Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85

Szállások


Bukovel: Hotel V&V pályaszállás

A Hotel V&V mindössze 100 méterre található az 1-es pálya aljától és a felvonótól. Ennek a pályának a kék része (1E) kiválóan alkalmas kezdő síelőknek is, így kényelmesen vissza tud bárki csúszni a szállás közvetlen közelébe. A Hotel V&V-ben megtalálhatóak a hagyományos 2 illetve 3 ágyas szobák, ezen kívül rendelkezik kétlégterű családi szobákkal is 2+2 fő részére. Szobák elérhetőek már 29 EUR / fő / éj ártól!
tovább


Bukovel: Hotel Bukovel pályaszállások

A bukoveli síközpont által üzemeltetett faházak, melyeket a pálya különböző pontjain találsz meg. Bukovellel legtöbbször ezeket a hangulatos és igényes faházakat azonosítjuk. Magas színvonalú szolgáltatások, svédasztalos reggelis ellátás, 2 ágyas szobától a 6 fős saját szaunás luxus villáig széles választék. A Hotel Bukovel pályaszállások magyarországi partnereként garantáljuk számodra a legjobb árakat ezekre a pályaszállásokra.
tovább


Hotel Carpathica: mindössze néhány percre a bukoveli sípályáktól

Az 1-es parkolóháztól (és 1-es felvonótól) mindössze 4 km-re található ez a csodaszép 5 szintes hotel, mely fából épült, igényes és tágas 2 ágyas szobákkal rendelkezik, a legtöbb szobából panorámával a szemközti fenyőerdőre. Nagyon jó a konyhájuk, a szobához jár a reggeli és az ingyenes WiFi. Van fűtött sítároló és szauna. Könnyen megközelíthető, mindössze 5 perc a sípálya.

tovább


Kőrösmezői vendégházak, elhelyezés kárpátaljai magyar családoknál

Kőrösmezőn vendégszerető kárpátaljai magyar családoknál, bőséges félpanziós ellátás mellett tapasztalhatjátok meg a falusi turizmus szépségeit, nagyon kedvező árakon. Innen azonos távolságra található a bukoveli és a dragobrat-i síközpont is!
tovább


Dragobrat Freeride Center pályaszállás


A Dragobrat Freeride Center pályaszállás Dragobrat síterepen található, annak felső részén, a sípályák és felvonók közvetlen közelében. A Dragobrat Freeride Center alapítói üzemeltetik, akik szervezik a ratrakos túrákat Dragobrat nehezen megközelíthető, szűzhavas részeire. tovább


Dragobrat: Hotel “Mountain”


A Hotel “Mountain” egy pályaszállás Dragobrat síterepen, összesen 24 darab szobával (maximum 65 főt tudnak elszállásolni). A szálláson van szauna, biliárd, síkölcsönző és mosoda. Minden szobában TV, WiFi internet (a közös helységekben), és étterem rendkívül kedvező árakkal. tovább

Más szállás elképzeléseid vannak? Egyedi igények esetén is tudunk segíteni a bukoveli szállásfoglalásodban!
Töltsd ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és kérj ajánlatot!

Kitöltöm!