Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)

Egyhetes Bukovel + Dragobrat: az eddigi leghosszabb szervezett utazásunk!

6 éjszaka szállás félpanzióval + utazás = 219 EUR

  • Időpont: 2019.02.04 – 2019.02.10 (7 nap, 6 éjszaka, 5 nap síelés)
  • Ár: 219 EUR
  • benne: 6 éjszaka szállás (félpanzióval), buszos utazás Budapestről, transzfer minden nap a szállás és Bukovel között
  • rejtett költségek (idegenforgalmi adó, végtakarítási díj): nincsenek!
  • egyéni utazás esetén 60 EUR kedvezmény az árból
  • Kattints a jelentkezéshez!

Figyelembe vettük az elmúlt időszakban általatok kapott ötleteket és visszajelzéseket, ennek megfelelően úgy döntöttünk, hogy a korábban megszokott 4-5 napos szervezett utazások mellett a 2018/19-es szezonban egy alkalommal megpróbálkozunk egy 7 napos variációval is! Ebben az utazásban azonban nem csak az lesz különleges, hogy 7 napig tart majd. Szállásunk Kőrösmezőn lesz, ami egyrészt azt jelenti, hogy 7 napon keresztül egy óriási gasztronómiai élményben lesz részed, de van más oka is, amiért ezt a turnust ide szerveztük. Ez pedig az, hogy Kőrösmezőről nagyjából azonos távolságra van Bukovel és Dragobrat is, egy hét pedig elegendő arra, hogy a megszokott bukoveli lejtők mellett felfedezz egy másik, igazi ukrán síterepet, Dragobrat-ot! Utóbbit főleg a kalandvágyó síelőknek és snowboard-osoknak ajánljuk, akik szeretnének részt venni egy valódi szűzhavazós freeride túrán.

Az árat úgy alakítottuk ki, hogy az csak a szervezett buszos utazást, a szállást és az ellátást tartalmazza. A többit pedig egyéni igényeknek megfelelően tudjuk megoldani, mert a kisbusz minden nap fel fog menni Bukovelbe, de amennyiben megfelelő az időjárás (Dragobrat sokkal érzékenyebb a külső körülményekre, mint Bukovel), akkor tudunk szervezni transzfert és freeride túrát Dragobrat-ra is. Így mindenki kedve és az időjárás szerint döntheti el, hogy aznap melyik síterepre szeretne felmenni, ami egy igazán különleges, eddig nem látott lehetőség lesz!

bukovel

Bukovel, Ukrajna elsőszámú síközpontja Nyíregyházától 300 kilométerre található. Közel 70 kilométernyi ratrakkal és hóágyúval kezelt sípályával és 16 darab ülős felvonóval büszkélkedhet. Szolgáltatásait tekinteve bátran kijelenthetjük, hogy állja az összehasonlítást a legnépszerűbb nyugat európai sípályákkal. Tudj meg többet a bukoveli síparadicsomról!

Dragobrat

Dragobrat egy igazi ukrán síterep, mely jóval magasabban fekszik, mint Bukovel. Speciális mikrolímája miatt hóágyú nélkül is legtöbbször egészen májusig síelhetőek a pályák. Felvonókkal és kiépített pályákkal nem állnak valami jól, de ha érdekel a freeride túrák, akkor ki kell próbálnod. Tudj meg többet a Dragobrat síparadicsomról!

szállás

Kőrösmezőn kínálunk számodra színvonalas szállást kárpátaljai magyar családok vendégházaiban, 2-3 ágyas szobákban. Vendéglátóink ízletesen főznek és bőséggel tálalnak. A bukoveli sípálya 20 percre van Kőrösmezőtől. A szervezett utazás ára tartalmazza a napi transzfert a sípálya és a szállás között. További infók: kattints ide!

 

A buszos utazást igyekeztünk megszínesíteni néhány programmal, hogy ne csak egy unalmas A-ból B-be jutásként emlékezz rá. Utunk Erdélyen keresztül fog vezetni, Máramarosszigetnél a Tisza hídon át lépünk határt, majd Bukovel előtt 70 kilométerrel át fogunk hajtani Európa földrajzi középpontján (Terebesfehérpatak), ahol az emlékmű megtekintésén túl érdemes betérni egy pohár italra a nagyon hangulatos, múzeumnak is beillő kávézóba. Igény szerint megállunk útközben Tiszaborkúton a Tsypa kézműves sörfőzdénél, ahol beszerezhetünk néhány igazán ízletes ukrán sörkülönlegességet. 

Jelentkezz egyhetes februári síelésünkre, fedezd fel egyszerre Bukovelt és Dragobratot!
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és jelentkezz szervezett utazásunkra!

Kitöltöm!

 

Az utazáshoz útlevél szükséges!

Ne feledd: Ukrajnába nem elég a személyi igazolvány, a határon csak útlevéllel engednek át! Ha nincs útleveled, vagy már nem érvényes, akkor most még épp időben vagy, hogy csináltass egyet.