Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85

Szállások


Bukovel: Hotel Bukovel pályaszállás

Kinézel az ablakodon és látod a sípályát. Egy finom reggeli után már sícipőben sétálsz ki a felvonóhoz. Ezt a komfortot csak egy pályaszálláson élheted át: próbáld ki! A Hotel Bukovel pályaszállások magyarországi partnereként garantáljuk számodra a legjobb árakat ezekre a pályaszállásokra.
tovább


Polyanytsya: Hotel Carpathica

A Hotel Carpathica egy nagyon hangulatos, 5 szintes hotel, mindössze 4 kilométerre a felvonóktól. A szálloda és a sípálya között vezető utat az idei évben felújították, így már hibátlan útszakaszon lehet megközelíteni a néhány perc alatt elérhető bukoveli sípályákat!
tovább


Polyanytsya: Hotel Mephisto

Ár érték arányban az egyik legjobb szállás. Egy négyszintes szálloda, mindössze 300 méterre a sífelvonóktól, jóval a pályaszállások alá árazva. A szálloda aljában Bukovel legjobb pizzáját sütik. Foglalható 2 és 4 ágyas, igényes és jól felszerelt szobák a Hotel Mephistoban.
tovább


Kőrösmező: vendégházak

Kőrösmezőn vendégszerető kárpátaljai magyar családoknál, bőséges félpanziós ellátás mellett tapasztalhatjátok meg a falusi turizmus szépségeit, nagyon kedvező árakon.
tovább


Dragobrat: Hotel “Mountain”A Hotel “Mountain” egy pályaszállás Dragobrat síterepen, összesen 24 darab szobával (maximum 65 főt tudnak elszállásolni). A szálláson van szauna, biliárd, síkölcsönző és mosoda. Minden szobában TV, WiFi internet (a közös helységekben), és étterem rendkívül kedvező árakkal. tovább

Más szállás elképzeléseid vannak? Egyedi igények esetén is tudunk segíteni a bukoveli szállásfoglalásodban!
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és kérj ajánlatot!

Kitöltöm!