Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85

Szervezett síutak 2020/21

Az idei síszezon más lesz, mint amit eddig megszoktunk. A korábbi években ezen az oldalon 10-12 szervezett utazás közül választhattatok decembertől márciusig.

Idén abban sem voltunk biztosak, hogy megpróbálunk bármilyen utat szervezni a koronavírus járvány által okozott nehézségek miatt. Végül úgy döntöttünk, hogy az élet nem állhat meg és ha van az országban legalább egy maroknyi ember, aki az esetleges hazaérkezés utáni 10 napos karanténkötelezettségtől függetlenül szeretne pár napot csúszni Bukovelben, akkor rajtunk ne múljon.


Last minute lehetőség: pályaszállás ajánlat március 17-21 között!
Március 17-21 között, luxus pályaszálláson, buszos utazással

Fantasztikus hóviszonyok, kevés ember a pályákon, minden eddiginél jobb utak Bukovel irányába és az elérhető legjobb pályaszállások: ez vár március 17-től, ha velünk tartasz szezonzáró last minute sítúránkra! Lefoglaltuk Bukovel összes (4 darab ilyen van az egész síközpontban) luxus faházát: 250 m2, amerikai konyhás nappali, szauna, merülőmedence, síszoba és különnyíló hálószobák saját fürdővel. Néhány lépésre a sípályától és a svédasztalos reggelit felszolgáló étteremtől. Akciós ár most 400 helyett 299 EUR. Jelentkezz, mindössze néhány szabad helyünk maradt!
tovább

Más időpontban mennél síelni? Egyedi igények esetén is tudunk segíteni a bukoveli síelésed megszervezésében!
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és kérj ajánlatot szervezett utazásra!

Kitöltöm!