Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85

Szervezett síutak

Buszos síutak budapesti, miskolci, debreceni vagy nyíregyházi indulással Bukovelbe a 2018/19-es szezonban is!

 


Party sítábor luxus pályaszálláson: MEGTELT
4 éjszaka luxus pályaszálláson svédasztalos reggelivel + 3 napos síbérlet + utazás = 349 EUR

A 2018/19-es téli szezon egyetlen olyan szervezett utazása lesz ez, amelynél szállásunk a bukoveli sípályák közvetlen közelében lévő, kétszintes luxus faházakban lesznek. Egy fiatalos csapatba várjuk a jelentkezőket, akiktől nem áll távol a bulizás sem, mert ebben a néhány napban a síelésen kívül a szórakozásnak is nagy szerepe lesz. A síelés után ugyanis közös vacsora, alapozás a faházakban, majd party a közelben lévő BUKA diszkóban, ameddig bírjuk… Túra időpontja: február 20 – 24.
tovább


II. Dragobrat sítábor: ratrakos freeride kaland egy valódi ukrán sípályán MEGTELT
4 éjszaka pályaszállás félpanzióval + buszos utazás = 199 EUR (síbérlet nélküli ár)

Tavaly egy kisebb csoporttal felfedeztük Dragobrat-ot és már akkor eldöntöttük, hogy ide vissza fogunk térni. Nem a 10 kilométeres pályarendszer, vagy a néhány öreg sífelvonó vonzó ebben a helyben, hanem a szinte korlátlan freeride lehetőségek. Aki szeret szűzhóban síelni, snowboardozni, vezetett túra keretein belül biztonságosan olyan helyekre eljutni, ahova egyedül nem lenne bátorsága, annak tetszeni fog ez a hely. Jó kapcsolatot alakítottunk ki a helyi freeride túra szervezőkkel, magyar és angol nyelven kommunikáló túravezetőkkel lesz lehetőség fél napos, vagy akár egész napos ratrakos túrákra Dragobrat különböző rejtett lejtőin. Túra időpontja: február 27 – március 3.
tovább


Márciusi akciós síelés Debrecenből induló buszos utazással
Utolsó 4 szabad hely: reggelivel 249 EUR, félpanziós ellátással 279 EUR

Március első felében Bukovelben még ugyanolyan jó körülmények között tudtok síelni, mintha a főszezonban (februárban) jönnétek. Egyetlen különbség van, a pályákon kevesebb az ember és bizonyos szállások ekkor már utószezoni áron foglalhatóak. Ezt használjuk ki március 6-10 között, amikor célba vesszük a Hotel Carpathica-t és a 2018/19-es téli szezon legjobb ár/érték arányú síelésére indulunk: mindössze 249 EUR-ért adunk 4 éjszaka szállást hotelben reggelivel, 3 napos síbérletet, buszos utazást Budapestről és minden nap transzfert a szállás és a sípálya között!
tovább


Március 15-i hosszú hétvége: zárd az idei síszezont Bukovelben!
Utolsó 4 szabad hely budapesti, miskolci vagy nyíregyházi indulással

Idén március 15. péntekre esik, így mindössze egy szabadnappal tudunk elmenni március 14-17 között egy 4 napos szezonzáró síelésre, amiből két és fél napot tudunk csúszással tölteni. Erre az időpontra több szállásnál is kötöttünk le szabad helyeket, így igényedtől és pénztárcádtól függően tudsz választani a lehetőségek közül (pályaszállás, hotel vagy vendégház).
tovább

Más időpontban mennél síelni? Egyedi igények esetén is tudunk segíteni a bukoveli síelésed megszervezésében!
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és kérj ajánlatot szervezett utazásra!

Kitöltöm!