Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)

Januári síelés félpanziós ellátással

4 éjszaka szállás hotelben félpanzióval + 3 napos síbérlet + utazás + transzfer = 339 EUR

  • Időpont: 2020.01.22 – 2020.01.26 (5 nap, 4 éjszaka, 3 nap síelés)
  • Ár: 339 EUR
  • benne: 4 éjszaka szállás hotelben, félpanzió, 3 napos síbérlet, buszos utazás, transzfer minden nap a szállás és a sípálya között
  • Buszos utazás Miskolcról és Nyíregyházáról
  • rejtett költségek (idegenforgalmi adó, végtakarítási díj): nincsenek!
  • egyéni utazás esetén 60 EUR kedvezmény az árból
  • Kattints a jelentkezéshez!

A 2019/20-as téli főszezonban mindössze két szervezett buszos utazásunk lesz, az elsőre január 22-26 között kerül sor. A buszos utazáshoz budapesti, miskolci és nyíregyházi helyszíneken is lehet majd csatlakozni. Szállásunk a Hotel Carpathica-ban lesz, amely évek óta utasaink egyik kedvenc helye Bukovelben. Mindössze 5 percre található a sípályáktól, a transzfert minden nap biztosítjuk. Ízléses 5 szintes fa hotel, igényes szobákkal, minőségi ételeket és italokat felszolgáló étteremmel, gyors és ingyenes WiFi internettel és privát használatra lefoglalható szaunával. A részvételi díj tartalmazza a reggelit (menüválasztásos) és a vacsorát is.

Január 22-én kora reggel indul a busz Miskolcról, melyre Nyíregyházán is fel lehet majd szállni előre egyeztetett helyen. Útközben megállunk majd Terebesfejérpatakon, ahol Európa Földrajzi Középpontja és egy roppant hangulatos múzeum-étterem található. Rövid pihenő után innen indulunk tovább Bukovelbe, ahol elfoglaljuk a szállást.

Január 23., 24. és 25-én három teljes napot síelünk Bukovelben. Minden nap reggeli után transzfert biztosítunk a szállás és a sípálya között, délután pedig egyeztetett időpontban vissza a szállásra. Január 26-án indulunk haza a Hotel Carpathica-ból.

bukovel síközpont

Bukovel, Ukrajna elsőszámú síközpontja Nyíregyházától 300 kilométerre található. Közel 70 kilométernyi ratrakkal és hóágyúval kezelt sípályával és 16 darab ülős felvonóval büszkélkedhet. Szolgáltatásait tekinteve bátran kijelenthetjük, hogy állja az összehasonlítást a legnépszerűbb nyugat európai sípályákkal. Tudj meg többet a bukoveli síparadicsomról!

egyéb programok

A síelésen és a széles vodka választék letesztelésén túl is számos program vár Bukovelben. Adrenalindús programok, wellness központok, szauna, karácsonyi vásár, korcsolyázás, éjszakai szánkózás és síelés, csak néhány a szinte korlátlan választékból. Unatkozni nem fogsz, ezt garantáljuk. Böngészd át, hogy mit Ne hagyj ki!

Hotel Carpathica

Szállás a Hotel Carpathica-ban, 5 percre a sípályáktól. Igényes 2-3 ágyas, valamint kétlégterű 4 ágyas családi szobák. Ingyenes WiFi, fűtött sítároló, 6 fős szauna tartozik hozzá. Menüválasztásos reggeli és vacsora is benne van az árban. A bukoveli szállások közül itt a legjobb a konyha. Transzfert minden nap a szállás és a sípálya között. Bővebb infó itt!

 

Amennyiben januárban szeretnél szervezett bukoveli síelésen részt venni, akkor ez az egyetlen lehetőséged.
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és jelentkezz szervezett utazásunkra!

Kitöltöm!

 

Az utazáshoz útlevél szükséges!

Ne feledd: Ukrajnába nem elég a személyi igazolvány, a határon csak útlevéllel engednek át! Ha nincs útleveled, vagy már nem érvényes, akkor most még épp időben vagy, hogy csináltass egyet.

Síoktatás

Bukovelben van lehetőséged síoktatásra angol, vagy akár magyar nyelven. Az oktatók vállalnak kezdőket, haladókat, egyénileg vagy csoportosan is!