Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)

Szilveszteri síelés: idei első szervezett buszos utazásunk!

December 28-tól január 2-ig: választható szállások: bukoveli hotel, vagy kőrösmezői vendégház

  • Időpont: 2021.12.28 – 2022.01.02 (6 nap, 5 éjszaka, 3+1 nap síelés)
  • Ár (Kőrösmező vendégház): 349 EUR helyett most 299 EUR az utolsó szabad helyekre!
  • Ár (Hotel Carpathica): 549 EUR
  • benne: 5 éjszaka hotelben vagy vendégházban félpanzióval, 3 napos síbérlet és buszos utazás
  • rejtett költségek (idegenforgalmi adó, végtakarítási díj): nincsenek!
  • buszos utazás Budapestről vagy Nyíregyházáról
  • Kattints a jelentkezéshez!
Foglalási szabályok a 2021/22-es téli szezonban

A TravelBukovel.hu csapata még a tavalyi évben, az oltások és védettségi igazolványok előtti időszakban is képes volt egy 20 fő körüli, lelkes csapat számára megszervezni egy bukoveli síutat, így ne legyen kétségetek azzal kapcsolatban, hogy közösen idén is eljuthatunk kedvenc sípályáinkra!

Természetesen alakulhat úgy a helyzet a negyedik hullám miatt, hogy olyan szabályváltozások állnak be, melyek lehetetlenné teszik az utazásunkat: pl. karanténszabályok változása, vagy a síközpont lezárása. Jelenleg egyikre sem látunk nagy esélyt, de azért, hogy a kockázat számotokra is a lehető legkisebb legyen, így megváltoztattuk a foglalási szabályainkat erre a szezonra:

Első részlet: foglaláskor, a részvételi díj 20%-a
Második részlet: helyszínen

Az első részlet 100%-ban visszajár, amennyiben az utazás a szabályváltozások miatt meghiúsul.

 

Szilveszter. Minden évben a legnépszerűbb időpont a szervezett utazásaink között. Ennek több oka is van: egyrészt ebben az időszakban tudják a legtöbben megoldani a szabadságot, másrészt jó dolog a hegyekben, egy sípálya közelében tölteni az év utolsó, valamint az újév első napjait.

Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a 2020/21-es téli szezont a COVID világjárvány tönkretette. Nehéz év volt ez nekünk is, de a sípályáknak, szállásoknak, éttermeknek is. Meg természetesen azoknak is, akik emiatt kénytelenek voltak egy évet kihagyni és nem tudtak hódolni kedvenc télisportjuknak. A negyedik hullám itt van a nyakunkon, de mi bizakodóak vagyunk: egyelőre úgy néz ki, hogy az oltásnak köszönhetően minden esélyünk megvan arra, hogy 2021/22-ben visszatérjünk síelés szempontjából is a normál kerékvágásba, még ha néhány szabályt be is kell ehhez tartanunk. Mi a TravelBukovel.hu-nál mindenesetre úgy készülünk, hogy lesz idén síszezon!

Idei első szervezett buszos utazásunk a hagyományoknak megfelelően a szilveszteri síelés, december 28-tól január 2-ig, két különböző szállásopcióval: a hangulatos bukoveli Hotel Carpathica, vagy csupaszív kárpátaljai magyar vendéglátóink kőrösmezői vendégháza.

Hotel Carpathica

Válaszd a hotel opciót, ha szeretnél a sípálya közelében megszállni (transzfert biztosítunk minden nap reggel és délután a sípálya és a szállás között, mely nagyjából ~5 perc) és élveznéd egy 5 szintes, igazi faház hangulatát. A Hotel Carpathica-val évek óta együttműködünk, ár/érték arányban az egyik legjobb választás Bukovelben. Nagyon jó az étterem és a bár, fűtött síszoba és foglalható szauna is rendelkezésre áll.

Bónusz: a részvételi díj tartalmazza a szilveszteri programot is, mely december 31-én egy őrületes buli lesz élőzenével, all-you-can-eat vacsorával és minden felnőtt résztvevőnek egy üveg ajándék itallal.

