Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)

Március 2-6: idei egyetlen pályaszállás ajánlatunk VIP síbérlettel, SPA használattal és opcionális gasztro túrával!

Hotel Bukovel pályaszállás: az ajánlat korlátozott számban elérhető!

  • Időpont: 2022.03.02 – 2022.03.06 (5 nap, 4 éjszaka, 3 nap síelés)
  • Ár: 399 EUR 299 EUR LAST MINUTE ár az utolsó szabad szobákra
  • benne: 4 éjszaka Hotel Bukovel pályaszálláson svédasztalos reggelivel, 3 napos VIP síbérlet (éjszakai síeléssel), napi 1 óra SPA használat és buszos utazás
  • Opcionális gasztro túra csomag: négy vacsora, Bukovel és vonzáskörzetének négy legjobb éttermében (+80 EUR)
  • rejtett költségek (idegenforgalmi adó, végtakarítási díj): nincsenek!
  • buszos utazás Budapestről, Debrecenből vagy Nyíregyházáról
  • Kattints a jelentkezéshez!
Foglalási szabályok a 2021/22-es téli szezonban
A TravelBukovel.hu csapata még a tavalyi évben, az oltások és védettségi igazolványok előtti időszakban is képes volt egy 20 fő körüli, lelkes csapat számára megszervezni egy bukoveli síutat, így ne legyen kétségetek azzal kapcsolatban, hogy közösen idén is eljuthatunk kedvenc sípályáinkra!

Természetesen alakulhat úgy a helyzet a negyedik hullám miatt, hogy olyan szabályváltozások állnak be, melyek lehetetlenné teszik az utazásunkat: pl. karanténszabályok változása, vagy a síközpont lezárása. Jelenleg egyikre sem látunk nagy esélyt, de azért, hogy a kockázat számotokra is a lehető legkisebb legyen, így megváltoztattuk a foglalási szabályainkat erre a szezonra:

Első részlet: foglaláskor, a részvételi díj 50%-a (kizárólag Hotel Bukovel pályaszállás esetén)
Második részlet: helyszínen

Az előlegként befizetett összeg 100%-a felhasználható egy későbbi utazás során, amennyiben a március 2-6 közötti utazás a COVID-dal kapcsolatos szabályváltozások miatt meghiúsul.

 

Az idei szezonban eddig csak Hotel Carpathica, illetve Kőrösmező vendégház szállásokkal hirdettünk meg szervezett buszos utazásokat. Azonban annyian érdeklődtetek a Hotel Bukovel pályaszállás iránt, hogy megpróbáltunk tető alá hozni egy megállapodást velük is, így született meg a március 2-6 közötti pályaszállás ajánlatunk, mely korlátozott ideig és korlátozott számban lesz csak elérhető!

Nem véletlen, hogy ennyire népszerűek ezek a szállások: a gyönyörű faházak Bukovel jelképévé váltak az elmúlt időben, igényes, tágas pályaszállások, minden képzeletet felülmúló svédasztalos reggelivel és séta távolságra a sípályától.

Március első hete egy ideális időszak Bukovelben: a főszezonra érkező tömeg már hazament, a kedvezményes utószezoni síbérletek viszont csak március 18-tól használhatóak, így ezekben a napokban várhatóan kevesen lesznek a síközpontban. Persze ha ezt az ajánlatot választod, akkor a felvonónál lévő sorokkal egyébként sem kell foglalkoznod: VIP síbérletet adunk, mellyel használhatod a kizárólag VIP bérleteseknek fenntartott ötödik beléptető kaput a lifteknél! 

Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a 2020/21-es téli szezont a COVID világjárvány tönkretette. Nehéz év volt ez nekünk is, de a sípályáknak, szállásoknak, éttermeknek is. Meg természetesen azoknak is, akik emiatt kénytelenek voltak egy évet kihagyni és nem tudtak hódolni kedvenc télisportjuknak. A negyedik hullám itt van a nyakunkon, de mi bizakodóak vagyunk: egyelőre úgy néz ki, hogy az oltásnak köszönhetően minden esélyünk megvan arra, hogy 2021/22-ben visszatérjünk síelés szempontjából is a normál kerékvágásba, még ha néhány szabályt be is kell ehhez tartanunk. Mi a TravelBukovel.hu-nál mindenesetre úgy készülünk, hogy lesz idén síszezon!

Ez az ajánlat sok szempontból különleges: nem csak a pályaszállás és a VIP síbérlet miatt, hanem azért is, mert az árban benne van napi 1 óra wellness használat“4 SEASONS” SPA-ban, valamint az éjszakai síelés is. Persze emellett is rengeteg program vár Bukovelben, például a téli bobpálya, vagy a többféle drótkötélpálya. 

