Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)

Szervezett buszos síutak a 2021/22 téli szezonban

December végétől március közepéig négy különböző szervezett utazásunkra jelentkezhetsz idén!

Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a 2020/21-es téli szezont a COVID világjárvány tönkretette. Nehéz év volt ez nekünk is, de a sípályáknak, szállásoknak, éttermeknek is. Meg természetesen azoknak is, akik emiatt kénytelenek voltak egy évet kihagyni és nem tudtak hódolni kedvenc télisportjuknak. A negyedik hullám itt van a nyakunkon, de mi bizakodóak vagyunk: egyelőre úgy néz ki, hogy az oltásnak köszönhetően minden esélyünk megvan arra, hogy 2021/22-ben visszatérjünk síelés szempontjából is a normál kerékvágásba, még ha néhány szabályt be is kell ehhez tartanunk.
Mi a TravelBukovel.hu-nál mindenesetre úgy készülünk, hogy lesz idén síszezon!


Szilveszteri síelés: idei első szervezett buszos utazásunk!
December 28-tól január 2-ig: választható szállások: bukoveli hotel, vagy kőrösmezői vendégház

Szilveszter. Minden évben a legnépszerűbb időpont a szervezett utazásaink között. Ennek több oka is van: egyrészt ebben az időszakban tudják a legtöbben megoldani a szabadságot, másrészt jó dolog a hegyekben, egy sípálya közelében tölteni az év utolsó, valamint az újév első napjait. Idei első szervezett buszos utazásunk a hagyományoknak megfelelően a szilveszteri síelés, december 28-tól január 2-ig, két különböző szállásopcióval: a hangulatos bukoveli Hotel Carpathica, vagy csupaszív kárpátaljai magyar vendéglátóink kőrösmezői vendégháza. A szilveszteri síelés 349 EUR-tól elérhető.
tovább


Januári síelés: senior sítábor örökifjaknak!
Január 12-16 között, választható szállások: bukoveli hotel, vagy kőrösmezői vendégház

Január közepe. Ez az időszak egy igazi titkos tipp Bukovelben. Ilyenkor az időjárás jellemzően elég hideg (-10 fok körüli nappali hőmérséklet sem ritka) és napos. A sípályák viszont szinte üresek, mivel az ukrán újesztendőt ünneplők már hazamentek, de a februári főszezonra még nem érkeztek meg. Emiatt ebben az időszakban rendkívül jót lehet síelni, tökéletes pályákon, a felvonóknál szinte sorban állás nélkül! A januári senior sítábort két különböző szállásopcióval kínáljuk: a hangulatos bukoveli Hotel Carpathica, vagy csupaszív kárpátaljai magyar vendéglátóink kőrösmezői vendégháza.
A januári síelés 299 EUR-tól elérhető.

tovább


Februári síelés: gyere velünk Bukovelbe a főszezonban!
Február 9-13 között, választható szállások: bukoveli hotel, vagy kőrösmezői vendégház

Február második hete. A klasszikus téli főszezon, amikor már biztosan megnyitották a teljes 75 kilométeres pályarendszer összes lejtőjét Bukovelben. A szórakozóhelyeken (BUKA) és az aprés-ski bulikban (ATLAS, Panorma-M) zajlik az élet, a hóminőség pedig természetesen garantáltan szuper. Mindenkinek ajánljuk februári, főszezonban megtartott szervezett buszos utazásunkat, aki nem csak síelni szeretne, de kíváncsi a körítésre is. Ha a kőrosmezői vendégházat választod, akkor ár/érték arányban az idei tél egyik legjobb ajánlatát kapod. Ha pedig a bukoveli hotel, a Carpathica mellett teszed le a voksod, akkor közel leszel a központhoz: ha marad erőd az egész napos csúszás után, akkor egyik nap irány a wellness, másik nap pedig valami helyi buli!
A februári síelés 299 EUR-tól elérhető.

tovább


Idei egyetlen pályaszállás ajánlatunk VIP síbérlettel, SPA használattal és opcionális gasztro túrával!
Március 2-6 között, Hotel Bukovel pályaszállással

Az idei szezonban eddig csak Hotel Carpathica, illetve Kőrösmező vendégház szállásokkal hirdettünk meg szervezett buszos utazásokat. Azonban annyian érdeklődtetek a Hotel Bukovel pályaszállás iránt, hogy megpróbáltunk tető alá hozni egy megállapodást velük is, így született meg a március 2-6 közötti pályaszállás ajánlatunk. Exkluzív tábor korlátozott számban és korlátozott ideig.
A márciusi pályaszállás ajánlatunk 399 EUR-tól elérhető.

tovább


Síelés a március 15-i hosszú hétvégén: zárjuk együtt a síszezont Bukovelben!
Március 11-15 között, választható szállások: bukoveli hotel, vagy kőrösmezői vendégház

A március 15-i hosszú hétvége idén pont úgy jön ki, ahogy a síelők szeretik: március 15. keddre esik, így péntektől keddig egy szabadnappal el lehet jönni egy 5 napos síelésre! Évről évre ez az egyik legkedveltebb időpontunk a bukoveli szervezett utazásaink között, ami nem véletlen: március közepén szinte mindig napos az idő, de még nagyon jó a hóminőség és általában a pályák legnagyobb része nyitva van. Megfigyelhető volt az elmúlt években a téli szezon egyfajta eltolódása, ami miatt a márciusi körülmények sokszor még ideálisabbak a síelésre, mint a január-februári időszak.
A márciusi síelés 279 EUR-tól elérhető.

tovább


Bukovel és a COVID-19 helyzet
Frissítve: 2021. december 16.

Tudj meg mindent, ami érinti bukoveli utazásodat a jelenlegi járványhelyzetben: beutazási feltételek Ukrajnába, sípálya, síliftek és egyéb szolgáltatások működése Bukovelben, biztonságos-e most a síelés, mi vár rád hazaérkezés után. Válasz minden bizonytalanságra egy helyen.
tovább

Foglalási szabályok a 2021/22-es téli szezonban
A TravelBukovel.hu csapata még a tavalyi évben, az oltások és védettségi igazolványok előtti időszakban is képes volt egy 20 fő körüli, lelkes csapat számára megszervezni egy bukoveli síutat, így ne legyen kétségetek azzal kapcsolatban, hogy közösen idén is eljuthatunk kedvenc sípályáinkra!

Természetesen alakulhat úgy a helyzet a negyedik hullám miatt, hogy olyan szabályváltozások állnak be, melyek lehetetlenné teszik az utazásunkat: pl. karanténszabályok változása, vagy a síközpont lezárása. Jelenleg egyikre sem látunk nagy esélyt, de azért, hogy a kockázat számotokra is a lehető legkisebb legyen, így megváltoztattuk a foglalási szabályainkat erre a szezonra:

Első részlet: foglaláskor, a részvételi díj 20%-a (*Hotel Bukovel pályaszállás esetén 50%)
Második részlet: helyszínen

Az első részlet 100%-ban visszajár, amennyiben az utazás a szabályváltozások miatt meghiúsul.

Más időpontban mennél síelni? Egyedi igények esetén is tudunk segíteni a bukoveli síelésed megszervezésében!
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és kérj ajánlatot szervezett utazásra!

Kitöltöm!