Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)

Márciusi akciós síelés Debrecenből induló buszos utazással

Utolsó 3 darab szabad hely LAST MINUTE akcióban!

  • Időpont: 2019.03.06 – 2019.03.10 (5 nap, 4 éjszaka, 3 nap síelés)
  • Ár: 249 EUR
  • benne: 4 éjszaka szállás, 3 napos síbérlet, buszos utazás Debrecenből, transzfer minden nap a szállás és a sípálya között
  • LAST MINUTE akcióban: félpanziós ellátással és ingyenes sífelszerelés bérléssel!
  • rejtett költségek (idegenforgalmi adó, végtakarítási díj): nincsenek!
  • Kattints a jelentkezéshez!
LAST MINUTE ajánlat az utolsó 3 szabad helyre, debreceni indulással!
A 249 EUR részvételi díj félpanziós ellátással és ingyenes sífelszerelés bérléssel!

 

Március első felében Bukovelben még ugyanolyan jó körülmények között tudtok síelni, mintha a főszezonban (februárban) jönnétek. Egyetlen különbség van, a pályákon kevesebb az ember és bizonyos szállások ekkor már utószezoni áron foglalhatóak. Ezt használjuk ki  március 6-10 között, amikor célba vesszük a Hotel Carpathica-t és a 2018/19-es téli szezon legjobb ár/érték arányú síelésére indulunk: LAST MINUTE akcióban mindössze 249 EUR-ért adunk 4 éjszaka szállást hotelben félpanzióval, 3 napos síbérletet, buszos utazást Debrecenből és minden nap transzfert a szállás és a sípálya között, valamint ingyenes sífelszerelés bérlést!

Erre az 5 napra nem hirdettünk külön tematikát, így arra számítunk, hogy egy nagyon heterogén csapat fog összejönni, akik még a március 15-i, klasszikusan szezon zárást jelentő hosszú hétvége előtt síelnek egy jót Bukovelben. Ehhez minden körülmény biztosítva lesz!

bukovel síközpont

Bukovel, Ukrajna elsőszámú síközpontja Nyíregyházától és Debrecentől ~300, Miskolctól pedig ~400 kilométerre található. Közel 70 kilométernyi ratrakkal és hóágyúval kezelt sípályával és 16 darab ülős felvonóval büszkélkedhet. Szolgáltatásait tekinteve bátran kijelenthetjük, hogy állja az összehasonlítást a legnépszerűbb nyugat európai sípályákkal. Tudj meg többet a bukoveli síparadicsomról!

egyéb programok

A síelésen és a széles vodka választék letesztelésén túl is számos program vár Bukovelben. Próbáld ki a freestyle parkot az épített ugratókkal, vagy a hangulatos éjszakai síelést. Ülj be pároddal a szánhúzó kutyák mögé egy kisebb túrára. Fedezd fel a minden igényt kielégítő wellness központokat, vagy a szálloda saját szaunáját…  Böngészd át a programokat!

szállás

A Hotel Carpathica egy hangulatos, 5 szintes hotel, pár percre a felvonóktól. Az itt felszolgált ételek különlegesek és finomak, ráadásul a szálláshoz jár a félpanziós ellátás. Minden szobában megtalálható a TV és a saját fürdőszoba, valamint gyors WiFi áll a vendégek rendelkezésére. Étterem, bár és közös helyiség adott az egyetemi sítábor programjaihoz! Bővebb infó itt!

 

A buszos utazást igyekeztünk megszínesíteni néhány programmal, hogy ne csak egy unalmas A-ból B-be jutásként emlékezz rá. Utunk Erdélyen keresztül fog vezetni, Máramarosszigetnél a Tisza hídon át lépünk határt, majd Bukovel előtt 70 kilométerrel át fogunk hajtani Európa földrajzi középpontján (Terebesfehérpatak), ahol az emlékmű megtekintésén túl érdemes betérni egy pohár italra a nagyon hangulatos, múzeumnak is beillő kávézóba. Igény szerint megállunk útközben Tiszaborkúton a Tsypa kézműves sörfőzdénél, ahol beszerezhetünk néhány igazán ízletes ukrán sörkülönlegességet. 

Márciusi akciós síelés 249 EUR-tól március 6-10 között.
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és jelentkezz szervezett utazásunk utolsó 3 szabad helyére!

Kitöltöm!

 

Italakciók a szálláson

Хортица ukrán Vodka + narancslé
Bells skót Whisky + Coca Cola

Az utazáshoz útlevél szükséges!

Ne feledd: Ukrajnába nem elég a személyi igazolvány, a határon csak útlevéllel engednek át! Ha nincs útleveled, vagy már nem érvényes, akkor most még épp időben vagy, hogy csináltass egyet.