Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)

Az EGYETLEN szervezett buszos utazásunk 2021-ben!

Ha már unod az otthonülést: márciusban irány Bukovel!

  • Időpont: 2021.03.03 – 2021.03.07 (5 nap, 4 éjszaka, 3 nap síelés)
  • Ár: 299 EUR-tól, jelentkezz előleg befizetése nélkül!
  • benne: 4 éjszaka szállás hotelben félpanziós ellátással, 3 nap síelés, buszos utazás, transzfer minden nap a szállás és a sípálya között több alkalommal
  • rejtett költségek (idegenforgalmi adó, végtakarítási díj): nincsenek!
  • buszos utazás Budapestről vagy Nyíregyházáról
  • Kattints a jelentkezéshez!
Magyarország COVID-19 megbetegedések szerinti besorolása Ukrajnában
Az aktuális besorolás ide kattintva elérhető.

 

FRISSÍTÉS: pályaszállással és VIP síbérlettel is foglalható a március 3-7 közötti utazásunk!
PÁLYASZÁLLÁSRA ELFOGYTAK A SZABAD HELYEK

Korlátozott számban elérhető az ajánlatunk Hotel Bukovel pályaszállással is. A tipikus bukoveli képekről ismert gyönyörű faházak, néhány percre a sípályától.

A “lower residence”-ben elhelyezkedő faházak (közel a 2-es felvonó alsó állomásához és a központi részhez) esetén a részvételi díj 329 EUR.
Az “upper residence”-ben elhelyezkedő faházak (az 1-es és 2-es pálya között) esetén a részvételi díj 349 EUR.

A részvételi díj Hotel Bukovel pályaszállás esetén tartalmazza: VIP síbérlet (külön sáv a beléptető kapuknál, amit csak VIP bérlettel lehet igénybe venni), reggeli, ingyenes bérlet az éjszaki síeléshez, napi 1 óra ingyenes wellness a 4Seasons SPA-ban. Pályaszállás ajánlatunk vacsorát nem tartalmaz, így szabadon felfedezheted Bukovel legjobb éttermeit.

A 2020-as év nagyon különös volt… A tavalyi utolsó szervezett síutunkról (március 15-i hétvége) úgy jöttünk haza, hogy már tudtuk mi az a koronavírus, de azt talán senki nem sejtette akkor, hogy ennek hatása lesz a 2021-es évünkre is. Azt gondoltuk, hogy bizonyos korlátozások betartásával néhány hét, esetleg néhány hónap alatt túl leszünk rajta. Az első hullám véget is ért, nyárra (szinte) minden visszaállt a normál kerékvágásba, aztán ősszel jött a hidegzuhany: megérkezett a második hullám, ami már sokkal több embert érintett és kilátástalan lett, hogy mikor lesz vége ennek az egésznek.

Jelenleg úgy tűnik, hogy a második hullám tetőzésén túl vagyunk. Elérhető távolságba került a vakcina, megkezdődtek az oltások. A mindennapi életünket érintő korlátozásokon azonban várhatóan addig nem fognak enyhíteni, amíg több millió vakcina nem áll rendelkezésre. Ennek az időpontját jelenleg senki nem tudja megjósolni, de könnyen lehet, hogy a 2021-es síszezon véget ér, mire a kormány eltörli a külföldről hazatérők 10 napos karanténkötelezettségét.

Sokat gondolkoztunk, hogy ebben a bizonytalan helyzetben szervezzünk-e utat Bukovelbe, vagy készüljünk inkább a 2022-es évre abban a reményben, hogy addigra TÉNYLEG minden rendben lesz és szabadon hódolhatunk havas szenvedélyünknek. Végül úgy döntöttünk, hogy (a megszokott évi 10-12 szervezett utazásunk helyett) EGYETLEN alkalommal megpróbálunk összeszedni egy csoport olyan lelkes síelőt, akik élethelyzetükből adódóan azt is hajlandóak bevállalni, ha márciusban az érvényes szabályozások miatt a síelés után még le kell tölteniük a 10 napos karantént.

