Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85

Szervezett síutak

LAST MINUTE ajánlatok: jelentkezz január 17-ig és használd ki a 40-60 EUR / fő kedvezményeket szervezett utazásainkból!

 


Januári síelés: szállás a Hotel Carpathica-ban
Főszezoni ajánlat félpanziós ellátással, buszos utazással Miskolcról vagy Nyíregyházáról!

A főszezon első szervezett utazásának időpontja: január 22 – január 26. Szállás a sípályától mindössze 5 percre található, hangulatos és igényes Hotel Carpathica, ahol 2, 3 vagy családi 4 ágyas szobák közül lehet választani. A szállás mellé jár a félpanziós ellátás, opcionálisan pedig szauna is igénybe vehető. Szeretjük a januári időszakot Bukovelben, mert már az összes sípálya nyitva van, de nincs tömeg.
tovább


Egyhetes síelés főszezonban!
Buszos utazással Budapestről, Debrecenből vagy Nyíregyházáról

Szervezett buszos utazás Budapestről, Debrecenből vagy Nyíregyházáról, 6 teljes nap síeléssel! A szállás az ár/érték arányban legjobb Hotel Carpathica, félpanziós ellátással és 2, 3 vagy 4 ágyas szobákkal. Az egyhetes síelés időpontja: január 26 – február 2.
tovább


III. Dragobrat Freeride Camp: ratrakos freeride kaland egy valódi ukrán sípályán
4 éjszaka pályaszállás félpanzióval + buszos utazás = 199 EUR (síbérlet nélküli ár)

Ha valódi kalandra vágysz, ha szeretnéd kipróbálni, milyen amikor nem sífelvonó, hanem ratrak visz fel a hegy tetejére. Ha szeretsz szűzhóban síelni, snowboardozni, akkor tetszeni fog ez a hely. Jó kapcsolatot alakítottunk ki a helyi freeride túra szervezőkkel, magyar és angol nyelven kommunikáló túravezetőkkel lesz lehetőség fél napos, vagy akár egész napos ratrakos túrákra Dragobrat különböző rejtett lejtőin. Túra időpontja: január 29 – február 2.
tovább


Februári síelés választható szállással
Kőrösmező vendégház, Hotel V&V pályaszállás vagy Hotel Bukovel luxus faház saját szaunával

Február első hete, igazi főszezon a Kárpátokban: látogass el velünk Bukovelbe február 5-9 között szervezett buszos utazásunk keretein belül! A szállást Te választod: ha a kárpátaljai magyar vendégszeretetet és Kőrösmező legfinomabb reggelijét és vacsoráját szeretnéd, akkor a vendégházas opciót javasoljuk. Ha viszont minél előbb kint szeretnél lenni a pályán és élvezni a pályaszállás nyújtotta kényelmet, akkor a Hotel V&V lesz a nyerő. A pálya közelségét kombinálhatod luxus körülményekkel is: van néhány szabad helyünk a saját szaunás Hotel Bukovel faházakban!
tovább


Zárd velünk a szezont a március 15-i hétvégén!
Szállás, ellátás, síbérlet és utazás 259 EUR-tól!

Évek óta szervezünk szezonzáró síelést a március 15-i hétvégére Bukovelbe. Ez az időpont klasszikusan jó szokott lenni, mert nagy esély van a napsütéses, szép időre, de a korábbi évek tapasztalatai alapján március közepén még bőven van annyi hó (a hegy mikroklímájának és a rendkívül jól kiépített hóágyú rendszernek köszönhetően), hogy a pályarendszer 100 százaléka síelhető legyen. A túra időpontja: március 11-től 15-ig.
tovább

Más időpontban mennél síelni? Egyedi igények esetén is tudunk segíteni a bukoveli síelésed megszervezésében!
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és kérj ajánlatot szervezett utazásra!

Kitöltöm!