Hotel Bukovel pályaszállás

Az ajánlathoz a Hotel Bukovel pályaszállás jár. Aki egyszer kipróbálta, általában csak ide szeretne visszajönni. A szállások a síközpont “upper residence” részén található faházakban vannak, az 1-es és 2-es pálya közötti részen. A faházak kétlégterűek, van bennük egy kisebb 2 ágyas szoba külön fürdőszobával, valamint egy nagyobb 2 ágyas szoba, szintén külön fürdővel. A nagyobb szoba 2+2 ágyasra bővíthető (egy kinyitható kanapéval). Tehát foglalható külön 2 ágyas szoba, vagy akár teljes 4 ágyas házrész, mely opcionálisan 4+2 főre bővíthető.

Részletek az utazásról

Március 2-án kora reggeli órákban indulunk Budapestről (találkozási pont a Hungária krt. 116. OMV benzinkúton) 9 személyes kisbuszokkal. Beszállási lehetőség az M3 vonalán, Debrecenben illetve Nyíregyházán. Határátlépés Tiszabecs / Tiszaújlaknál. Kárpátalján útba ejtjük Európa Földrajzi Középpontját, a szuvenír vásárt és sokak kedvencét, a Kolyba múzeumot, ahol lesz lehetőség egy kávé, sör, vagy autentikus vodka elfogyasztására. Innen már látótávolságon belül lesz Bukovel, várható érkezésünk a szállásokra késő délutáni órákban.

Március 3-5 között minden nap lesz lehetőség a 75 kilométeresre hízott bukoveli pályarendszer besíelésére. Svédasztalos reggeli a pályaszállások közelében elhelyezkedő hüttékben, reggel 11 óráig.

Március 6-án reggeli után indulunk haza. Útközben benézünk a tiszaborkúti Tsypa kézműves sörfőzdébe ahonnan vihettek haza különleges kárpátaljai söröket (ajándéknak sem utolsó).

Az utazás Facebook eseményéhez kattints ide >>

Opcionális gasztronómiai kirándulás

Utasaink visszajelzése alapján Bukovel nem csak egy különleges síközpont, de a helyi gasztronómia is nagyon nagy sikernek örvend.

Az elmúlt években igyekeztünk kipróbálni az összes olyan éttermet Bukovelben és környékén, melyet érdemesnek tartottunk rá. Sok-sok tapasztalat gyűlt össze, melynek eredményeképpen létrehoztunk egy négyes listát azokból a helyekből, melyeket szerintünk nem szabad kihagyni, ha Bukovelben jársz.

Nem álltunk azonban meg ennyinél: ezek a helyek igen népszerűek, így sokszor foglalás nélkül nem is lehet bejutni. Arra gondoltunk, hogy utasainknak lehetőséget biztosítunk rá, hogy a segítségünkkel végigjárják, kipróbálják ezeket az éttermeket: négy vacsora, Bukovel és vonzáskörzetének négy legjobb éttermében! Jól hangzik?

Március 2-6 közötti szervezett utazásunkhoz +80 EUR-ért választhatsz gasztro csomagot.

Részletekért kattints ide >>

bukovel síközpont

Bukovel, Ukrajna elsőszámú síközpontja Nyíregyházától 300 kilométerre található. Több mint 75 kilométernyi ratrakkal és hóágyúval kezelt sípályával és 16 darab ülős felvonóval büszkélkedhet. Szolgáltatásait tekintve bátran kijelenthetjük, hogy állja az összehasonlítást a legnépszerűbb nyugat európai sípályákkal. Tudj meg többet a bukoveli síparadicsomról!

COVID szabályok

Figyelemmel követjük mind a hazai, mind az ukrajnai szabályokat és elsőként tájékoztatunk itt Titeket. Ukrajnába belépéshez WHO által elfogadott oltás, vagy Sputnik + 3. felvett vakcina szükséges. Oltás hiányában itthon és kint elvégzett PCR teszt kell. Magyarországra belépéskor jelenleg nincs korlátozás és karantén kötelezettség. Bővebb infó itt!

Ne hagyd ki!

Bukovelben a síelésen kívül rengeteg egyéb programot kipróbálhatsz: szánkózás, hófánkozás, műjégpálya, kutyaszán túra, drótkötélpályák, wellness központok. Minden információt összeszedtünk ezzel kapcsolatban, bónuszként pedig abban is segítünk, hogy melyik éttermeket érdemes becéloznod a környéken. Bővebb infó itt!

 

Szervezett buszos utazás március 2-6 között Hotel Bukovel pályaszállással és VIP síbérlettel.
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és jelentkezz szervezett utazásunkra kötelezettségek nélkül!

Kitöltöm!