Nem tudjuk, hogy a karanténkötelezettség eltörlésre fog-e kerülni márciusig, ezért úgy hirdetjük meg ezt az utat, hogy visszaérkezés után mindenki kalkulálja bele a 10 napos karantént az életébe. Aki ezt be tudja vállalni, az kicsit kiszakadhat az otthoni nihilből és eltölthet néhány felejthetetlen napot Bukovelben. Bízunk benne, hogy megtaláljuk azt a maroknyi csapatot, akikkel ezen feltételek mellett is egy jót tudunk síelni március elején a Kárpátokban!

A speciális körülményekhez igyekeztünk speciális jelentkezési feltételeket biztosítani: szervezett utazásunkra idén előleg befizetése nélkül tudtok jelentkezni. Mindössze indulás előtt 2 héttel (február 17-ig) kérjük befizetni a teljes részvételi díj (299 EUR) egyharmadát (100 EUR). Ha a szabályozások miatt (pl.: lezárják a bukoveli sípályát, megtiltják külföldiek beutazását az ukránok) ellehetetlenül a tervezett utazásunk, akkor a  befizetett összeg 100%-ban visszajár. Ez nem vonatkozik arra az esetre, ha a jelenleg ismert feltételek mellett tudjuk megvalósítani az utazást (vagyis: negatív PCR teszt az utazáshoz és 10 napos karanténkötelezettség hazaérkezés után).

Mit kell tehát tudni az idei egyetlen szervezett buszos utazásunkról?

Március 3-án szerda reggel indulunk (beszállási lehetőség Budapesten és Nyíregyházán lesz). Ukrajnába reményeink szerint korlátozás nélkül utazhatunk majd (Ukrajna hetente frissíti a biztonságos (zöld) és rizikós (piros) országok listáját, zöld országból szabadon, piros országból 48 óránál nem régebbi negatív PCR teszttel lehet belépni). Összesen 4 éjszakát töltünk a Hotel Carpathica-ban, ahol 2, 2+1, illetve 2+2 ágyas kétlégterű szobák foglalhatóak. A szálláshoz reggeli és vacsora is jár, a bárban pedig a környék legjobb kávéját és minőségi cseh (Litovel) csapolt söröket szolgálnak fel. Fűtött sítároló, gyors WiFi internet és térítés ellenében szauna is rendelkezésre áll a vendégek számára.
Három teljes napot síelünk Bukovelben, a szállás és a sípálya között minden nap különböző időpontokban biztosítunk transzfert a vendégek számára.

Március 7-én vasárnap reggel indulunk haza.

bukovel síközpont

Bukovel, Ukrajna elsőszámú síközpontja Nyíregyházától 300 kilométerre található. Közel 70 kilométernyi ratrakkal és hóágyúval kezelt sípályával és 16 darab ülős felvonóval büszkélkedhet. Szolgáltatásait tekinteve bátran kijelenthetjük, hogy állja az összehasonlítást a legnépszerűbb nyugat európai sípályákkal. Tudj meg többet a bukoveli síparadicsomról!

Hotel Carpathica

Szállás a Hotel Carpathica-ban, 5 percre a sípályáktól. Igényes 2-3 ágyas, valamint kétlégterű 4 ágyas családi szobák. Ingyenes WiFi, fűtött sítároló, 6 fős szauna tartozik hozzá. Menüválasztásos reggeli és vacsora is benne van az árban. A bukoveli szállások közül itt a legjobb a konyha. Transzfert minden nap a szállás és a sípálya között. Bővebb infó itt!

Ne hagyd ki!

Bukovelben a síelésen kívül rengeteg egyéb programot kipróbálhatsz: szánkózás, hófánkozás, műjégpálya, kutyaszán túra, drótkötélpályák, wellness központok. Minden információt összeszedtünk ezzel kapcsolatban, bónuszként pedig abban is segítünk, hogy melyik éttermeket érdemes becéloznod a környéken. Bővebb infó itt!

Az idei EGYETLEN szervezett buszos utazásunk.
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és jelentkezz szervezett utazásunkra kötelezettségek nélkül!

Kitöltöm!

 

Az utazáshoz útlevél szükséges!

Ne feledd: Ukrajnába nem elég a személyi igazolvány, a határon csak útlevéllel engednek át! Ha nincs útleveled, vagy már nem érvényes, akkor most még épp időben vagy, hogy csináltass egyet.

Síoktatás

Bukovelben van lehetőséged síoktatásra angol, vagy akár magyar nyelven. Az oktatók vállalnak kezdőket, haladókat, egyénileg vagy csoportosan is!