Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)

Egyhetes síelés a főszezonban, szervezett buszos utazással Budapestről, Debrecenből vagy Nyíregyházáról

Síeld be a 70 kilométeres bukoveli pályarendszert: most 6 napod lesz rá!

  • Időpont: 2020.01.26 – 2020.02.02 (8 nap, 7 éjszaka, 6 nap síelés)
  • Ár: 499 EUR Hotel Carpathica szállással és félpanzióval
  • benne: 7 éjszaka szállás, 6 nap síelés, ellátás (reggeli, vacsora), buszos utazás Budapestről, Debrecenből vagy Nyíregyházáról
  • rejtett költségek (idegenforgalmi adó, végtakarítási díj): nincsenek!
  • buszos utazás Budapestről, Debrecenből vagy Nyíregyházáról, transzfer minden nap a szállás és a sípálya között
  • Egyéni utazás esetén 60 EUR kedvezmény!
  • Kattints a jelentkezéshez!

A legtöbb általunk szervezett utazás szerdától vasárnapig tart és 3 nap síelés van benne. Évről évre felmerül azonban az igény, hogy legyen legalább egy olyan időpont, amikor hosszabb turnushoz lehet csatlakozni. A 2019/2020-as szezonban egy január végi időpontot találtunk, amikor vasárnaptól vasárnapig tartó, 8 napos szervezett buszos utazást hirdetünk meg, budapesti, debreceni vagy nyíregyházi indulással! Ebbe már 6 teljes nap síelés belefér.

Szállás az ár/érték arányban kimagaslóan jó Hotel Carapthica, egyik legrégebbi partnerünk. Mindössze 5 percre a sífelvonóktól, ingyenes WiFi-vel, fűtött sítárolóval, menüválasztásos reggelivel, ízletes vacsorával. A szálloda specialitásai a kiváló BBQ ételek!

A szállodában 2, 3 ágyas, valamint családi 2+2 ágyas kétlégterű szobák foglalhatóak. Térítés ellenében használható a privát 6 fős szauna. A bárban sem fogsz csalódni: itt készül Bukovel környékén a legjobb kávé, van háromféle cseh csapolt sör, valamint házi áfonya és tormapálinka!

Nézz körül a Hotel Carpathicaban >>

bukovel síközpont

Bukovel, Ukrajna elsőszámú síközpontja Nyíregyházától 300 kilométerre található. Közel 70 kilométernyi ratrakkal és hóágyúval kezelt sípályával és 16 darab ülős felvonóval büszkélkedhet. Szolgáltatásait tekinteve bátran kijelenthetjük, hogy állja az összehasonlítást a legnépszerűbb nyugat európai sípályákkal. Tudj meg többet a bukoveli síparadicsomról!

Hotel Carpathica

Szállás a Hotel Carpathica-ban, 5 percre a sípályáktól. Igényes 2-3 ágyas, valamint kétlégterű 4 ágyas családi szobák. Ingyenes WiFi, fűtött sítároló, 6 fős szauna tartozik hozzá. Menüválasztásos reggeli és vacsora is benne van az árban. A bukoveli szállások közül itt a legjobb a konyha. Transzfert minden nap a szállás és a sípálya között. Bővebb infó itt!

Egyéb programok

A síelésen és a széles vodka választék letesztelésén túl is számos program vár Bukovelben. Adrenalindús programok, wellness központok, szauna, karácsonyi vásár, korcsolyázás, éjszakai szánkózás és síelés, csak néhány a szinte korlátlan választékból. Unatkozni nem fogsz, ezt garantáljuk. Böngészd át, hogy mit Ne hagyj ki!

 

Egyhetes síelés január végén a Hotel Carpathicaban.
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és jelentkezz szervezett utazásunkra!

Kitöltöm!

 

Az utazáshoz útlevél szükséges!

Ne feledd: Ukrajnába nem elég a személyi igazolvány, a határon csak útlevéllel engednek át! Ha nincs útleveled, vagy már nem érvényes, akkor most még épp időben vagy, hogy csináltass egyet.

Síoktatás

Bukovelben van lehetőséged síoktatásra angol, vagy akár magyar nyelven. Az oktatók vállalnak kezdőket, haladókat, egyénileg vagy csoportosan is!