Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85

Szilveszteri síelés: ünnepeld az újévet Bukovelben!

4 éjszaka szállás + bőséges félpanzió + 3 napos síbérlet + utazás + transzfer = 259 EUR

  • Időpont: 2017.12.29 – 2018.01.02 (5 nap, 4 éjszaka, 3 nap síelés)
  • Ár: 259 EUR
  • benne: 4 éjszaka szállás bőséges félpanzióval, 3 napos síbérlet, buszos utazás Budapestről, transzfer minden nap a szállás és a sípálya között
  • rejtett költségek (idegenforgalmi adó, végtakarítási díj): nincsenek!
  • egyéni utazás esetén 60 EUR kedvezmény az árból
  • Kattints a jelentkezéshez!
LAST MINUTE!
Kérj ajánlatot szilveszteri síelésre, az utolsó helyeket LAST MINUTE akcióban értékesítjük!

 

Idén is problémát jelent, hogy hol töltsd a szilvesztert? Az újévi bulik már évek óta nem az igaziak, a wellness hétvége snassz és már a Gálvölgyi Show is unalmas? Ne gondolkozz tovább: válaszd idén Bukovelt!

Szállásod Kőrösmezőn lesz, csupaszív kárpátaljai magyar vendéglátóknál, hibátlan és bőséges ellátással, hangulatos vendégházban. Három nap felhőtlen csúszás Ukrajna elsőszámú síközpontjában, ahol 16 darab ülős lift és 60 kilométeres pályarendszer vár rád. Síbérleteddel akár az esti csúszást is kipróbálhatod.

A hütték árazása a nyugaton megszokotthoz képest barátságos, nem muszáj szendvicset vinned magaddal a sípályára, inkább kóstold meg a helyiek specialitását, a borscs levest vagy a saslikot.

Ha kedvet kaptál, csatlakozz hozzánk, erre az időpontra buszos utazás is indul Budapestről!

bukovel síközpont

Bukovel, Ukrajna elsőszámú síközpontja Nyíregyházától 300 kilométerre található. Több mint 60 kilométernyi ratrakkal és hóágyúval kezelt sípályával és 16 darab ülős felvonóval büszkélkedhet. Szolgáltatásait tekintve bátran kijelenthetjük, hogy állja az összehasonlítást a legnépszerűbb nyugat európai sípályákkal. Tudj meg többet a bukoveli síparadicsomról!

egyéb programok

A síelésen és a széles vodka választék letesztelésén túl is számos program vár Bukovelben. Próbáld ki a freestyle parkot az épített ugratókkal, vagy a hangulatos éjszakai síelést. Ülj be pároddal a szánhúzó kutyák mögé egy kisebb túrára. Fedezd fel a minden igényt kielégítő wellness központokat… Böngészd át a programokat!

szállás

Szállásunk Kőrösmezőn lesz, vendégszerető kárpátaljai magyar családok vendégházaiban. A félpanziót tartalmazza az ár, a vendéglátók nagyon ízletesen főznek, bőséggel tálalnak és magyarul kitűnően beszélnek. A szállás 20 percre található a sípályától, buszos utazás esetén a sípálya és szállás közti transzfer benne van az árban. Bővebb infó itt!

 

Ünnepeld az újévet Bukovelben egy felejthetetlen síeléssel!
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és jelentkezz szervezett utazásunkra!

Kitöltöm!