Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)

Ne hagyd ki, ha Bukovelben jársz!

Havas programok

A klasszikus síelésen kívül rengeteg más téli programot kínál számodra Bukovel: esti síelés, szánkózás, hófánkozás, snowpark, műjégpálya, kutyaszán túra, motoros hószán, jéghotel… Nézd meg a programokról készített rövid leírásainkat. A legfontosabb információkat is megtalálod itt (helyszín, nyitvatartás, ár).
tovább

Adrenalindús programok

Ha nem csak a havas programok érdekelnek, akkor tekintsd meg azt az egyedülálló programkínálatot, ami Bukovelben vár rád adrenalin vadászat gyanánt: többféle drótkötélpálya, bungee jumping, kerékpározás egy tó FELETT, gokart. Ezekhez is összegyűjtöttünk minden hasznos információt. Fedezd fel Bukovel extra programjait!
tovább

 

Gasztronómiai kirándulás

Az elmúlt években igyekeztünk kipróbálni az összes olyan éttermet Bukovelben és környékén, melyet érdemesnek tartottunk rá. Sok-sok tapasztalat gyűlt össze, melynek eredményeképpen létrehoztunk egy négyes listát azokból a helyekből, melyeket szerintünk nem szabad kihagyni, ha Bukovelben jársz. Arra gondoltunk, hogy utasainknak lehetőséget biztosítunk rá, hogy a segítségünkkel végigjárják, kipróbálják ezeket az éttermeket: négy vacsora, Bukovel és vonzáskörzetének négy legjobb éttermében! Jól hangzik?
tovább

 

Éttermek útközben

Ha az általunk javasolt útvonalon (Románián keresztül) mész Bukovelbe, akkor valamivel több mint 90 kilométert teszel meg Ukrajnában. Ezen a szakaszon két olyan vendéglátóhely is található, amit szerintünk kár kihagyni.
tovább

Hütték a sípályán

A bukoveli sípályákon számtalan hütte közül választhatsz. Rengeteg lehetősége van a síelőknek, ha megszakítanák a csúszást egy rövid szünettel, evéssel, ivással. Itt azokat a helyeket mutatjuk be, amelyeket mi bátran ajánlunk Nektek.
tovább

Éttermek Bukovelben

Miután kisíelted magad és levetted a bakancsot, már csak egy ideális hely kellene, ahol megvacsorázhatsz. Bukovelben számtalan éttermet találsz, ezek közül válogattuk ki kedvenceinket, melyeket ezen az oldalon mutatunk be.
tovább

Szórakozóhelyek

Kíváncsi vagy rá, milyen egy igazi ukrán diszkó? Vagy csak meginnál valamit este a haverokkal egy hangulatos bárban? Mindkét forgatókönyvre van ötletünk. Ezek az általunk ajánlott bárok és szórakozóhelyek Bukovelben.
tovább

 

VODA club

Római fürdő, 10 jacuzzi, sóbarlang, finn szauna és 32-34 celsius fok hőmérsékletű medence vízi bárpulttal. Ezen kívül edzőterem csodálatos panorámával, gyereksarok és egy olasz étterem. Minden pénteken és szombaton 16-tól 19 óráig aprés-ski party! Mindez a VODA club területén, a 14-es sípálya aljában.
tovább

“4 SEASONS” SPA

Finn és orosz szauna, jéghideg merülőmedence, kétféle gőzfürdő, infraszauna, bárpult, valamint masszázsszolgáltatások várnak a “4 SEASONS” SPA területén. Minden Hotel Bukovel pályaszállás vendégnek napi 1 óra ingyenes. Wellness szolgáltatások a legmagasabb színvonalon az 1E sípálya közelében lévő faházaknál található “4 SEASONS” SPA-ban.
tovább

 

Hucul etno park

Egy hely, ahol igazi időutazásban lehet részed: megismerheted, hogyan élt 200 évvel ezelőtt a Kárpátokban a hucul népcsoport. Többek között megismerheted a hucul sajtkészítés titkait, vagy részese lehetsz egy tradicionális hucul esküvőnek is!
tovább