Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)

Március 15-i hosszú hétvége: zárd az idei síszezont Bukovelben!

Választható elhelyezés: hotel vagy vendégház

  • Időpont: 2020.03.11 – 2020.03.15 (5 nap, 4 éjszaka, 3 nap síelés)
  • Ár: 259 EUR kőrösmezői szállással és félpanzióval
  • Ár: 299 EUR hotelben, félpanzióval
  • benne: 4 éjszaka szállás, 3 nap síelés, félpanzió, buszos utazás, transzfer minden nap a szállás és a sípálya között
  • rejtett költségek (idegenforgalmi adó, végtakarítási díj): nincsenek!
  • buszos utazás Budapestről vagy Nyíregyházáról
  • Kattints a jelentkezéshez!
LAST MINUTE ajánlat akár 70 EUR kedvezménnyel
Jelentkezz február 28-ig és csatlakozz a szezonzáró síeléshez akár 70 EUR kedvezménnyel: Hotel Carpathica csomag 299 EUR helyett 229 EUR, Kőrösmező csomag 259 EUR helyett 199 EUR!

 

Évek óta szervezünk szezonzáró síelést a március 15-i hétvégére Bukovelbe. Ez az időpont klasszikusan jó szokott lenni, mert nagy esély van a napsütéses, szép időre, de a korábbi évek tapasztalatai alapján március közepén még bőven van annyi hó (a hegy mikroklímájának és a rendkívül jól kiépített hóágyú rendszernek köszönhetően), hogy a pályarendszer 100 százaléka síelhető legyen.

Idén március 15. vasárnapra esik, így sajnos nem tudjuk meghosszabbítani a hétvégét, de ettől függetlenül a szokásoknak megfelelően ekkor zárjuk a szezont. Erre az időpontra választhatsz kőrösmezői vendégházat, ahol a környék legjobb reggelijét és vacsoráját élvezheted, vagy a Hotel Carpathica szállást, 4 kilométerre a felvonóktól. Ne feledd: a hütték árazása a nyugaton megszokotthoz képest barátságos, nem muszáj szendvicset vinned magaddal a sípályára, inkább kóstold meg a helyiek specialitását, a borscs levest vagy a saslikot. Ha kedvet kaptál, csatlakozz hozzánk, erre az időpontra buszos utazás is indul Budapestről és Nyíregyházáról!

bukovel síközpont

Bukovel, Ukrajna elsőszámú síközpontja Nyíregyházától 300 kilométerre található. Közel 70 kilométernyi ratrakkal és hóágyúval kezelt sípályával és 16 darab ülős felvonóval büszkélkedhet. Szolgáltatásait tekinteve bátran kijelenthetjük, hogy állja az összehasonlítást a legnépszerűbb nyugat európai sípályákkal. Tudj meg többet a bukoveli síparadicsomról!

Hotel Carpathica

Szállás a Hotel Carpathica-ban, 5 percre a sípályáktól. Igényes 2-3 ágyas, valamint kétlégterű 4 ágyas családi szobák. Ingyenes WiFi, fűtött sítároló, 6 fős szauna tartozik hozzá. Menüválasztásos reggeli és vacsora is benne van az árban. A bukoveli szállások közül itt a legjobb a konyha. Transzfert minden nap a szállás és a sípálya között. Bővebb infó itt!

Kőrösmező – vendégház

Szállás Kőrösmezőn, vendégszerető kárpátaljai magyar családok vendégházaiban. A félpanziót tartalmazza az ár, a vendéglátók nagyon ízletesen főznek, bőséggel tálalnak és magyarul kitűnően beszélnek. Ha fontos a gasztronómiai élmény, ez a Te választásod. Itt igazi gasztronómiai túra vár rád! Bővebb infó itt!

 

Szezonzáró síelés a március 15-i hosszú hétvégén Bukovelben.
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és jelentkezz szervezett utazásunkra!

Kitöltöm!

 

Az utazáshoz útlevél szükséges!

Ne feledd: Ukrajnába nem elég a személyi igazolvány, a határon csak útlevéllel engednek át! Ha nincs útleveled, vagy már nem érvényes, akkor most még épp időben vagy, hogy csináltass egyet.

Síoktatás

Bukovelben van lehetőséged síoktatásra angol, vagy akár magyar nyelven. Az oktatók vállalnak kezdőket, haladókat, egyénileg vagy csoportosan is!