Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85

Februári síelés (Kőrösmező)

4 éjszaka szállás Kőrösmezőn + bőséges félpanziós ellátás + 3 napos síbérlet + utazás = 239 EUR

  • Időpont: 2018.02.14 – 2018.02.18 (5 nap, 4 éjszaka, 3 nap síelés)
  • Ár: 239 EUR
  • benne: 4 éjszaka Kőrösmezőn bőséges félpanziós ellátással, 3 napos síbérlet, buszos utazás Budapestről (opcionálisan: Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza)
  • rejtett költségek (idegenforgalmi adó, végtakarítási díj): nincsenek!
  • egyéni utazás esetén 60 EUR kedvezmény az árból
  • Kattints a jelentkezéshez!
Buszos utazás
Budapestről indulunk, opcionális beszállási pontok: Miskolc, Debrecen vagy Nyíregyháza!

 

Februári síelés: a síelők számára legnépszerűbb téli hónap, a nagybetűs FŐSZEZON. Sokan vannak, akik csak ebben az időszakban tudnak eljönni, ajánlatunk elsősorban nekik szól. Ebben az időszakban természetesen Bukovelben is kifogástalan pályák és szuper körülmények fogadnak majd. Esténként ilyenkor kifejezetten nagy élet van a bukoveli szórakozóhelyeken: akinek a bulizás is hozzá tartozik ehhez a néhány naphoz, az mindenképp látogassa meg a BUKA vagy a VODA egységeket, melyen bőven sétatávolságra vannak a szállástól.

Szállásod Kőrösmezőn lesz, csupaszív kárpátaljai magyar vendéglátóknál, hibátlan és bőséges ellátással, hangulatos vendégházban. Három nap felhőtlen csúszás Ukrajna elsőszámú síközpontjában, ahol 16 darab ülős lift és 60 kilométeres pályarendszer vár rád. Síbérleteddel akár az esti csúszást is kipróbálhatod.

A hütték árazása a nyugaton megszokotthoz képest barátságos, nem muszáj szendvicset vinned magaddal a sípályára, inkább kóstold meg a helyiek specialitását, a borscs levest vagy a saslikot.

Ha kedvet kaptál, csatlakozz hozzánk, erre az időpontra buszos utazás is indul Budapestről!

bukovel síközpont

Bukovel, Ukrajna elsőszámú síközpontja Nyíregyházától 300 kilométerre található. Több mint 60 kilométernyi ratrakkal és hóágyúval kezelt sípályával és 16 darab ülős felvonóval büszkélkedhet. Szolgáltatásait tekintve bátran kijelenthetjük, hogy állja az összehasonlítást a legnépszerűbb nyugat európai sípályákkal. Tudj meg többet a bukoveli síparadicsomról!

egyéb programok

A síelésen és a széles vodka választék letesztelésén túl is számos program vár Bukovelben. Próbáld ki a freestyle parkot az épített ugratókkal, vagy a hangulatos éjszakai síelést. Ülj be pároddal a szánhúzó kutyák mögé egy kisebb túrára. Fedezd fel a minden igényt kielégítő wellness központokat… Böngészd át a programokat!

szállás

Szállásunk Kőrösmezőn lesz, vendégszerető kárpátaljai magyar családok vendégházaiban. A félpanziót tartalmazza az ár, a vendéglátók nagyon ízletesen főznek, bőséggel tálalnak és magyarul kitűnően beszélnek. A szállás 20 percre található a sípályától, buszos utazás esetén a sípálya és szállás közti transzfer benne van az árban. Bővebb infó itt!

 

Februári síelés Bukovelben, kőrösmezői szálláson.
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és jelentkezz szervezett utazásunkra!

Kitöltöm!