Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)

Karácsonyi síelés: töltsd az ünnepeket a festői Kárpátokban!

3 éjszaka szállás félpanzióval + 3 napos síbérlet + utazás + transzfer

  • LAST MINUTE ár: buszos utazással 239 EUR helyett 189 EUR, egyéni utazással pedig csak 129 EUR!
  • Időpont: 2018.12.23 – 2018.12.26 (4 nap, 3 éjszaka, 2,5 nap síelés)
  • Ár: 239 EUR helyett 189 EUR
  • benne: 3 éjszaka szállás (félpanzióval), 3 napos síbérlet, buszos utazás Budapestről, transzfer minden nap a szállás és a sípálya között
  • rejtett költségek (idegenforgalmi adó, végtakarítási díj): nincsenek!
  • egyéni utazás esetén 60 EUR kedvezmény az árból
  • Kattints a jelentkezéshez!
LAST MINUTE kedvezmény: már csak 6 szabad hely van!
LAST MINUTE ár buszos utazással 239 EUR helyett 189 EUR, egyéni utazással pedig csak 129 EUR!

 

Karácsonyi síelés? Évek óta szervezünk erre az időszakra buszos utazással is elérhető turnust, mert sokan vagytok, akik szeretnék nyugalomban, a hegyek között, friss levegőn, a főzés és készülődés stresszét mellőzve karácsonyozni. Idén a karácsonyi síelésre december 23-án reggel indulunk, majd kora este érkezünk meg kedvenc kárpátaljai magyar vendéglátóink vendégházába Kőrösmezőre. A síelés mellett készülj fel, hogy ez a néhány nap egyben egy gasztronómiai kirándulás is lesz, a környék legjobb reggelijét és vacsoráját szolgálja fel vendéglátónk. Házi alapanyagok, tradicionális receptek, ukrán-magyar fúziós konyha, izgalmasan hangzik, igaz?

Ezen kívül különleges karácsonyi programokra is számíthatsz: december 24-én délután a bukoveli vásár területén karácsonyi koszorú és levelezőlap készítés, valamint a téren felállított hatalmas karácsonyfa feldíszítése lesz a program. Majd aznap este lehetőségünk lesz elmenni a kőrösmezői templomba meghallgatni a magyar nyelven megtartott karácsonyi misét!

December 24-25 között lesz 2 teljes napunk a síelésre, majd 26-án még reggeli után felmegyünk Bukovelbe és délután 1-ig kihasználhatjuk az utolsó lehetőséget a csúszásra. Akik szervezett buszos utazással érkeznek, azok részére az ár tartalmazza minden nap reggeli után a transzfert a sípályára, majd délután vissza.

bukovel síközpont

Bukovel, Ukrajna elsőszámú síközpontja Nyíregyházától 300 kilométerre található. Közel 70 kilométernyi ratrakkal és hóágyúval kezelt sípályával és 16 darab ülős felvonóval büszkélkedhet. Szolgáltatásait tekinteve bátran kijelenthetjük, hogy állja az összehasonlítást a legnépszerűbb nyugat európai sípályákkal. Tudj meg többet a bukoveli síparadicsomról!

egyéb programok

A síelésen és a széles vodka választék letesztelésén túl is számos program vár Bukovelben. Próbáld ki a freestyle parkot az épített ugratókkal, vagy a hangulatos éjszakai síelést. Ülj be pároddal a szánhúzó kutyák mögé egy kisebb túrára. Fedezd fel a minden igényt kielégítő wellness központokat… Böngészd át a programokat!

szállás

Kőrösmezőn kínálunk számodra színvonalas szállást kárpátaljai magyar családok vendégházaiban, 2-3 ágyas szobákban. Vendéglátóink ízletesen főznek és bőséggel tálalnak. A bukoveli sípálya 20 percre van Kőrösmezőtől. A szervezett utazás ára tartalmazza a napi transzfert a sípálya és a szállás között. További infók: kattints ide!

 

A buszos utazást igyekeztünk megszínesíteni néhány programmal, hogy ne csak egy unalmas A-ból B-be jutásként emlékezz rá. Utunk Erdélyen keresztül fog vezetni, Máramarosszigetnél a Tisza hídon át lépünk határt, majd Bukovel előtt 70 kilométerrel át fogunk hajtani Európa földrajzi középpontján (Terebesfehérpatak), ahol az emlékmű megtekintésén túl érdemes betérni egy pohár italra a nagyon hangulatos, múzeumnak is beillő kávézóba. Igény szerint megállunk útközben Tiszaborkúton a Tsypa kézműves sörfőzdénél, ahol beszerezhetünk néhány igazán ízletes ukrán sörkülönlegességet. 

Válaszd idén karácsonykor Bukovelt és töltsd az ünnepeket a festői Kárpátokban!
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és jelentkezz szervezett utazásunkra most 20% kedvezménnyel!

Kitöltöm!

 

Az utazáshoz útlevél szükséges!

Ne feledd: Ukrajnába nem elég a személyi igazolvány, a határon csak útlevéllel engednek át! Ha nincs útleveled, vagy már nem érvényes, akkor most még épp időben vagy, hogy csináltass egyet.

Síoktatás

Bukovelben van lehetőséged síoktatásra angol, vagy akár magyar nyelven. Az oktatók vállalnak kezdőket, haladókat, egyénileg vagy csoportosan is!