Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)

Szállások

Az EUR-ban megadott árak 1 EUR = 33 UAH árfolyamig érvényesek.


Bukovel: Hotel V&V pályaszállás

A Hotel V&V mindössze 100 méterre található az 1-es pálya aljától és a felvonótól. Ennek a pályának a kék része (1E) kiválóan alkalmas kezdő síelőknek is, így kényelmesen vissza tud bárki csúszni a szállás közvetlen közelébe. A Hotel V&V-ben megtalálhatóak a hagyományos 2 illetve 3 ágyas szobák, ezen kívül rendelkezik kétlégterű családi szobákkal is 2+2 fő részére.
tovább


Bukovel: Hotel Bukovel pályaszállások

A bukoveli síközpont által üzemeltetett faházak, melyeket a pálya különböző pontjain találsz meg. Bukovellel legtöbbször ezeket a hangulatos és igényes faházakat azonosítjuk. Magas színvonalú szolgáltatások, svédasztalos reggelis ellátás, 2 ágyas szobától a 6 fős saját szaunás luxus villáig széles választék. A Hotel Bukovel pályaszállások magyarországi partnereként garantáljuk számodra a legjobb árakat ezekre a pályaszállásokra.
tovább


Hotel Carpathica: mindössze néhány percre a bukoveli sípályáktól

Az 1-es parkolóháztól (és 1-es felvonótól) mindössze 4 km-re található ez a csodaszép 5 szintes hotel, mely fából épült, igényes és tágas 2 ágyas szobákkal rendelkezik, a legtöbb szobából panorámával a szemközti fenyőerdőre. Nagyon jó a konyhájuk, a szobához jár a reggeli és az ingyenes WiFi. Van fűtött sítároló és szauna. Könnyen megközelíthető, mindössze 5 perc a sípálya.
tovább


Art Hotel: igényes, 2019-ben átadott szálloda ingyenes bukoveli transzferrel

Bukoveltől mindössze 2,5 kilométerre található ez az 5 szintes szálloda, 48 szobával. A szállodát 2019 novemberben adták át, minden vadonatúj benne. A szobaár tartalmazza a svédasztalos reggelit és az ingyenes transzfert a szállás és a sípálya között.
tovább


Kőrösmezői vendégházak, elhelyezés kárpátaljai magyar családoknál

Kőrösmezőn vendégszerető kárpátaljai magyar családoknál, bőséges félpanziós ellátás mellett tapasztalhatjátok meg a falusi turizmus szépségeit, nagyon kedvező árakon. Innen azonos távolságra található a bukoveli és a dragobrat-i síközpont is!
tovább


Dragobrat Freeride Center pályaszállás


A Dragobrat Freeride Center pályaszállás Dragobrat síterepen található, annak felső részén, a sípályák és felvonók közvetlen közelében. A Dragobrat Freeride Center alapítói üzemeltetik, akik szervezik a ratrakos túrákat Dragobrat nehezen megközelíthető, szűzhavas részeire. tovább

Más szállás elképzeléseid vannak? Egyedi igények esetén is tudunk segíteni a bukoveli szállásfoglalásodban!
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és kérj ajánlatot!

Kitöltöm!