveled, vagy már nem érvényes, akkor most még épp időben vagy, hogy csináltass egyet.

Síoktatás

Bukovelben van lehetőséged síoktatásra angol, vagy akár magyar nyelven. Az oktatók vállalnak kezdőket, haladókat, egyénileg vagy csoportosan is!