Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)

Új pálya Bukovelben: bemutatkozik a 2C, amit a kezdők nagyon szeretni fognak

Új, 2 kilométer hosszú kék pálya a 2-es lift tetejétől az 5-ös lift aljáig

Szuper hírünk van a kezdő síelők számára: az idei szezonban bemutatkozik egy új, kék nehézségi szintű pálya, 2C számozással, mely 2 kilométer hosszan halad a 2-es lift tetejétől az 5-ös lift aljáig. Elmondható a bukoveli pályarendszerről, hogy mindenki megtalálja rajta a tudásának megfelelő lejtőket, de a pályák tervezésekor kifejezetten ügyelnek arra, hogy a legtöbb pontra kék pályákon keresztül is el lehessen jutni.

Egy kivétel volt eddig: ha valaki az 1-es vagy 2-es parkolóházból indult, akkor ezeknek a lifteknek a tetejétől a második legmagasabb hegycsúcsra (Chorna Kleva) csak úgy tudott eljutni, ha beiktatott egy kis szakasz piros pályát. Ez sok embernek elvette a kedvét és inkább maradt a Bukovel hegycsúcs közelében, az 1-es, 2-es és 7-es liftek környékén.

Az új 2C lejtőn keresztül viszont már végig kék pályán lesz lehetőség eljutni a 2-es felvonó tetejétől az 5-ös felvonó aljáig, így most már még inkább igaz, hogy akár kezdő tudással is szinte a teljes pályarendszer besíelhető, hiszen minden irányban van lehetőség kék pályát választani.

December 6-án elindult az idei síszezon Bukovelben.
Válogass szervezett buszos utazásaink között, vagy foglalj szállást Bukovel környékén!

Hozzászólások

hozzászólás