Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)

Party sítábor luxus pályaszálláson

4 éjszaka luxus pályaszálláson svédasztalos reggelivel + 3 napos síbérlet + utazás = 349 EUR

  • Időpont: 2019.02.20 – 2019.02.24 (5 nap, 4 éjszaka, 3 nap síelés)
  • Ár: 349 EUR
  • benne: 4 éjszaka luxus pályaszálláson (svédasztalos reggelivel), 3 napos síbérlet, buszos utazás Budapestről
  • rejtett költségek (idegenforgalmi adó, végtakarítási díj): nincsenek!
  • egyéni utazás esetén 60 EUR kedvezmény az árból
  • Kattints a jelentkezéshez!

A 2018/19-es téli szezon egyetlen olyan szervezett utazása lesz ez, amelynél szállásunk a bukoveli sípályák közvetlen közelében lévő, kétszintes luxus faházakban lesznek. Ezek a pályaszállások minden igényt kielégítenek: saját fűtött garázzsal (mely sítárolóként is használható), szaunával, merülőmedencével rendelkeznek. Az alsó szinten amerikai konyhás nappali található, valamint egy hangulatos kandalló. A felső szinten három különnyíló hálószoba, mindegyik saját fürdőszobával. A sípálya néhány lépésre, a reggeli a közelben lévő hüttékben, bőséges svédasztalos ellátással és korlátlan pezsgőfogyasztással!

Egy fiatalos csapatba várjuk a jelentkezőket, akiktől nem áll távol a bulizás sem, mert ebben a néhány napban a síelésen kívül a szórakozásnak is nagy szerepe lesz. A síelés után ugyanis közös vacsora, alapozás a faházakban, majd party a közelben lévő BUKA diszkóban, ameddig bírjuk…

bukovel síközpont

Bukovel, Ukrajna elsőszámú síközpontja Nyíregyházától 300 kilométerre található. Közel 70 kilométernyi ratrakkal és hóágyúval kezelt sípályával és 16 darab ülős felvonóval büszkélkedhet. Szolgáltatásait tekinteve bátran kijelenthetjük, hogy állja az összehasonlítást a legnépszerűbb nyugat európai sípályákkal. Tudj meg többet a bukoveli síparadicsomról!

egyéb programok

A síelésen és a széles vodka választék letesztelésén túl is számos program vár Bukovelben. A party sítábor keretein belül lehetőség közös vacsorára, közös hüttézésre, ismerkedésre, közös wellnessre, vagy akár bármilyen egyéb programra, ami Bukovelben elérhető és a csapatnak kedve van hozzá, de semmi sem kötelező. Böngészd át a programokat!

szállás

Luxus a sípályák mellett, hangulatos faházakban. Ha ismered az érzést, amikor reggeli után sícipőben csak néhány lépést kell tenned a sípályáig és elsőként karcolhatod össze a frissen ratrakolt pályát, akkor pontosan tudod, hogy ezt keresed. Kétszintes, 6 fős luxus faházak várnak rád saját szaunával és svédasztalos reggelivel. Bővebb infó itt!

 

A buszos utazást igyekeztünk megszínesíteni néhány programmal, hogy ne csak egy unalmas A-ból B-be jutásként emlékezz rá. Utunk Erdélyen keresztül fog vezetni, Máramarosszigetnél a Tisza hídon át lépünk határt, majd Bukovel előtt 70 kilométerrel át fogunk hajtani Európa földrajzi középpontján (Terebesfehérpatak), ahol az emlékmű megtekintésén túl érdemes betérni egy pohár italra a nagyon hangulatos, múzeumnak is beillő kávézóba. Igény szerint megállunk útközben Tiszaborkúton a Tsypa kézműves sörfőzdénél, ahol beszerezhetünk néhány igazán ízletes ukrán sörkülönlegességet. 

Party sítábor luxus pályaszálláson, február 20-24 között.
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és jelentkezz szervezett utazásunkra!

Kitöltöm!

 

Az utazáshoz útlevél szükséges!

Ne feledd: Ukrajnába nem elég a személyi igazolvány, a határon csak útlevéllel engednek át! Ha nincs útleveled, vagy már nem érvényes, akkor most még épp időben vagy, hogy csináltass egyet.

Síoktatás

Bukovelben van lehetőséged síoktatásra angol, vagy akár magyar nyelven. Az oktatók vállalnak kezdőket, haladókat, egyénileg vagy csoportosan is!