Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)

Március 15-i hosszú hétvége: zárd az idei síszezont Bukovelben!

LAST MINUTE akció az utolsó 5 szabad helyre budapesti, miskolci vagy nyíregyházi indulással

  • Időpont: 2019.03.14 – 2019.03.17 (4 nap, 3 éjszaka, 2,5 nap síelés)
  • Ár: 229 EUR
  • benne: 3 éjszaka szállás, 2,5 nap síelés, reggeli vagy félpanzió, ingyenes sífelszerelés bérlés, buszos utazás, transzfer minden nap a szállás és a sípálya között
  • rejtett költségek (idegenforgalmi adó, végtakarítási díj): nincsenek!
  • buszos utazás Budapestről, Miskolcról vagy Nyíregyházáról
  • Kattints a jelentkezéshez!
LAST MINUTE ajánlat az utolsó 5 szabad helyre budapesti, miskolci vagy nyíregyházi indulással
A részvételi díj LAST MINUTE akcióban tartalmazza az ingyenes sífelszerelés bérlést is!

 

Évek óta szervezünk szezonzáró síelést a március 15-i hosszú hétvégére Bukovelbe. Ez az időpont klasszikusan jó szokott lenni, mert nagy esély van a napsütéses, szép időre, de a korábbi évek tapasztalatai alapján március közepén még bőven van annyi hó (a hegy mikroklímájának és a rendkívül jól kiépített hóágyú rendszernek köszönhetően), hogy a pályarendszer 100 százaléka síelhető legyen.

Idén március 15. péntekre esik, így mindössze egy szabadnappal tudunk elmenni egy 4 napos szezonzáró síelésre, amiből két és fél napot tudunk csúszással tölteni. Erre az időpontra választhatsz még kőrösmezői vendégházat, ahol a környék legjobb reggelijét és vacsoráját élvezheted, vagy a Hotel V&V pályaszállást, mindössze 100 méterre a felvonóktól. Ne feledd: a hütték árazása a nyugaton megszokotthoz képest barátságos, nem muszáj szendvicset vinned magaddal a sípályára, inkább kóstold meg a helyiek specialitását, a borscs levest vagy a saslikot. Ha kedvet kaptál, csatlakozz hozzánk, erre az időpontra buszos utazás is indul Budapestről!

Hotel Bukovel pályaszállás: 269 EUR-tól ELFOGYOTT

Luxus a sípályák mellett, hangulatos faházakban. Ha ismered az érzést, amikor reggeli után sícipőben csak néhány lépést kell tenned a sípályáig és elsőként karcolhatod össze a frissen ratrakolt pályát, akkor pontosan tudod, hogy ezt keresed. Ha még nem ismered, akkor itt a lehetőség, hogy kipróbáld. A legnépszerűbb szállástípus már 269 EUR-tól elérhető, a pályához még közelebb eső házakért kérj ajánlatot. Bővebb infó itt!

Hotel V&V pályaszállás: 259 EUR

 

A Hotel V&V mindössze 100 méterre található az 1-es pálya aljától és az 1-es felvonótól. Ennek a pályának a kék része (1E) kiválóan alkalmas kezdő síelőknek is, így kényelmesen vissza tud bárki csúszni a szállás közvetlen közelébe. A Hotel V&V-ben két darab szabad szobánk maradt, mindkettő klasszikus kétágyas hotelszoba. Az ár menüválasztásos reggelit tartalmaz. Bővebb infó itt!

Kőrösmező – vendégház félpanzióval: 229 EUR

Szállás Kőrösmezőn, vendégszerető kárpátaljai magyar családok vendégházaiban. A félpanziót tartalmazza az ár, a vendéglátók nagyon ízletesen főznek, bőséggel tálalnak és magyarul kitűnően beszélnek. Ha fontos a gasztronómiai élmény, ez a Te választásod. A szállás 20 percre található a sípályától, buszos utazás esetén a sípálya és szállás közti transzfer benne van az árban. Itt igazi gasztronómiai túra vár rád! Bővebb infó itt!

 

Szezonzáró síelés a március 15-i hosszú hétvégén Bukovelben.
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és jelentkezz szervezett utazásunkra LAST MINUTE akcióban!

Kitöltöm!

 

Az utazáshoz útlevél szükséges!

Ne feledd: Ukrajnába nem elég a személyi igazolvány, a határon csak útlevéllel engednek át! Ha nincs útleveled, vagy már nem érvényes, akkor most még épp időben vagy, hogy csináltass egyet.