Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85

Húsvéti síelés

3 éjszaka pályaszálláson + svédasztalos reggeli + síbérlet + buszos utazás = 179 EUR

  • Időpont: 2018.03.30 – 2018.04.02 (4 nap, 3 éjszaka, 2.5 nap síelés)
  • Ár: 179 EUR
  • benne: 3 éjszaka Hotel Bukovel pályaszálláson svédasztalos reggelivel, 2.5 napos síbérlet, buszos utazás Budapestről (opcionális beszállási lehetőségek: Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza)
  • rejtett költségek (idegenforgalmi adó, végtakarítási díj): nincsenek!
  • egyéni utazás esetén 60 EUR kedvezmény az árból
  • Kattints a jelentkezéshez!
Buszos utazás
Budapestről indulunk, opcionális beszállási pontok: Miskolc, Debrecen vagy Nyíregyháza!

 

Az elmúlt években is rendszeresen előfordult, hogy április végéig nyitva volt a bukoveli síközpont. Idén azonban a megszokotthoz képest sokkal nagyobb mennyiségű hó esett le, még múlt héten is kaptunk közel egy méter friss havat a hegyekben. Ezen felül a hőmérő mutatója is rendszeresen mínuszba megy éjszaka, tehát a körülmények még március végén is ideálisak egy utószezoni síeléshez. Jelenleg a pályák 100 százaléka síelhető! Mind a 68 kilométer, mind a 16 darab sílift működik. Reményeink szerint ez legalább húsvétig így is marad. Erre az időszakra hirdetjük meg az idei szezon utolsó szervezett buszos utazását, LAST MINUTE áron: pályaszállás svédasztalos reggelis ellátással, síbérlet és buszos utazás együtt mindössze 179 EUR per fő!

A hütték árazása a nyugaton megszokotthoz képest barátságos, nem muszáj szendvicset vinned magaddal a sípályára, inkább kóstold meg a helyiek specialitását, a borscs levest vagy a saslikot.

Ha kedvet kaptál, csatlakozz hozzánk, erre az időpontra buszos utazás is indul Budapestről!

bukovel síközpont

Bukovel, Ukrajna elsőszámú síközpontja Nyíregyházától 300 kilométerre található. Összesen 68 kilométernyi ratrakkal és hóágyúval kezelt sípályával és 16 darab ülős felvonóval büszkélkedhet. Szolgáltatásait tekintve bátran kijelenthetjük, hogy állja az összehasonlítást a legnépszerűbb nyugat európai sípályákkal. Tudj meg többet a bukoveli síparadicsomról!

egyéb programok

A síelésen és a széles vodka választék letesztelésén túl is számos program vár Bukovelben. Próbáld ki a freestyle parkot az épített ugratókkal, vagy a hangulatos éjszakai síelést. Ülj be pároddal a szánhúzó kutyák mögé egy kisebb túrára. Fedezd fel a minden igényt kielégítő wellness központokat… Böngészd át a programokat!

szállás

Szállásunk a Hotel Bukovel pályaszállás lesz. Luxus színvonalú, 2 ágyas faházak a sípálya közvetlen közelében. A szállás minden igényt kielégít, ahogyan a szálláshoz járó svédasztalos reggeli is. Ha voltál már pályaszálláson, akkor tudod, hogy nincs ennél kényelmesebb módja a síelésnek. Tapasztald meg húsvétkor, idén ez az utolsó lehetőség! Bővebb infó itt!

 

Húsvéti síelés Bukovelben, pályaszálláson.
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és jelentkezz szervezett utazásunkra!

Kitöltöm!

 

Téli programok

teli-programok

Az utazáshoz útlevél szükséges!

Ne feledd: Ukrajnába nem elég a személyi igazolvány, a határon csak útlevéllel engednek át! Ha nincs útleveled, vagy már nem érvényes, akkor most még épp időben vagy, hogy csináltass egyet.

Sífelszerelés bérlés

Nincs sífelszerelésed? Nem kell aggódnod, Bukovelben rengeteg bérlőhely áll rendelkezésedre a sípálya közelében. Komplett felszerelés (síléc, sícipő, síbot, bukósisak) 3 napra nagyjából 20 EUR-nak megfelelő összegért bérelhető!

Síoktatás

Bukovelben van lehetőséged síoktatásra angol, vagy akár magyar nyelven. Az oktatók vállalnak kezdőket, haladókat, egyénileg vagy csoportosan is!