Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85

I. Dragobrat sítábor

Egzotikus síelés és kaland egy valódi ukrán sípályán

  • Időpont: 2018.01.27 – 2018.01.31 (5 nap, 4 éjszaka, 3 nap síelés)
  • 4 éjszaka pályaszállás félpanzióval, 3 napos síbérlet, buszos utazás
  • Transzfer (terepjáróval Kőrösmezőről), idegenvezetés a sípályán helyi oktatóval
  • Ár: 239 EUR / fő
  • Kattints a jelentkezéshez!

Ezennel meghirdetjük az I. Dragobrat sítábort! Bukovel az elmúlt években annyit fejlődött, hogy most már tényleg minden szempontból összevethető egy nyugati síparadicsommal. Ennek köszönhetően egyre többen veszik célkeresztbe a helyet, mi viszont azokról sem szeretnénk megfeledkezni, akik az autentikus ukrán sípályát keresik. A Kőrösmezőről kizárólag 30 perces terepjárós túrával megközelíthető Dragobrat Bukovelnél magasabban fekszik, sokkal kevesebb sílifttel és kapcsolódó szolgáltatással rendelkezik, viszont szemtelenül olcsó és óriási lehetőségeket tartogat a szűzhó kedvelőinek. Ezért döntöttünk úgy, hogy az idei szervezett utazásaink közül az egyik időpontot Dragobratnak szenteljük.

A szállásról: a Hotel “Mountain” egy pályaszállás Dragobrat síterepen, összesen 24 darab szobával (maximum 65 főt tudnak elszállásolni). A szálláson van szauna, biliárd, síkölcsönző és mosoda. Minden szobában TV, WiFi internet (a közös helységekben), és étterem rendkívül kedvező árakkal. Egy nyugati szintű pályaszállás (hotel) sok-sok szolgáltatással, baráti áron, ukrán konyhával az igazi ukrán síterep, Dragobrat közvetlen közelében!

A szálloda éttermében és a hüttékben elképesztő árakkal fogsz találkozni. Egy feles vodka, vagy egy korsó sör 2-300 forintnak megfelelő hrivnyáért megvásárolható…

Ha kedvet kaptál, csatlakozz hozzánk, erre az időpontra buszos utazás is indul Budapestről, miskolci, debreceni és nyíregyházi beszállási lehetőséggel! 

dragobrat síközpont

Dragobrat a Kárpátok 1.400 méter fölött húzódó hegycsúcsain kialakított ukrán síterep, mely még keleti felfogás szerint van üzemeltetve, ezért felesleges bizonyos dolgokon bosszankodni, ha ide látogatsz (például, hogy miért nem tudsz egy síbérlettel az összes felvonóra feljutni). Viszont ha ide látogatsz és elfogadod ezeket a hiányosságokat, akkor komoly élményben lehet részed, főleg ha szereted a szűzhavat és a hüttéket. Tudj meg többet a dragobrati síparadicsomról!

utazás

A megszokott bukoveli úthoz képest itt az utazás is más lesz. Budapestről Kőrösmezőig megyünk, ahol egy parkolóban letesszük a kisbuszt, majd onnan a csoport létszámának megfelelően 5-7 fős parancsnoki UAZzal, vagy Gaz 66-os teherautóval vesszük célba Dragobrat-ot. Ez egy fél órás, komoly off-road terepezéssel felérő túra lesz, melynek végén eljutunk vendéglátóinkhoz, a Hotel “Mountain” pályaszállásra. Odafelé és visszafelé van lehetőség bevásárlásra ukrán szuvenírekből (vodka, sör, csoki, gyümölcslé, kaviár).

szállás

A Hotel “Mountain” egy igényes pályaszállás Dragobrat síközpontban, ahol minden lényeges szolgáltatás rendelkezésre áll. Helyben tudsz aprópénzért sífelszerelést (vagy snowboardot) bérelni, az étteremben szintén nagyon jó árakon ehetsz és ihatsz, van szauna, WiFi, TV és gyönyörű panoráma a Kárpátok hegyvonulataira. A szálláshoz különálló épületben tartozik egy hangulatos kolyba (ukrán típusú étterem), ahol esténként együtt bulizhatunk, ha nem fáradtatok el eléggé a lejtőkön. Bővebb infó itt!

 

Tarts velünk az I. Dragobrat sítáborba és fedezzük fel együtt a valódi ukrán síterepet!
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és kérj ajánlatot! Az űrlap kitöltése semmire nem kötelez, csak egy szuper ajánlatot küldünk vissza a megadott email címedre.

Kitöltöm!