Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)

A “B” terv: Bohinj-Vogel március 2-5 között

Speciális ajánlat a márciusi bukoveli utazásunkra befizetett utasainknak

  • Időpont: 2022.03.02 – 2022.03.05 (4 nap, 3 éjszaka, 3 nap síelés)
  • Ár **** Hotel Jezero esetén: 450 EUR
  • Ár Rozic panzió esetén: 291 EUR
  • Korábban befizetett bukoveli előlegből 100 EUR jóváírás kérhető erre az utazásra
  • benne: 3 éjszaka **** hotelben vagy panzióban, reggeli, vacsora, 3 napos síbérlet, buszos utazás, transzfer
  • buszos utazás Budapestről
  • idegenforgalmi adó: 9 EUR / fő
  • Az ajánlat egyéni utazással is foglalható (69 EUR kedvezménnyel)
  • Kattints a jelentkezéshez!

FIGYELEM: speciális feltételek a március 2-6 közötti bukoveli síelésünkre befizetett utasainknak
Az utazásra befizetett előlegeket 100%-ban továbbutaltuk a Hotel Bukovel pályaszállás részére. Egyelőre nincs róla megállapodás, hogy milyen formában tudjuk majd igénybe venni később az idén márciusra lefoglalt szállást. Ezzel kapcsolatban folyamatos az egyeztetés az ukrán partnerrel, türelmet kérünk, amíg sikerül megállapodni velük.

Ettől függetlenül, szeretnénk saját forrásból visszaadni valamit azoknak, akik befizették ezt az utazást nálunk.

Ha eljössz a március 2-5 közötti szlovéniai síelésünkre, akkor a befizetett előlegből 100 EUR-t jóváírunk erre az útra, a korábban befizetett előlegből fennmaradó összeget pedig felhasználhatod a 2022/23-as szezonban a TravelBukovel valamely utazására.

A felhasználás részletes feltételeit később dolgozzuk ki és közöljük.

COVID-infó: Szlovénia fontos bejelentés tett február 19-én. Ettől a naptól kezdve szabadon lehet belépni az országba, nem kérnek semmilyen járványügyi igazolást. Ugyanezt az intézkedést a turizmusban és az élet egyéb területein is meghozták február 21-től, így innentől kezdve a szlovéniai síeléshez semmilyen COVID-dal összefüggő korlátozás nincs érvényben!

Sicsoda.si partnerünkkel közösen invitálunk Titeket a Bohinj-Vogel síközpontba. Szállásunk a kabinos felvonótól mindössze néhány percre, a Bohinji-tó partján fekvő **** Hotel Jezero vagy Rozic panzió (választható) lesz március 2-5 között.

A Jezero a környék legszínvonalasabb szállása, 71 szobával, wellness részleggel és minden igényt kielégítő svédasztalos félpanzióval.

Az összes szobához tartozik TV, minibár, széf, hajszárító és erkély is. Az étteremben és a szobákban is használható az ingyenes WiFi internet.

Hatalmas reggeli választék gyümölcsökkel, műzlikkel, felvágottakkal, sajtokkal, különböző meleg ételekkel, kávéval, teával, üdítőkkel. A vacsorához pedig korlátlan mennyiségben fogyaszthatsz sört, bort és üdítőt is, benne van az árban.

A hotelben található egy úszómedence, melynek használata ingyenes. Emellett van két szauna is az épületben, ezeket térítés ellenében (15 EUR) lehet igénybe venni.

A Rozic pedig egy egyszerűbb panzió, helyileg szinte ugyanitt. A részvételi díj itt is tartalmazza a reggelit és a vacsorát, de ez nem svédasztalos. Wellness részleg a Rozic-ban nincs.

Bohinj-Vogel: Szlovénia egyik leghóbiztosabb sícentruma, a Bohinj-Vogel 569 és 1800 méter között terül el. Egészen a völgyig lemenő 7 km hosszú pálya az alacsony magasság ellenére is hóbiztos, mivel egy hideg völgykatlanban fekszik. A sípályákhoz egy kabinos lift visz fel, ahol egy futószalagos tanulópálya, két négyüléses, egy kétüléses egy együléses és három húzólift található. Ezenkívül pályák minden nehézségi fokozatokban, összesen 22 km. Szűzhó kedvelőknek a legjobb választás, de a kiépített pályák kezelése is elsőosztályú.

A kiutazás Budapestről nagyjából 6 óra, útközben érintjük a méltán népszerű Bledi-tavat is.

Magyar nyelvű síoktatás: kezdő és haladó szinten is lesz lehetőség oktatást igénybe venni. Ennek ára 69 EUR / fő, mely csoportos oktatás esetén 2 x 2 óra; egyéni oktatás esetén pedig 2 x 1,5 óra foglalkozást tartalmaz. Snowboard oktatás a helyi oktatókon keresztül, angolul vehető igénybe, eltérő áron.

Felszerelés bérlés: a helyszínen lesz rá lehetőség, teljes szett sí;- vagy snowboard felszerelés bérlése 3 napra 66 EUR-ba kerül.

Szervezett buszos utazás a szlovéniai Bohinj-Vogel síterepre, március 2-5 között.
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és jelentkezz szervezett utazásunkra kötelezettségek nélkül!

Kitöltöm!