Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85

Szervezett síutak Bukovelbe március 15-18 között

3 éjszaka szállás reggelivel + 3 napos síbérlet + buszos utazás már 209 EUR-tól!

  • Időpont: 2018.03.15 – 2018.03.18 (4 nap, 3 éjszaka, 3 nap síelés)
  • Ár: 209-259 EUR között (a választott szállás függvényében)
  • benne: 3 éjszaka szállás, ellátás, 3 napos síbérlet, szervezett buszos utazás
  • rejtett költségek (idegenforgalmi adó, végtakarítási díj): nincsenek!
  • Kattints a jelentkezéshez!

Március 15.: Magyarországon nemzeti ünnep, a 48-as forradalomra emlékezünk ezen a napon. Munkaszüneti nap, népszerű dátum a síelők naptárában, mert a pályák állapota a hóbiztos síterepeken ilyenkor még megfelelő, az árak viszont már az utószezonhoz igazodnak. Az idei évben csütörtökre esik, így egy csütörtöktől vasárnapig tartó turnust szerveztünk rá, tehát szabadság nélkül el tudsz tölteni egy 4 napos hosszú hétvégét Bukovelben! Hógaranciát vállalunk az időpontra!

Bukovelben 16 darab ülős lift és 68 kilométeres pályarendszervár rád, síbérleteddel akár az esti csúszást is kipróbálhatod, vagy megpihenhetsz a szuper bukoveli wellness központokban. A hütték árazása a nyugaton megszokotthoz képest barátságos, nem muszáj szendvicset vinned magaddal a sípályára, inkább kóstold meg a helyiek specialitását, a borscs levest vagy a saslikot.

Szálláslehetőségek: a március 15-i hétvégére mindenki számára kínálunk olyan opciót, ami igényeinek és pénztárcájának megfelel. Háromféle ajánlat közül választhatsz: Hotel Bukovel pályaszállás svédasztalos reggelivel, Hotel Carpathica menüválasztásos reggelivel, 4 kilométerre a felvonóktól, vagy kárpátaljai magyar családoknál történő elhelyezés, kőrösmezői vendégházakban, bőséges félpanziós ellátással.

 

Hotel Bukovel: 

Ár: 259 EUR / fő; benne: 3 éjszaka szállás svédasztalos reggelivel + 3 napos síbérlet + szervezett buszos utazás

Bővebben a szállásról >>

 

Hotel Carpathica: 

Ár: 209 EUR / fő; benne: 3 éjszaka szállás menüválasztásos reggelivel + 3 napos síbérlet + szervezett buszos utazás

Bővebben a szállásról >>

Kőrösmezői vendégház (kárpátaljai magyar családoknál): 

Ár: 219 EUR / fő; benne: 3 éjszaka szállás félpanzióval + 3 napos síbérlet + szervezett buszos utazás

Bővebben a szállásról >>

bukovel síközpont

Bukovel, Ukrajna elsőszámú síközpontja Nyíregyházától 300 kilométerre található. Összesen 68 kilométernyi ratrakkal és hóágyúval kezelt sípályával és 16 darab ülős felvonóval büszkélkedhet. Szolgáltatásait tekintve bátran kijelenthetjük, hogy állja az összehasonlítást a legnépszerűbb nyugat európai sípályákkal. Tudj meg többet a bukoveli síparadicsomról!

egyéb programok

A síelésen és a széles vodka választék letesztelésén túl is számos program vár Bukovelben. Próbáld ki a freestyle parkot az épített ugratókkal, vagy a hangulatos éjszakai síelést. Ülj be pároddal a szánhúzó kutyák mögé egy kisebb túrára. Fedezd fel a minden igényt kielégítő wellness központokat, vagy a vadonatúj drótkötélpályát (ZipLine)… Böngészd át a programokat!

szállás

Válaszd az igényeidnek és pénztárcádnak leginkább megfelelő szállás opciót! Ajánlatunkat választhatod pályaszállással (Hotel Bukovel, 259 EUR), vagy hangulatos, 5 szintes hotellel, 4 kilométerre a felvonóktól (Hotel Carpathica, 209 EUR), de elérhető az ajánlat kárpátaljai magyar családoknál történő elhelyezéssel, kőrösmezői vendégházban is (219 EUR).

 

Szezonzáró március 15-i síelés Bukovelben, szervezett buszos utazással!
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és jelentkezz!

Kitöltöm!