Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85

Last minute lehetőség: pályaszállás ajánlat március 17-21 között!

Ha már unod az otthonülést: márciusban irány Bukovel!

  • Időpont: 2021.03.17 – 2021.03.21 (5 nap, 4 éjszaka, 3 nap síelés)
  • Ár: 400 EUR 299 EUR
  • benne: 4 éjszaka Bukovel legmenőbb saját szaunás pályaszállásán svédasztalos reggelivel, 3 napos síbérlet és buszos utazás
  • rejtett költségek (idegenforgalmi adó, végtakarítási díj): nincsenek!
  • buszos utazás Budapestről vagy Nyíregyházáról
  • Kattints a jelentkezéshez!
Utazási szabályok
Ukrajnába beutazáshoz 48 óránál nem régebbi negatív PCR teszt szükséges, tehát aki csatlakozni szeretne, annak március 15-re be kell jelentkeznie PCR tesztre!

Hazautazás: 10 nap karantén (mely 2 teszttel körülbelül 3 napra rövidíthető), vagy karanténmentes beutazás amennyiben 6 hónapon belül már igazoltan átestél a COVID-on.

 

Idénre a járványhelyzet és a kiszámíthatatlan időszak miatt mindössze egy szervezett utat terveztünk: innen hazajöttünk március 7-én, de nagyon nehéz szívvel: előtte 2 nappal esett le 30 cm friss hó, a pályák tökéletesek, nincs tömeg, szóval minden adott hozzá, hogy egy jót síeljünk.

Ezért úgy döntöttünk, hogy meghirdetünk egy ráadás, last minute túrát március 17-i indulással, méghozzá Bukovel legmenőbb pályaszállásaira: lefoglaltuk a 2-es pályához legközelebb lévő 8 fős, saját szaunás 250 m2-es faházakat, hogy méltóképp zárhassuk le ezt az “emlékezetes” szezont! Ilyen faházból egész Bukovelben összesen 4 darab van! A faház alsó szintjén található a nappali amerikai konyhával, illetve a szauna merülőmedencével. A felső szinten 4 különnyíló hálószoba saját fürdővel, valamint a síszoba és a terasz.

Tökéletes hóviszonyok és pályák várnak Bukovelben: amennyiben tudod vállalni a 10 napos (2 teszttel 3 napra rövidíthető) karantént, vagy 6 hónapon belül már igazoltan átestél a koronavíruson (így karanténmentesen hazatérhetsz), akkor használd ki az idei utolsó lehetőséget egy 3 napos bukoveli csúszásra!

Szervezett buszos utazásunk március 17. szerda kora reggel indul Budapestről, beszállás lehetőség az M3 vonalán és Nyíregyházán lehetséges. Már csak néhány szabad helyünk van erre a szezonzáró sítúrára: jelentkezz!

bukovel síközpont

Bukovel, Ukrajna elsőszámú síközpontja Nyíregyházától 300 kilométerre található. Közel 70 kilométernyi ratrakkal és hóágyúval kezelt sípályával és 16 darab ülős felvonóval büszkélkedhet. Szolgáltatásait tekinteve bátran kijelenthetjük, hogy állja az összehasonlítást a legnépszerűbb nyugat európai sípályákkal. Tudj meg többet a bukoveli síparadicsomról!

Hotel Bukovel

Szállásunk a Hotel Bukovel pályaszálláson lesz, azon belül is a 4 legmenőbb faházban: ezek közvetlenül a 2-es pálya mellett találhatóak, a svédasztalos reggelit felszolgáló étteremtől is mindössze néhány lépésre. A faházban található nappali, amerikai konyha, szauna, merülőmedence, különnyíló szobák fürdővel és fűtött síszoba is. Bővebb infó itt!

Ne hagyd ki!

Bukovelben a síelésen kívül rengeteg egyéb programot kipróbálhatsz: szánkózás, hófánkozás, műjégpálya, kutyaszán túra, drótkötélpályák, wellness központok. Minden információt összeszedtünk ezzel kapcsolatban, bónuszként pedig abban is segítünk, hogy melyik éttermeket érdemes becéloznod a környéken. Bővebb infó itt!


 

Last minute szervezett buszos utazás március 17-21 között.
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és jelentkezz szervezett utazásunkra kötelezettségek nélkül!

Kitöltöm!

 

Az utazáshoz útlevél szükséges!

Ne feledd: Ukrajnába nem elég a személyi igazolvány, a határon csak útlevéllel engednek át! Ha nincs útleveled, vagy már nem érvényes, akkor most még épp időben vagy, hogy csináltass egyet.

Síoktatás

Bukovelben van lehetőséged síoktatásra angol, vagy akár magyar nyelven. Az oktatók vállalnak kezdőket, haladókat, egyénileg vagy csoportosan is!