Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)

Miért utazz velünk?

Mert nekünk Bukovel nem csak egy síterep a sok közül, ahova utakat szervezünk.

Olyan korszakban élünk, amikor egy utazást már bárki meg tud szervezni: a szállásfoglaláshoz ott van a booking.com és konkurenciái az utat pedig simán megtervezi a Google Maps vagy a Waze.

Miért érdemes akkor mégis szervezett utazáshoz csatlakozni?

Valós tapasztalatok alapján ajánlunk szállást, útvonalat, éttermet, vagy programot

A TripAdvisor és a Google értékelések persze irányt tudnak mutatni annak is, aki sosem járt még Bukovelben. De Te vajon a legfelkapottabb, legjobb online marketinggel rendelkező helyeket akarod megnézni? Azokat, amit mindenki más is, akit az okostelefonja vezet el mindenhova?

Vagy inkább hagyatkozol ránk, arra a több mint 10 év és közel 100 szervezett túra után megszerzett valós tapasztalatra, amit minden csoportunkkal megosztunk, hogy a lehető legjobb, legemlékezetesebb élménnyel térjenek haza? Azokat a szállásokat, éttermeket és programokat, amiket ajánlunk, mi is kivétel nélkül kipróbáltuk.

Bukovel nekünk nem csak egy síterep a sok közül. Bukovel nekünk „A” síterep. Google és Facebook nélkül, fejből is meg tudjuk mondani, hogy hova érdemes menned sífelszerelést kölcsönözni, ukrán ételeket megkóstolni, vagy, hogy éppen melyik pályákra érdemes elmenni, ahol nincs sor a felvonóknál.

Mi tudjuk, hogy pontosan mire van szükség ahhoz, hogy a határátlépésnél ne legyen probléma, vagy hol érdemes pénzt váltani, hogy a lehető legtöbb hrivnyát kapd egységnyi forintért.

És természetesen, ha egyedül jönnél, vagy csak nem szeretnél autóval nekivágni Ukrajnának, akkor is ésszerű választás valamely szervezett buszos utazásunkhoz becsatlakozni!

Én is síelek.

Miért fontos ez? Szerintem azért, mert hitelesebb, ha egy síelő mondja azt, hogy „ez tényleg egy állati jó síparadicsom, érdemes kipróbálnod”, mintha valaki olyan állítja, aki csak utazásokat szervez, de még életében nem állt lécen.

Jártam már sok sípályán Ausztriában, Olaszországban, Szlovéniában. De Bukovelbe 10 év után is mindig izgatottan térek vissza és még mindig csillog a szemem, mikor reggel elsők között karcolhatok bele a frissen ratrakolt pályába.

Bukovelt mint síelő ajánlom, jó szívvel: nyilván megvannak a maga korlátai, mivel egy mindössze 1372 méter magas hegycsúcsra épült fel ez a komplexum. De rendkívül jól ki van találva, a pályakezelés pedig olyan jó, hogy friss tapasztalataim szerint már inkább a nyugati síközpontok pályakezelői jöhetnének Bukovelbe tanulni, mint fordítva.

Az általunk szervezett utazások jellemzően 5 nap / 4 éjszaka / 3 nap síeléssel vannak meghirdetve. Az biztos, hogy 3 teljes napra kiváló választás Bukovel, nem fogod megunni akkor sem, ha korábban nagyobb síparadicsomokat is próbáltál már.

Kedvet kaptál?

Ha kedvet kaptál, akkor ne habozz, foglald le kockázat nélkül valamelyik szervezett buszos utazásunkat. Ne feledd: ha a COVID járványban összefüggésben hoznak valamilyen új szabályt, ami miatt nem tudjuk megtartani az utazást, akkor a befizetett előleget teljes mértékben visszautaljuk!

A sielok.hu cikke szerint:

“Azok a vendégek, akik 2020/21 telén szerették volna meglátogatni valamelyik nagy külföldi sícentrumot, de a korlátozások miatt nem jutottak el, ők “ki vannak éhezve” és a közelgő télen mindenképp felcsatolják a léceiket – mindez a kereslet növekedését okozza. Sokan, akik reményekkel tele várták már a 2020/21-es szezont, az akkorra lefoglalt szállásukat egyszerűen áttolták a 2021/22-es szezonra – ezek sokszor a főszezont (karácsony, szilveszter, februári síszünet) érintik. Már most jelezte sok szállásadó partnerünk, hogy ezekre az időszakokra már teltházasak!”

Mi is ezt tapasztaljuk, szilveszterre például már csak néhány szabad helyünk van.
Ha nem akarod kihagyni az idei szezont is, akkor küldd el foglalásodat minél előbb!

Hozzászólások

hozzászólás