Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85

Senior sítábor januárban, pályaszálláson

3 éjszaka pályaszállás + svédasztalos reggeli + 3 napos síbérlet + utazás

  • Időpont: 2018.01.12 – 2018.01.15 (4 nap, 3 éjszaka, 3 nap síelés)
  • Senior sítábor, elsősorban a 60 év feletti korosztály számára
  • 3 éjszaka pályaszállás 2 ágyas elhelyezéssel és svédasztalos reggelivel, 3 napos síbérlet, buszos utazás
  • Ár: 259 EUR / fő szeptember 31-ig (utána: 279 EUR)
  • Kattints a jelentkezéshez!

Szervezett utazás januárban. Ebben az időszakban tapasztalataink szerint méltatlanul kevesen választják a síelést, pedig… Az igazság az, hogy ilyenkorra síelhető az összes pálya, már kikoptak a szilveszteriek és még nincsenek ott a februári főszezonra érkezők. Ennek eredménye pedig, hogy szinte miénk az egész sípálya! Könnyen megesik, hogy egy lecsúszás közben alig találkozunk más síelővel.

Senior sítábor. Mit is jelent ez? Azt tapasztaltuk az elmúlt években, hogy sok 60 év fölötti jelentkezőnk van szervezett utazásokra, ezért kitaláltuk, hogy legyen egy időpont, amikor kifejezetten ennek a korosztálynak próbálunk a kedvében járni. Valószínűleg a társaság is jobban össze tud kovácsolódni, ha a többség azonos korosztályból érkezik, így erre az utazásra elsősorban a senior síelőket várjuk, de természetesen bárki más is csatlakozhat! 

Valódi pályaszálláson, a Hotel Bukovelben fogsz lakni, kétágyas, saját fürdőszobás faházakban. Minden szobában alapfelszereltség az LCD TV, az ingyenes WiFi, a minibár és a padlófűtés. Teljes luxus, hamisítatlan hangulat a sípályák tövében. Bukovelben 16 darab ülős lift és 60 kilométeres pályarendszer vár rád, síbérleteddel akár az esti csúszást is kipróbálhatod, vagy megpihenhetsz a szuper bukoveli wellness központokban. 

A hütték árazása a nyugaton megszokotthoz képest barátságos, nem muszáj szendvicset vinned magaddal a sípályára, inkább kóstold meg a helyiek specialitását, a borscs levest vagy a saslikot.

Ha kedvet kaptál, csatlakozz hozzánk, erre az időpontra buszos utazás is indul Budapestről, miskolci, debreceni és nyíregyházi beszállási lehetőséggel! 

bukovel síközpont

Bukovel, Ukrajna elsőszámú síközpontja Nyíregyházától 300 kilométerre található. Több mint 60 kilométernyi ratrakkal és hóágyúval kezelt sípályával és 16 darab ülős felvonóval büszkélkedhet. Szolgáltatásait tekintve bátran kijelenthetjük, hogy állja az összehasonlítást a legnépszerűbb nyugat európai sípályákkal. Tudj meg többet a bukoveli síparadicsomról!

egyéb programok

A síelésen és a széles vodka választék letesztelésén túl is számos program vár Bukovelben. Próbáld ki a freestyle parkot az épített ugratókkal, vagy a hangulatos éjszakai síelést. Ülj be pároddal a szánhúzó kutyák mögé egy kisebb túrára. Fedezd fel a minden igényt kielégítő wellness központokat… Böngészd át a programokat!

szállás

Hotel Bukovel pályaszállás: luxus a sípályák mellett, hangulatos faházakban. Ha ismered az érzést, amikor reggeli után sícipőben csak néhány lépést kell tenned a sípályáig és elsőként karcolhatod össze a frissen ratrakolt pályát, akkor pontosan tudod, hogy ezt keresed. Ha még nem ismered, akkor itt a lehetőség, hogy kipróbáld. Bővebb infó itt!

 

Januári síelés Bukovelben, pályaszálláson, azaz: senior sítábor!
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és kérj ajánlatot! Az űrlap kitöltése semmire nem kötelez, csak egy szuper ajánlatot küldünk vissza a megadott email címedre.

Kitöltöm!