Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85

Szervezett síutak

Szervezett buszos síutak Bukovelbe a 2019/20-as szezonban is!

 


Szilveszteri síelés – Kőrösmező
Már csak 3 darab szabad helyünk maradt!

Idén is problémát jelent, hogy hol töltsd a szilvesztert? Válaszd 5 napos utazásunkat, melynek során nem csak a bukoveli pályarendszert síelheted be, de egy igazi gasztronómiai kalandban is részed lehet, mivel a kis létszámú (maximum 9 fős) csoport elhelyezése Kőrösmezőn lesz, kárpátaljai magyar család vendégházában. Itt lehetőséged nyílik megkóstolni a helyi étel,- és italkülönlegességeket úgy, ahogyan csak a legjobb háziasszonyok tudják elkészíteni. Házias ízek, bőséges ellátás reggelire és vacsorása, hamisítatlan kárpátaljai vendégszeretet, ezeket tudjuk garantálni Neked erre az 5 napra. A túra időpontja: december 28-tól január 1-ig.
tovább


Szilveszteri síelés – Hotel Carpathica
Utolsó szabad szoba! Az ajánlat már csak egyéni utazással foglalható.

Nagyon sokan érdeklődtetek olyan szilveszteri síeléssel kapcsolatban, ahol a szállás Kőrösmezőnél kicsit közelebb van a bukoveli sípályához, a bukoveli pezsgő éjszakai élethez. A pályaszállások a szilveszteri időszakban elérhetetlenül drágák Bukovelben, de utasaink egyik kedvenc helyén, a Hotel Carpathica-ban sikerült lefoglalnunk néhány szobát erre az időszakra. Ráadásul itt még az újévi programról is gondoskodik a szállás, hiszen korlátlan ételfogyasztással és élőzenés mulatsággal várják a vendégeket. A sípálya innen mindössze néhány perc. A túra időpontja: december 28-tól január 2-ig.
tovább


Januári síelés: szállás a Hotel Carpathica-ban
Főszezoni ajánlat félpanziós ellátással!

A főszezon első szervezett utazásának időpontja: január 22 – január 26. Szállás a sípályától mindössze 5 percre található, hangulatos és igényes Hotel Carpathica, ahol 2, 3 vagy családi 4 ágyas szobák közül lehet választani. A szállás mellé jár a félpanziós ellátás, opcionálisan pedig szauna is igénybe vehető. Szeretjük a januári időszakot Bukovelben, mert már az összes sípálya nyitva van, de nincs tömeg. Használd ki az előfoglalási kedvezményt és jelentkezz október 31-ig!
tovább


Februári síelés választható szállással
Kőrösmező vendégház, vagy Hotel V&V pályaszállás

Február első hete, igazi főszezon a Kárpátokban: látogass el velünk Bukovelbe február 5-9 között szervezett buszos utazásunk keretein belül! A szállást Te választod: ha a kárpátaljai magyar vendégszeretetet és Kőrösmező legfinomabb reggelijét és vacsoráját szeretnéd, akkor a vendégházas opciót javasoljuk. Ha viszont minél előbb kint szeretnél lenni a pályán és élvezni a pályaszállás nyújtotta kényelmet, akkor a Hotel V&V lesz a nyerő.
tovább


III. Dragobrat sítábor: ratrakos freeride kaland egy valódi ukrán sípályán
4 éjszaka pályaszállás félpanzióval + buszos utazás = 199 EUR (síbérlet nélküli ár)

Ha valódi kalandra vágysz, ha szeretnéd kipróbálni, milyen amikor nem sífelvonó, hanem ratrak visz fel a hegy tetejére. Ha szeretsz szűzhóban síelni, snowboardozni, akkor tetszeni fog ez a hely. Jó kapcsolatot alakítottunk ki a helyi freeride túra szervezőkkel, magyar és angol nyelven kommunikáló túravezetőkkel lesz lehetőség fél napos, vagy akár egész napos ratrakos túrákra Dragobrat különböző rejtett lejtőin. Túra időpontja: február 5-9.
tovább


Zárd velünk a szezont a március 15-i hétvégén!
Szállás, ellátás, síbérlet és utazás 259 EUR-tól!

Évek óta szervezünk szezonzáró síelést a március 15-i hétvégére Bukovelbe. Ez az időpont klasszikusan jó szokott lenni, mert nagy esély van a napsütéses, szép időre, de a korábbi évek tapasztalatai alapján március közepén még bőven van annyi hó (a hegy mikroklímájának és a rendkívül jól kiépített hóágyú rendszernek köszönhetően), hogy a pályarendszer 100 százaléka síelhető legyen. A túra időpontja: március 11-től 15-ig.
tovább

Más időpontban mennél síelni? Egyedi igények esetén is tudunk segíteni a bukoveli síelésed megszervezésében!
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és kérj ajánlatot szervezett utazásra!

Kitöltöm!