Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)

Mit várhatunk az idei szezontól?

Ezekre számíthatsz, ha idén Bukovelt választod

Közeleg a tél. Az Andrássy úton már bekapcsolták a karácsonyi fényeket. Szinte észre sem vesszük majd és megérkezik az első havazás a Kárpátokba.

Mielőtt részleteznénk a 2019/20-as téli szezon szervezett utazásait, néhány fontos információ:

  • ha rajtunk keresztül foglalsz szállást, akkor a síbérletek listaárából 5% kedvezményt tudunk adni
  • a tavalyi szezonhoz képest az árak hrivnyában nem emelkedtek, de a hrivnya erősödése és a forint gyengülése együttesen (jelenlegi árfolyamon) 20-30% közötti áremelést jelent a szállásokban és a bérletekben, ezt igyekszünk ellensúlyozni a szervezett utazásainkra adott előfoglalási kedvezményekkel, melyek október 31-ig érvényesek

Az idei síszezon sok szempontból különbözni fog a korábbiaktól. Tavaly és tavaly előtt több mint 10 szervezett buszos (többségében kisbuszos) utazásunk volt Ukrajna két legnépszerűbb síközpontjába, Bukovelbe és Dragobratra. Az idei évben csak 4 időpont közül tudtok majd választani, így érdemes minél előbb foglalni, mert várhatóan gyorsan betelnek majd a szabad helyek.

Folytatjuk a hagyományokat is szervezünk idén is szilveszteri síelést, természetesen Kőrösmezőre, hiszen ár/érték arányban ebben az időszakban ennél nincs jobb választás. Valamint azért is ide, mert az a tapasztalatunk, hogy a szilveszterkor utazóknak legalább olyan fontos az 5 csillagos ellátás, mint a csúszás öröme. Ezt pedig Kőrösmezőn tudjuk 100%-osan garantálni. A szilveszteri síelésünk idén mindössze 8 utas részére lesz elérhető, ide csak egy kisbuszt indítunk és további szállásokat sem foglalunk. Ezért ha szilveszterkor szeretnél szervezett buszos utazáson részt venni, akkor jelentkezz minél előbb! Október 31-ig előfoglalási kedvezménnyel a részvételi díj csak 279 EUR!

Január 22-26 között kerül megrendezésre az idei szezon egyik főszezoni utazása. Ezt az időpontot javasoljuk miskolci utasainknak, mert itt lesz lehetőség miskolci felszállásra. Szállás a jól bevált Hotel Carpathica, de most nem csak a reggeli, hanem a vacsora is benne van az árban. Az előfoglalási kedvezmény itt 40 EUR-t jelent, érdemes tehát október 31-ig jelentkezni!

Február 5-9 között lesz lehetőség bukoveli szervezett utazásra jelentkezni, kőrösmezői vagy pályaszállás opciók közül lehet választani. Ugyanebben az időpontban, már 3. alkalommal rendezzük meg a szűzhó és a freeride szerelmesinek a Dragobrat sítábort! Ha egy igazi ukrán kalandra vágysz terepjáróval, ratrakkal és alacsony árakkal, akkor ezt válaszd.

Márciusban pedig szintén a hagyományoknak megfelelően a 15-i hétvégén zárjuk majd az idei szezont. Itt is lehetőség lesz választani kőrösmezői vagy bukoveli szállások közül.

Ha korábbi utasaink élménybeszámolóit olvasnád el, akkor keresd fel Facebook oldalunkat!

Várunk a Kárpátok legnépszerűbb síközpontjába, Bukovelbe!

Hozzászólások

hozzászólás