Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85

Szervezett síutak

Buszos síutak budapesti, miskolci, debreceni vagy nyíregyházi indulással Bukovelbe a 2018/19-es szezonban is!

 


Karácsonyi síelés: töltsd az ünnepeket a festői Kárpátokban!
3 éjszaka szállás félpanzióval + 3 napos síbérlet + utazás + transzfer = 239 EUR

Idén a szezon első szervezett utazása a karácsonyi síelés lesz. December 23-26 között látogatunk Bukovelbe, szállásunk pedig családias hangulatú kőrösmezői vendégházban lesz, bőséges és ízletes félpanziós ellátással, csupaszív kárpátaljai magyar vendéglátóink jóvoltából.
tovább


Szilveszteri síelés: ünnepeld az újévet Bukovelben!
5 éjszaka szállás + 4 napos síbérlet + utazás + transzfer = 329 EUR-tól

Idén is problémát jelent, hogy hol töltsd a szilvesztert? Az újévi bulik már évek óta nem az igaziak, a wellness hétvége snassz és már a Gálvölgyi Show is unalmas? Ne gondolkozz tovább: válaszd idén Bukovelt! Ajánlatunk elérhető kőrösmezői vendégházas szállással, Bukovel közelében lévő hotellel vagy pályaszállással is. Utazás időpontja: december 28-tól január 2-ig.
tovább


2in1: Szingli 40+ & senior sítábor, ismerkedés és síelés 40 év fölött
4 éjszaka szállás reggelivel + 3 napos síbérlet + utazás + transzfer = 269 EUR

2in1: Szingli 40+ & senior sítábor január 9-13 között. Azt tapasztaltuk az elmúlt években, hogy sok 40 év fölötti jelentkezőnk van szervezett utazásokra, ezért kitaláltuk, hogy legyen egy időpont, amikor kifejezetten ennek a korosztálynak próbálunk a kedvében járni. Valószínűleg a társaság is jobban össze tud kovácsolódni, ha a többség azonos korosztályból érkezik, így erre az utazásra elsősorban a 40 év feletti síelőket várjuk, de természetesen bárki más is csatlakozhat!
tovább


Szingli sítábor 39 év alatt, ismerkedés és síelés a fiatalabb korosztály számára
4 éjszaka szállás reggelivel + 3 napos síbérlet + utazás + transzfer = 269 EUR

A tavalyi szezonban szerveztük meg az első szingli sítábort. A tapasztalatok alapján úgy döntöttünk, hogy némileg módosítunk a koncepción és külön szervezünk a fiatalabb (39 év alatti) korcsoportnak egy turnust (január 16-20 között), ahova mindenkit szeretettel várunk: nem csak azokat, akik egyedülállók és ismerkedni szeretnének, de azokat is, akiknek nincs olyan barátjuk, ismerősük, aki elkísérné őket síelni. Abban bízunk, hogy most is egy jó kis csapat fog összejönni! Lesz lehetőség ismerkedésre, közös síelésre, opcionális programokra ebben az 5 napban.
tovább


Egyetemi sítábor a keleti régió diákjaira hangolva
4 éjszaka szállás félpanzióval + 3 napos síbérlet + programok + utazás + transzfer = 299 EUR

Idén folytatjuk a tematikus sítáborok sorát, ezúttal megszervezzük az első bukoveli egyetemi sítábort január 23-27 között! Mert szerintünk annak semmi értelme, hogy az ország keleti részéből, Miskolcról, Debrecenből vagy Nyíregyházáról Franciaország felé induljatok síelni, utazzatok busszal közel 24 órát és egy olyan helyre érkezzetek, ahol a hüttében 8-10 EUR egy korsó sör, a szálláshoz pedig nem jár ellátás…
tovább


Egyhetes Bukovel + Dragobrat: az eddigi leghosszabb szervezett utazásunk!
6 éjszaka szállás félpanzióval + utazás = 219 EUR (síbérlet nélküli ár)

