Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)

Februári síelés – RÁADÁS!

Választható elhelyezés: Art Hotel, vagy HVOYA ski-in / ski-out apartmanhotel pályaszállás

  • Időpont: 2020.02.19 – 2020.02.23 (5 nap, 4 éjszaka, 3 nap síelés)
  • Ár: 319 EUR az Art Hotelben, svédasztalos reggelivel és ingyenes transzferrel
  • Ár: 359 EUR a HVOYA ski-in / ski-out apartmanhotel pályaszálláson, svédasztalos reggelivel
  • Az árak tartalmazzák a választott szállást svédasztalos reggelivel, a 3 napos síbérletet és az utazást
  • Buszos utazás Budapestről, Miskolcról Debrecenből és Nyíregyházáról
  • rejtett költségek (idegenforgalmi adó, végtakarítási díj): nincsenek!
  • egyéni utazás esetén 60 EUR kedvezmény az árból
  • Kattints a jelentkezéshez!

Sokan érdeklődtetek, hogy nem szervezünk-e február második felében buszos utazást Bukovelbe. Az eredeti tervek között nem szerepelt, de két új szálláspartnerünknél is vannak még szabad szobák február 19-23 között egy 5 napos turnusra, így döntöttünk: maximum 8 fő erejéig (egy kisbusz) szervezünk egy második februári síutat is, a februári RÁADÁSt!

Február 19-én kora reggel indulunk Budapestről, beszállási lehetőség lesz Miskolcon, Debrecenben és Nyíregyházán. Útközben megállunk majd Terebesfejérpatakon, ahol Európa Földrajzi Középpontja és egy roppant hangulatos múzeum-étterem található. Rövid pihenő és gyors pénzváltás után innen indulunk tovább Bukovelbe, ahol elfoglaljuk a szállást. Mindenkit elviszünk a választott szállásra. Mik a választási lehetőségek?

HVOYA ski-in / ski-out apartmanhotel pályaszállás: 359 EUR / fő


A HVOYA egy valódi ski-in / ski-out pályaszállás: ha befejezted a síelést, haza tudsz csúszni a szállóig, reggel pedig egy húzólift segítségével (ami a szálloda mellől indul) tudsz kicsúszni a 7-es pályához. Ez egy könnyű kék pálya, akár teljesen kezdőknek is ideális, így bármilyen tudásszinttel rendelkező síelőknek megfelelő a szállás elhelyezkedése.

Tehát ha valaki szeret a pályához minél közelebb lenni, akkor a HVOYA remek választás lehet. Nem csak a sípályához leszel közel, de bent leszel Bukovel legközpontibb részén. Sétatávolságra van innen a BUKA szórakozóhely, a korcsolyapálya, szupermarket, gyógyszertár, sportbolt, vagy a környék legjobb olasz étterme, a Pizzeria Felichita.

Foglalhatóak 2, 3, 4 vagy 5 ágyas apartmanok, mindegyik erkélyes, minikonyhával felszerelt.

Art Hotel: 319 EUR / fő


Az Art Hotel egy igazán különleges szálloda az elérhető szállások között: 2019 novemberében nyitott meg, ennek megfelelően minden vadonatúj benne. A hotel 5 emeletes és összesen 48 szobával rendelkezik, kínálatában elérhetőek a 2, 3 valamint 4 ágyas variánsok is. A bukoveli sífelvonóktól 2,5 kilométerre található és ingyenes transzfert biztosítanak a szállás és a sípálya között.

Az étteremben étlapról lehet vacsorát rendelni, amit a hangulatos látványkonyhában készítenek el. A szobák zajszigetelése tökéletes, a szállodában lift is van. Ingyenes a parkolás és a WiFi internet. A szálloda közvetlen közelében található az egyik legjobb 0-24-es bukoveli szupermarket.

A hangulatos lobby bárban hétvégenként DJ szettel és welcome drinkkel várnak a házigazdák!

Február 20, 21 és 22-én három teljes napot síelünk Bukovelben. Február 23-án reggeli után indulunk haza, a hazaút során lesz lehetőség szupermarketben bevásárolni a helyi ízekből, szuvenírekből.

bukovel síközpont

Bukovel, Ukrajna elsőszámú síközpontja Nyíregyházától 300 kilométerre található. Közel 70 kilométernyi ratrakkal és hóágyúval kezelt sípályával és 16 darab ülős felvonóval büszkélkedhet. Szolgáltatásait tekinteve bátran kijelenthetjük, hogy állja az összehasonlítást a legnépszerűbb nyugat európai sípályákkal. Tudj meg többet a bukoveli síparadicsomról!

egyéb programok

A síelésen és a széles vodka választék letesztelésén túl is számos program vár Bukovelben. Adrenalindús programok, wellness központok, szauna, karácsonyi vásár, korcsolyázás, éjszakai szánkózás és síelés, csak néhány a szinte korlátlan választékból. Unatkozni nem fogsz, ezt garantáljuk. Böngészd át a lehetőségeket az alábbi oldalon, hogy mit Ne hagyj ki!

Szállások

Erre az időpontra két új szálláspartnerünk szobáit kínáljuk. A HVOYA apartmanhotel egy igazi különlegesség, egy valódi pályaszállás ski-in / ski-out lehetőséggel. Az Art Hotel pedig egy 2,5 kilométerre lévő szálloda, ahol minden este zajlik az élet a lobby barban. Élő zene vagy dj, bartender, programok. Nem könnyű a választás, Neked melyik tetszik jobban?

 

Ha lemaradtál a február 5-9 közötti szervezett bukoveli útról, akkor most bepótolhatód. Különleges szállások, elérhető áron a főszezonban.
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és jelentkezz szervezett utazásunkra!

Kitöltöm!

 

Az utazáshoz útlevél szükséges!

Ne feledd: Ukrajnába nem elég a személyi igazolvány, a határon csak útlevéllel engednek át! Ha nincs útleveled, vagy már nem érvényes, akkor most még épp időben vagy, hogy csináltass egyet.

Síoktatás

Bukovelben van lehetőséged síoktatásra angol, vagy akár magyar nyelven. Az oktatók vállalnak kezdőket, haladókat, egyénileg vagy csoportosan is!