Egy kis kedvcsináló videó a tavalyi szilveszter estéről ide kattintva!

Kőrösmező vendégház

Ha szeretnéd megtapasztalni, milyen az igazi kárpátaljai vendégszeretet, valamint részese lennél egy gasztronómiai kalandnak is, akkor foglald le szilveszteri utazásunkat Kőrösmező vendégház szállással. A bukoveli sípályára innen is biztosítjuk a transzfert (~20 perc). Szállásadónk olyan reggelit és vacsorát szervíroz, hogy a rendszeres testmozgás ellenére is garantáltan néhány kiló többlettel fogsz hazatérni. Szilveszteri bulit Kőrösmezőn nem tartunk, de aki szeretné, azt szilveszterkor transzfer be tudja vinni Bukovelbe, ahol minden évben nagyon hangulatos szabadtéri mulatsággal köszöntik az újesztendőt.

Részletek az utazásról

December 28-án kora reggeli órákban indulunk Budapestről (találkozási pont a Hungária krt. 116. OMV benzinkúton) 9 személyes kisbuszokkal. Beszállási lehetőség az M3 vonalán illetve Nyíregyházán. Határátlépés Tiszabecs / Tiszaújlaknál. Kárpátalján útba ejtjük Európa Földrajzi Középpontját, a szuvenír vásárt és sokak kedvencét, a Kolyba múzeumot, ahol lesz lehetőség egy kávé, sör, vagy autentikus vodka elfogyasztására. Innen már látótávolságon belül lesz Bukovel, várható érkezésünk a szállásokra késő délutáni órákban.

December 29-31 között minden nap lesz lehetőség a 75 kilométeresre hízott bukoveli pályarendszer besíelésére. A szilveszteri csomagban 3 napos síbérlet van, a negyedik napon (január 1-én) a tapasztalatok szerint kárba szoktak veszni az előre megváltott síbérletek a jól sikerült szilveszteri buli miatt. Erre a napra opcionális programokat kínálunk: terepjárós túra, bukoveli extrémsportok (pl. drótkötélpálya) kipróbálása, vagy wellness. Természetesen ha valaki január 1-én is síelne, akkor van lehetőség 4 naposra cserélni a bérletet!

Január 2-án reggeli után indulunk haza. Útközben benézünk a tiszaborkúti Tsypa kézműves sörfőzdébe ahonnan vihettek haza különleges kárpátaljai söröket (ajándéknak sem utolsó).

Az utazás Facebook eseményéhez kattints ide >>

bukovel síközpont

Bukovel, Ukrajna elsőszámú síközpontja Nyíregyházától 300 kilométerre található. Több mint 75 kilométernyi ratrakkal és hóágyúval kezelt sípályával és 16 darab ülős felvonóval büszkélkedhet. Szolgáltatásait tekintve bátran kijelenthetjük, hogy állja az összehasonlítást a legnépszerűbb nyugat európai sípályákkal. Tudj meg többet a bukoveli síparadicsomról!

COVID szabályok

Figyelemmel követjük mind a hazai, mind az ukrajnai szabályokat és elsőként tájékoztatunk itt Titeket. Ukrajnába belépéshez WHO által elfogadott oltás, vagy Sputnik + 3. felvett vakcina szükséges. Oltás hiányában itthon és kint elvégzett PCR teszt kell. Magyarországra belépéskor jelenleg nincs korlátozás és karantén kötelezettség. Bővebb infó itt!

Ne hagyd ki!

Bukovelben a síelésen kívül rengeteg egyéb programot kipróbálhatsz: szánkózás, hófánkozás, műjégpálya, kutyaszán túra, drótkötélpályák, wellness központok. Minden információt összeszedtünk ezzel kapcsolatban, bónuszként pedig abban is segítünk, hogy melyik éttermeket érdemes becéloznod a környéken. Bővebb infó itt!

 

Szilveszteri szervezett buszos utazásunk december 28 és január 2 között.
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és jelentkezz szervezett utazásunkra kötelezettségek nélkül!

Kitöltöm!