Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)

Új 6 üléses sífelvonó és két új kékpálya Bukovelben: 75 kilométerre hízott a pályarendszer!

Az új Doppelmayr felvonó Bukovel leggyorsabb liftje: alig 3 perc alatt visz fel a Bukovel hegycsúcsara (1127 m.)

Az elmúlt években folyamatosan nőtt a síelhető pályák hossza Bukovelben, de idén végre egy új felvonó is üzembe állt: egy villámgyors, modern 6 üléses Doppelmayr lift!

Az új lift a 3-as számot viseli (a régi 3-as számú liftet pedig átnevezték 9-esre), készült hozzá két új lejtő is, a 3A és a 3D. Mindkettő kék pálya, teljes hosszuk közel 5 kilométer, így a bukoveli pályarendszer ezekkel együtt már eléri a 75 kilométert! Nézd meg itt a legújabb bukoveli sítérképeket!

A Bukovelbe vezető új (8 kilométer hosszú, kanyargós) hegyi úton alakítottak ki egy parkolót, melyről közvetlenül be lehet csúszni az új kék 3A pályára. Ennek az alján található a 6 üléses Doppelmayr lift, valamint természetesen jegypénztár és mosdó is van. A felvonó villámgyors: alig 3 perc alatt ér fel a felső állomsára, kapacitása pedig 3000 fő óránként!

Február 4-én indult el az új felvonó, felső állomása az 1-es és 2-es liftek között található, tehát várhatóan tehermentesíteni fogja ezt a két népszerű felvonót. Emellett az új sílift nagyon jó lesz azoknak, akik Kőrösmezőn szállnak meg, mert nekik nem kell elmenni Bukovel központjáig, így hamarabb tudnak elkezdeni síelni és a délutáni csúcsforgalomba sem fognak bekerülni.

Szeretnéd kipróbálni az új 6 üléses bukoveli sífelvonót? Akkor jelentkezz szervezett buszos utazásaink egyikére! 

Hozzászólások

hozzászólás