Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)

Kőrösmező: falusi turizmus

Elhelyezés kárpátaljai magyar családok vendégházaiban, bőséges félpanziós ellátással

Kőrösmező, az utolsó olyan falu Kárpátalján a járási határ előtt, ahol még jelentős a magyar kisebbség jelenléte (10 százalék körüli). Ebben a faluban kínálunk számodra színvonalas szállást kárpátaljai magyar családok vendégházaiban.

Miért érdemes Kőrösmezőn megszállni?

Nos, aki nem szeretné az ellátást a véletlenre bízni, annak mindig Kőrösmezőt javasoljuk, itt ugyanis reggelit és vacsorát is tartalmaz a szállás ára, a vendéglátók pedig nagyon ízletesen főznek és bőséggel tálalnak. Fontos kiemelni, hogy kőrösmezői elhelyezés esetén a szállásadók magyarul kitűnően beszélnek, ami sok esetben megkönnyítheti a kommunikációt.

Elhelyezkedése is kedvező: nyáron számos program indul innen (például a Fekete-Tisza forrástúra, az Árpád vonal bunkereit bemutató kirándulás, gomba és erdei bogyó gyűjtés a környező erdőkben), télen pedig elérhető közelségben van és viszonylag jó minőségű úton érhető el a bukoveli síparadicsom (15-20 perc autóval). Akik pedig egy igazi, kemény ukrán sípályát szeretnének kipróbálni, innen érhetik el legegyszerűbben az 1.707 méter magas Drahobratot.

Így fest egy kőrösmezői vendégház:

Szolgáltatások:

  • kárpátaljai magyar vendéglátók
  • szintenként közös fürdőszoba és WC
  • Wi-Fi internet
  • bőséges félpanziós ellátás (a legjobb a környéken)

 

Ár Szilveszter Főszezon Utószezon (03.11-től)
Fő / éj (félpanzióval) 39 EUR 35 EUR 30 EUR

A szállás ára tartalmazza a bőséges félpanziós ellátást (reggeli, vacsora).
Gyermekeknek kedvezményes ár (12 éves kor alatt 50%).

Szállj meg barátságos és vendégszerető kárpátaljai családoknál Kőrösmezőn! Számtalan programlehetőség a környéken télen és nyáron, bőséges félpanzió, kimagasló ár/érték arány.
Töltsd ki űrlapunkat a szállásfoglaláshoz!

Kitöltöm!