Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)
Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület

Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület

Jelentkezz gyakornoknak!

A travelbukovel.hu weboldalon megtalálíható utazások, kulturális és más rendezvények, illetőleg programok szervezője a Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület (KKTE). Az Egyesület a tevékenységét elsősorban tagjai és pártoló tagjai részére végzi.

Az utazásokon bárki részt vehet, aki aláírva visszaküldi a jelentkezési lapot, melyet a weboldalon történő online jelentkezés után e-mailben küldünk el. Ennek a jelentkezési lapnak az aláírásával a résztvevő elfogadja a Részvételi feltételeket és az Egyesület alapszabályát. Egyúttal az Egyesület pártoló tagja is lesz, mely tagság határozatlan időtartamra szól.

A pártoló tag joga, hogy részt vegyen az Egyesület által szervezett eseményeken, illetőleg az Egyesület összes szolgáltatását igénybe vegye.

A pártoló tagság semmiféle kötelezettséggel nem jár, azonban a pártoló tag köteles megfizetni az Egyesület által szervezett programok díját, amennyiben azon rész kíván venni.

Rendes tagnak is jelentkezhetsz, ha szeretnél szerepet vállalni az Egyesület működésében. Ebben az esetben kérjük, hogy küldd el rövid bemutatkozásodat az Egyesület e-mail címére.

Az Egyesület neve:
Alapításának helye és ideje:
Jogerős bejegyzés kelte:
Nyilvántartási szám:
Bírósági végzés:
Az Egyesület postacíme:
Az Egyesület adószáma:
HUF számlaszám:
EUR számlaszám:
EUR számlaszám IBAN:
SWIFT: 
Az Egyesület KSH számjele:
E-mail:
Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület (KKTE)
Budapest, 2012.
2012.10.30. (Fővárosi Törvényszék)
14935
16. Pk. 60381 / 2012 / 3.
1112 Budapest, Gulyás u. 9.
18335527-1-43
10918001-00000030-36990006
10918001-00000030-36990013
HU14109180010000003036990013
BACXHUHB
18335527-9499-599-01
kkte@travelbukovel.hu

Céljaink (idézet az Egyesület Alapszabályából):
Az Egyesület célja megismertetni az emberekkel a Kárpátok ukrajnai részét, hasznos információkat szolgáltatni a kiutazáshoz és s kint tartózkodáshoz, segítséget nyújtani a turistáknak szállások és programlehetőségek felkutatásában, fellendíteni a terület magyarlakta részén az idegenforgalmat, növelni a régióba érkező vendégek számát. Célunk, hogy Kárpátalján is népszerűsítsük az Erdélyben már évek óta létező és számtalan Magyarországról érkező turista által igénybe vett falusi turizmust.

Nemzetközi kapcsolataink:
Az Egyesület szoros kapcsolatot ápol az ukrajnai Kárpátalja és Ivano-Frankivsk járásában található szállásokkal, éttermekkel, síterepekkel, idegenvezetőkkel, programszervezőkkel és iskolákkal. Ezeket a kapcsolatokat hasznosítva szervezzük egyesületi utazásainkat és segítünk tagjainknak, hogy egyéni utazásuk minél gördülékenyebb és jobb legyen.

Kérdések az utazások részvételi díjának befizetésével és az esetleges útlemondással kapcsolatban:

Jelentkezni szeretnék egy utazásra, amit az Egyesület szervez.
Meddig kell befizetnem az előleget illetve a teljes részvételi díjat?

Előleg:

  • ha a jelentkezés időpontja és az indulás időpontja között kevesebb mint 30 nap van, akkor a teljes részvételi díjat be kell fizetned jelentkezéskor
  • ha az indulás időpontja a jelentkezéshez képest több mint 30 nap múlva esedékes, akkor előlegként a részvételi díj 50%-át kell befizetned

Fennmaradó összeg:

  • a részvételi díj és a befizetett összeg különbözetét legkésőbb az indulás időpontja előtt 30 nappal kell befizetned

Milyen lehetőségeim vannak a részvételi díj befizetésére?

Fizetési módok:

  • banki befizetés az ország bármely Unicredit fiókjában az Egyesület bankszámlájára
  • banki átutalás netbankon vagy telebankon keresztül az Egyesület bankszámlájára
  • személyes befizetés az Egyesület székhelyén

Le kell mondanom az utazást, de már korábban befizettem a részvételi díjat. Mi történik ilyenkor?

Útlemondás:
Az utazáson való részvétel a túra megkezdése előtt indokolás nélkül lemondható, mely esetben legalább 90 nappal a túra megkezdése előtt az előleg teljes összege visszajár.

  • 60-90 nappal előtte az előleg 70%-a jár vissza
  • 30-60 nappal előtte az előleg 30%-a jár vissza
  • 30 napon belüli lemondás esetén az előleg nem jár vissza.

A fenti lemondások esetén az előleg fennmaradó része az Egyesületet illeti adminisztrációs költség jogcímén, míg az ezen felül befizetett összeg visszajár.

Az Egyesület elnökének rövid bemutatkozása

Lakatos Dániel vagyok, a Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület elnöke. Bátyámmal és néhány barátommal évről évre ellátogatunk egy szomszédos országba, magyarlakta vidékekre. Kárpátalján 2007-ben jártam először, abban az évben ezt a régiót fedeztük fel, különös tekintettel a magyar vonatkozású és történelmi szempontból jelentős helyszínekre (Vereckei-hágó, Munkácsi vár, Huszt, Aknaszlatina, Árpád-vonal bunkerei).

Nem vitás, beleszerettem ebbe a vidékbe. A barátságos, csupaszív kárpátaljai magyarok, a finom borscs leves és saslik, a Kárpátok gyönyörű tájai mind olyan dolgok, melyek arra bíztattak, hogy ide vissza kell térnem.

Nem vitás, beleszerettem ebbe a vidékbe. A barátságos, csupaszív kárpátaljai magyarok, a finom borscs leves és saslik, a Kárpátok gyönyörű tájai mind olyan dolgok, melyek arra bíztattak, hogy ide vissza kell térnem.

Így is történt, közben pedig felfedeztem a Kárpátalja határától 20 kilométerre fekvő, nyugati színvonalú síparadicsomot és szabadidőközpontot, Bukovelt, illetve egész Európa egyik legizgalmasabb vadvízi folyóját, a Prutot.

Azt tapasztaltam, hogy Magyarországon sok emberben előítéletek vannak Ukrajnával kapcsolatban. Az Egyesület alapításakor az volt az egyik célom, hogy ezekre az előítéletekre választ adjak, és ha alaptalanok, akkor eloszlassam őket. A másik pedig az, hogy szervezett kereteken belül, minél több ember számára meg tudjam mutatni, milyen kincsekre lelhetünk, ha Magyarországról a keleti határ felé indulunk el. Bízom benne, hogy hamarosan Téged is az Egyesület tagjai között tudhatlak, és egy közös utazás keretein belül megismertethetlek ennek a régiónak a szépségeivel.

Letölthető dokumentumok*:
Egyesület alapszabálya
Részvételi feltételek

*a dokumentumok megtekintéséhez Adobe Reader szükséges