Ebben az utazásban azonban nem csak az lesz különleges, hogy 7 napig tart majd (február 4-10 között). Szállásunk Kőrösmezőn lesz, ami egyrészt azt jelenti, hogy 7 napon keresztül egy óriási gasztronómiai élményben lesz részed, de van más oka is, amiért ezt a turnust ide szerveztük. Ez pedig az, hogy Kőrösmezőről nagyjából azonos távolságra van Bukovel és Dragobrat is, egy hét pedig elegendő arra, hogy a megszokott bukoveli lejtők mellett felfedezz egy másik, igazi ukrán síterepet, Dragobrat-ot!
tovább


Party sítábor luxus pályaszálláson
4 éjszaka luxus pályaszálláson svédasztalos reggelivel + 3 napos síbérlet + utazás = 349 EUR

A 2018/19-es téli szezon egyetlen olyan szervezett utazása lesz ez, amelynél szállásunk a bukoveli sípályák közvetlen közelében lévő, kétszintes luxus faházakban lesznek. Egy fiatalos csapatba várjuk a jelentkezőket, akiktől nem áll távol a bulizás sem, mert ebben a néhány napban a síelésen kívül a szórakozásnak is nagy szerepe lesz. A síelés után ugyanis közös vacsora, alapozás a faházakban, majd party a közelben lévő BUKA diszkóban, ameddig bírjuk… Túra időpontja: február 20 – 24.
tovább


II. Dragobrat sítábor: ratrakos freeride kaland egy valódi ukrán sípályán
4 éjszaka pályaszállás félpanzióval + buszos utazás = 199 EUR (síbérlet nélküli ár)

Tavaly egy kisebb csoporttal felfedeztük Dragobrat-ot és már akkor eldöntöttük, hogy ide vissza fogunk térni. Nem a 10 kilométeres pályarendszer, vagy a néhány öreg sífelvonó vonzó ebben a helyben, hanem a szinte korlátlan freeride lehetőségek. Aki szeret szűzhóban síelni, snowboardozni, vezetett túra keretein belül biztonságosan olyan helyekre eljutni, ahova egyedül nem lenne bátorsága, annak tetszeni fog ez a hely. Jó kapcsolatot alakítottunk ki a helyi freeride túra szervezőkkel, magyar és angol nyelven kommunikáló túravezetőkkel lesz lehetőség fél napos, vagy akár egész napos ratrakos túrákra Dragobrat különböző rejtett lejtőin. Túra időpontja: február 27 – március 3.
tovább


Márciusi akciós síelés: a legjobb ár/érték arányú szervezett utazásunk idén!
4 éjszaka szállás reggelivel + 3 napos síbérlet + utazás + transzfer = 249 EUR

Március első felében Bukovelben még ugyanolyan jó körülmények között tudtok síelni, mintha a főszezonban (februárban) jönnétek. Egyetlen különbség van, a pályákon kevesebb az ember és bizonyos szállások ekkor már utószezoni áron foglalhatóak. Ezt használjuk ki március 6-10 között, amikor célba vesszük a Hotel Carpathica-t és a 2018/19-es téli szezon legjobb ár/érték arányú síelésére indulunk: mindössze 249 EUR-ért adunk 4 éjszaka szállást hotelben reggelivel, 3 napos síbérletet, buszos utazást Budapestről és minden nap transzfert a szállás és a sípálya között!
tovább


Március 15-i hosszú hétvége: zárd az idei síszezont Bukovelben!
3 éjszaka szállás + 3 napos síbérlet + utazás + transzfer = 229 EUR-tól

Idén március 15. péntekre esik, így mindössze egy szabadnappal tudunk elmenni március 14-17 között egy 4 napos szezonzáró síelésre, amiből két és fél napot tudunk csúszással tölteni. Erre az időpontra több szállásnál is kötöttünk le szabad helyeket, így igényedtől és pénztárcádtól függően tudsz választani a lehetőségek közül (pályaszállás, hotel vagy vendégház).
tovább

Más időpontban mennél síelni? Egyedi igények esetén is tudunk segíteni a bukoveli síelésed megszervezésében!
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és kérj ajánlatot szervezett utazásra!

Kitöltöm!