Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85

Februári síelés már 279 EUR-tól!

Választható elhelyezés: pályaszállás vagy kőrösmezői vendégház

  • Időpont: 2020.02.05 – 2020.02.09 (5 nap, 4 éjszaka, 3 nap síelés)
  • Ár: 279 EUR kőrösmezői szállással és félpanzióval
  • Ár: 319 EUR pályaszállással ellátás nélkül
  • Az árak tartalmazzák a választott szállást, a 3 napos síbérletet és az utazást
  • Buszos utazás Budapestről, Békéscsabáról, Debrecenből és Nyíregyházáról
  • rejtett költségek (idegenforgalmi adó, végtakarítási díj): nincsenek!
  • egyéni utazás esetén 60 EUR kedvezmény az árból
  • Kattints a jelentkezéshez!

A 2019/20-as téli főszezon második buszos utazására február 5-9 közötti időpontban kerül sor. A buszos utazáshoz budapesti, békéscsabai, debreceni és nyíregyházi helyszíneken is lehet majd csatlakozni. Az ajánlat elérhető kőrösmezői vendégházas szállással és félpanziós ellátással, kárpátaljai magyar családnál történő elhelyezéssel, mindössze 279 EUR-ért. A síelés szerelmesei választhatják a Hotel V&V pályaszállást is, mindössze 100 méterre az 1-es pálya felvonójától. Ennél a szállásnál a 319 EUR részvételi díj az ellátást nem tartalmazza, de a szállás éttermében étlapról lehet reggelit választani, vacsorázni pedig Bukovel bármely éttermében tudtok, így van lehetőség új helyek felfedezésére is a síelés alatt.

Február 5-én kora reggel indul egy kisbusz Budapestről, valamint egy másik Békéscsabáról. Utóbbira Debrecenben és Nyíregyházán is fel lehet majd szállni előre egyeztetett helyen. Útközben megállunk majd Terebesfejérpatakon, ahol Európa Földrajzi Középpontja és egy roppant hangulatos múzeum-étterem található. Rövid pihenő után innen indulunk tovább Bukovelbe, ahol elfoglaljuk a szállást.

Február 6., 7. és 8-án három teljes napot síelünk Bukovelben. Kőrösmezőről minden nap reggeli után transzfert biztosítunk a szállás és a sípálya között, délután pedig egyeztetett időpontban vissza a szállásra. A pályaszállásról önállóan tudtok kisétálni a felvonóhoz. Február 9-én indulunk haza.

bukovel síközpont

Bukovel, Ukrajna elsőszámú síközpontja Nyíregyházától 300 kilométerre található. Közel 70 kilométernyi ratrakkal és hóágyúval kezelt sípályával és 16 darab ülős felvonóval büszkélkedhet. Szolgáltatásait tekinteve bátran kijelenthetjük, hogy állja az összehasonlítást a legnépszerűbb nyugat európai sípályákkal. Tudj meg többet a bukoveli síparadicsomról!

egyéb programok

A síelésen és a széles vodka választék letesztelésén túl is számos program vár Bukovelben. Adrenalindús programok, wellness központok, szauna, karácsonyi vásár, korcsolyázás, éjszakai szánkózás és síelés, csak néhány a szinte korlátlan választékból. Unatkozni nem fogsz, ezt garantáljuk. Böngészd át, hogy mit Ne hagyj ki!

Szállások

Ha a síelés mellett a kárpátaljai vendégszeretet és a gasztronómia is fontos számodra, akkor Kőrösmezőt javasoljuk, ami ár/érték arányban a legjobb választás. Kárpátaljai magyar családnál, bőséges félpanziós ellátással a csomag csak 279 EUR-ba kerül. Másik opció a Hotel V&V pályaszállás, ha a pályák közelsége a legfontosabb számodra.

 

Amennyiben februárban szeretnél szervezett bukoveli síelésen részt venni, akkor ez az egyetlen lehetőséged.
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és jelentkezz szervezett utazásunkra!

Kitöltöm!

 

Az utazáshoz útlevél szükséges!

Ne feledd: Ukrajnába nem elég a személyi igazolvány, a határon csak útlevéllel engednek át! Ha nincs útleveled, vagy már nem érvényes, akkor most még épp időben vagy, hogy csináltass egyet.

Síoktatás

Bukovelben van lehetőséged síoktatásra angol, vagy akár magyar nyelven. Az oktatók vállalnak kezdőket, haladókat, egyénileg vagy csoportosan is!