Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85

Szervezett síutak

Szervezett síutak Bukovelbe a 2017/18-as szezonban is!

 


Karácsonyi síelés: töltsd az ünnepeket a festői Kárpátokban!
4 éjszaka szállás félpanzióval + 3 napos síbérlet + utazás + transzfer = 259 EUR

Idén a szezon első szervezett utazása a karácsonyi síelés lesz. December 23-27 között látogatunk Bukovelbe, szállásunk pedig családias hangulatú kőrösmezői vendégházban lesz, bőséges és ízletes félpanziós ellátással, csupaszív kárpátaljai magyar vendéglátóink jóvoltából.
tovább


Szilveszteri síelés: ünnepeld az újévet Bukovelben!
4 éjszaka szállás + bőséges félpanzió + 3 napos síbérlet + utazás + transzfer = 259 EUR

Idén is problémát jelent, hogy hol töltsd a szilvesztert? Az újévi bulik már évek óta nem az igaziak, a wellness hétvége snassz és már a Gálvölgyi Show is unalmas? Ne gondolkozz tovább: válaszd idén Bukovelt!
tovább


Senior sítábor januárban, pályaszálláson
3 éjszaka pályaszállás + svédasztalos reggeli + 3 napos síbérlet + utazás 259 EUR-tól

Senior sítábor. Mit is jelent ez? Azt tapasztaltuk az elmúlt években, hogy sok 60 év fölötti jelentkezőnk van szervezett utazásokra, ezért kitaláltuk, hogy legyen egy időpont, amikor kifejezetten ennek a korosztálynak próbálunk a kedvében járni. Valószínűleg a társaság is jobban össze tud kovácsolódni, ha a többség azonos korosztályból érkezik, így erre az utazásra elsősorban a senior síelőket várjuk, de természetesen bárki más is csatlakozhat!
tovább


I. Dragobrat sítábor
Egzotikus síelés és kaland egy valódi ukrán sípályán

Ezennel meghirdetjük az I. Dragobrat sítábort! Bukovel az elmúlt években annyit fejlődött, hogy most már tényleg minden szempontból összevethető egy nyugati síparadicsommal. Ennek köszönhetően egyre többen veszik célkeresztbe a helyet, mi viszont azokról sem szeretnénk megfeledkezni, akik az autentikus ukrán sípályát keresik. A Kőrösmezőről kizárólag 30 perces terepjárós túrával megközelíthető Dragobrat Bukovelnél magasabban fekszik, sokkal kevesebb sílifttel és kapcsolódó szolgáltatással rendelkezik, viszont szemtelenül olcsó és óriási lehetőségeket tartogat a szűzhó kedvelőinek.
tovább


Februári síelés (Kőrösmező)
4 éjszaka szállás Kőrösmezőn + bőséges félpanziós ellátás + 3 napos síbérlet + utazás = 239 EUR

Februári síelés: a síelők számára legnépszerűbb téli hónap, a nagybetűs FŐSZEZON. Sokan vannak, akik csak ebben az időszakban tudnak eljönni, ajánlatunk elsősorban nekik szól. Ebben az időszakban természetesen Bukovelben is kifogástalan pályák és szuper körülmények fogadnak majd.
tovább


Szingli sítábor februárban
Gondoltunk egy merészet és meghirdettük az I. Szingli sítábort, amit valaha Bukovelben szerveztek

A szokásoshoz képest készülünk extra programokkal (közös vacsora, wellness, party, drótkötélpálya, igény szerint oktatás), melyek mind opcionálisak, de segítik a jó hangulat elérését és az ismerkedést. Erre a szervezett utazásra tehát elsősorban az egyedülálló síelők (fiúk, lányok, hölgyek, urak) jelentkezését várjuk, de természetesen párok is csatlakozhatnak!
tovább


Március 15-i hosszú hétvége
Last minute ajánlatunk az utolsó szabad helyekre: szállás + síbérlet + buszos utazás 159 EUR-tól!

Március 15.: Magyarországon nemzeti ünnep, a 48-as forradalomra emlékezünk ezen a napon. Munkaszüneti nap, népszerű dátum a síelők naptárában, mert a pályák állapota a hóbiztos síterepeken ilyenkor még megfelelő, az árak viszont már az utószezonhoz igazodnak. Az idei évben csütörtökre esik, így egy csütörtöktől vasárnapig tartó turnust szerveztünk rá, tehát szabadság nélkül el tudsz tölteni egy 4 napos hosszú hétvégét Bukovelben! Hógaranciát vállalunk az időpontra!
tovább

Más időpontban mennél síelni? Egyedi igények esetén is tudunk segíteni a bukoveli síelésed megszervezésében!
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és kérj ajánlatot szervezett utazásra!

Kitöltöm!