Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)

Egyetemi sítábor a keleti régió diákjaira hangolva: Miskolci Egyetem, Debreceni Egyetem, Nyíregyházi Egyetem, irány Bukovel!

4 éjszaka szállás félpanzióval + 3 napos síbérlet + programok + utazás + transzfer = 299 EUR

  • Időpont: 2019.01.23 – 2019.01.27 (5 nap, 4 éjszaka, 3 nap síelés)
  • Ár: 299 EUR
  • benne: 4 éjszaka szállás (félpanzióval), 3 napos síbérlet, programok, buszos utazás Budapestről, transzfer minden nap a szállás és a sípálya között
  • rejtett költségek (idegenforgalmi adó, végtakarítási díj): nincsenek!
  • egyéni utazás esetén 60 EUR kedvezmény az árból
  • Kattints a jelentkezéshez!
Másik egyetemre vagy főiskolára jársz? Esetleg már végeztél?
Ez ne zavarjon egy percig sem. Mindenkit várunk szeretettel az első bukoveli egyetemi sítáborba, aki úgy gondolja, hogy szeretne egy jó hangulatú csapattal síelni és bulizni!

 

Idén folytatjuk a tematikus sítáborok sorát, ezúttal megszervezzük az első bukoveli egyetemi sítábort! Mert szerintünk annak semmi értelme, hogy az ország keleti részéből, Miskolcról, Debrecenből vagy Nyíregyházáról Franciaország felé induljatok síelni, utazzatok busszal közel 24 órát és egy olyan helyre érkezzetek, ahol a hüttében 8-10 EUR egy korsó sör, a szálláshoz pedig nem jár ellátás…

Ezzel szemben mi Bukovelbe invitálunk Titeket, a Kárpátokba, ami csak 3-400 kilométerre van Tőletek, a kiváló minőségű ukrán vodka a legmenőbb szórakozóhelyen sem kerül többe 500 forintnál (és nem 3 vagy 4 cent, hanem egy valódi feles!), a szálláson pedig (ami egy nagyon hangulatos 5 szintes hotelben lesz) reggelit és vacsorát is kaptok. Elérhető áron tudtok a helyszínen teljes sífelszerelést kölcsönözni és lesz lehetőség magyar vagy angol nyelven sí,- és snowboard oktatásra is.

A sítáborban lesz néhány olyan program, amit kifejezetten az egyetemi résztvevőknek találtunk ki: haladókkal felfedezzük közösen a freeride parkot ugratókkal, félcsövekkel. Kipróbáljuk Bukovel kivilágított pályáin az esti síelést, igény szerint felfedezzük a környék wellness lehetőségeit (szauna a szállásunkon, 4Season Wellness központ, VODA). Ezen felül tervezünk KVÍZ estet, közös alapozást az esti BUKA disco előtt, valamint BeerPong-ot is!

bukovel síközpont

Bukovel, Ukrajna elsőszámú síközpontja Nyíregyházától és Debrecentől ~300, Miskolctól pedig ~400 kilométerre található. Közel 70 kilométernyi ratrakkal és hóágyúval kezelt sípályával és 16 darab ülős felvonóval büszkélkedhet. Szolgáltatásait tekinteve bátran kijelenthetjük, hogy állja az összehasonlítást a legnépszerűbb nyugat európai sípályákkal. Tudj meg többet a bukoveli síparadicsomról!

egyéb programok

A síelésen és a széles vodka választék letesztelésén túl is számos program vár Bukovelben. Az egyetemi sítábor keretein belül lesz lehetőség közös alapozásra az esti disco előtt, KVÍZ estre, BeerPongra, wellnessezésre vagy akár bármilyen egyéb programra, ami Bukovelben elérhető és a csapatnak kedve van hozzá, de semmi sem kötelező. Böngészd át a programokat!

szállás

A Hotel Carpathica egy hangulatos, 5 szintes hotel, pár percre a felvonóktól. Az itt felszolgált ételek különlegesek és finomak, ráadásul a szálláshoz jár a félpanziós ellátás. Minden szobában megtalálható a TV és a saját fürdőszoba, valamint gyors WiFi áll a vendégek rendelkezésére. Étterem, bár és közös helyiség adott az egyetemi sítábor programjaihoz! Bővebb infó itt!

 

A buszos utazást igyekeztünk megszínesíteni néhány programmal, hogy ne csak egy unalmas A-ból B-be jutásként emlékezz rá. Utunk Erdélyen keresztül fog vezetni, Máramarosszigetnél a Tisza hídon át lépünk határt, majd Bukovel előtt 70 kilométerrel át fogunk hajtani Európa földrajzi középpontján (Terebesfehérpatak), ahol az emlékmű megtekintésén túl érdemes betérni egy pohár italra a nagyon hangulatos, múzeumnak is beillő kávézóba. Igény szerint megállunk útközben Tiszaborkúton a Tsypa kézműves sörfőzdénél, ahol beszerezhetünk néhány igazán ízletes ukrán sörkülönlegességet. 

Egyetemi sítábor elsősorban miskolci, debreceni és nyíregyházi hallgatóknak január 23-27 között.
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és jelentkezz szervezett utazásunkra!

Kitöltöm!

 

Italakciók a szálláson

Хортица ukrán Vodka + narancslé
Bells skót Whisky + Coca Cola

Az utazáshoz útlevél szükséges!

Ne feledd: Ukrajnába nem elég a személyi igazolvány, a határon csak útlevéllel engednek át! Ha nincs útleveled, vagy már nem érvényes, akkor most még épp időben vagy, hogy csináltass egyet.

Síoktatás

Bukovelben van lehetőséged síoktatásra angol, vagy akár magyar nyelven. Az oktatók vállalnak kezdőket, haladókat, egyénileg vagy csoportosan is!