Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85

Karácsonyi síelés: töltsd az ünnepeket a festői Kárpátokban!

4 éjszaka szállás félpanzióval + 3 napos síbérlet + utazás + transzfer = 259 EUR

  • Időpont: 2017.12.23 – 2017.12.27 (5 nap, 4 éjszaka, 3 nap síelés)
  • Ár: 259 EUR
  • benne: 4 éjszaka szállás (félpanzióval), 3 napos síbérlet, buszos utazás Budapestről, transzfer minden nap a szállás és a sípálya között
  • rejtett költségek (idegenforgalmi adó, végtakarítási díj): nincsenek!
  • egyéni utazás esetén 60 EUR kedvezmény az árból
  • Kattints a jelentkezéshez!

bukovel síközpont

Bukovel, Ukrajna elsőszámú síközpontja Nyíregyházától 300 kilométerre található. Több mint 60 kilométernyi ratrakkal és hóágyúval kezelt sípályával és 16 darab ülős felvonóval büszkélkedhet. Szolgáltatásait tekinteve bátran kijelenthetjük, hogy állja az összehasonlítást a legnépszerűbb nyugat európai sípályákkal. Tudj meg többet a bukoveli síparadicsomról!

egyéb programok

A síelésen és a széles vodka választék letesztelésén túl is számos program vár Bukovelben. Próbáld ki a freestyle parkot az épített ugratókkal, vagy a hangulatos éjszakai síelést. Ülj be pároddal a szánhúzó kutyák mögé egy kisebb túrára. Fedezd fel a minden igényt kielégítő wellness központokat… Böngészd át a programokat!

szállás

Kőrösmezőn kínálunk számodra színvonalas szállást kárpátaljai magyar családok vendégházaiban, 2-3 ágyas szobákban.Vendéglátóink nagyon ízletesen főznek és bőséggel tálalnak. A bukoveli sípálya 15-20 perces távolságra van Kőrösmezőtől. A szervezett utazás ára tartalmazza a napi oda-vissza transzfert a sípálya és a szállás között. További infók a szállásról: kattints ide!

 

A buszos utazást igyekeztünk megszínesíteni néhány programmal, hogy ne csak egy unalmas A-ból B-be jutásként emlékezz rá. Bukovel előtt 70 kilométerrel át fogunk hajtani Európa földrajzi középpontján (Terebesfehérpatak), ahol az emlékmű megtekintésén túl érdemes betérni egy pohár italra a nagyon hangulatos, múzeumnak is beillő kávézóba. 

Válaszd idén karácsonykor Bukovelt és töltsd az ünnepeket a festői Kárpátokban!
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és jelentkezz szervezett utazásunkra!

Kitöltöm!