Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)
Fekete Péntek: akciós ajánlatok kizárólag 2018. november 23-án!

Fekete Péntek: akciós ajánlatok kizárólag 2018. november 23-án!

Szervezett utazások 10-30% kedvezménnyel, korlátozott számban, csak november 23-i foglalás esetén!

Részletek a TravelBukovel.hu Fekete Péntek akcióról:

  • az akcióban szervezett buszos utazásokat vásárolhattok 10-30% kedvezménnyel
  • a kedvezményes ár kizárólag szervezett buszos utazásra érvényes, egyéni utazásra nem
  • a Fekete Péntek akciós árakból nem tudunk további kedvezményt adni gyermek résztvevő esetén sem, valamint más kedvezménnyel ez az ajánlat nem vonható össze
  • az akció kizárólag a november 23-án leadott jelentkezésekre érvényes
  • a jelentkezéseket a szabad helyek függvényében tudjuk jóváhagyni
  • a Fekete Péntek akciós ár érvényesítéséhez szükséges, hogy a jelentkezés visszaigazolása után az előleg legkésőbb november 26. hétfőig befizetésre kerüljön

Fekete Péntek ajánlatok

Tekintsd meg ajánlatainkat: amennyiben valamelyik elnyerte tetszésed, akkor nincs más dolgod, mint a képre kattintás után az utazást ismertető oldal alján kitölteni a Jelentkezés űrlapot. Megjegyzésbe írd be: “Fekete Péntek áron foglalok!” 


Karácsonyi síelés 30% kedvezménnyel: 239 EUR helyett csak 169 EUR!
Elfogyott!

Idén a szezon első szervezett utazása a karácsonyi síelés lesz. December 23-26 között látogatunk Bukovelbe, szállásunk pedig családias hangulatú kőrösmezői vendégházban lesz, bőséges és ízletes félpanziós ellátással, csupaszív kárpátaljai magyar vendéglátóink jóvoltából.
tovább


Szilveszteri síelés 15% kedvezménnyel: 329 EUR helyett csak 279 EUR (Kőrösmező)!
Elfogyott!

Idén is problémát jelent, hogy hol töltsd a szilvesztert? Az újévi bulik már évek óta nem az igaziak, a wellness hétvége snassz és már a Gálvölgyi Show is unalmas? Ne gondolkozz tovább: válaszd idén Bukovelt! Ajánlatunk elérhető kőrösmezői vendégházas szállással, félpanziós ellátással. Utazás időpontja: december 28-tól január 2-ig.
tovább


2in1: Szingli 40+ & senior sítábor 15% kedvezménnyel: 269 EUR helyett 229 EUR!
Elfogyott!

2in1: Szingli 40+ & senior sítábor január 9-13 között. Azt tapasztaltuk az elmúlt években, hogy sok 40 év fölötti jelentkezőnk van szervezett utazásokra, ezért kitaláltuk, hogy legyen egy időpont, amikor kifejezetten ennek a korosztálynak próbálunk a kedvében járni. Valószínűleg a társaság is jobban össze tud kovácsolódni, ha a többség azonos korosztályból érkezik, így erre az utazásra elsősorban a 40 év feletti síelőket várjuk, de természetesen bárki más is csatlakozhat!
tovább


Szingli sítábor 39 év alatt 15% kedvezménnyel: 269 EUR helyett 229 EUR!
Elfogyott!

A tavalyi szezonban szerveztük meg az első szingli sítábort. A tapasztalatok alapján úgy döntöttünk, hogy némileg módosítunk a koncepción és külön szervezünk a fiatalabb (39 év alatti) korcsoportnak egy turnust (január 16-20 között), ahova mindenkit szeretettel várunk: nem csak azokat, akik egyedülállók és ismerkedni szeretnének, de azokat is, akiknek nincs olyan barátjuk, ismerősük, aki elkísérné őket síelni. Abban bízunk, hogy most is egy jó kis csapat fog összejönni! Lesz lehetőség ismerkedésre, közös síelésre, opcionális programokra ebben az 5 napban.
tovább


Egyetemi sítábor 15% kedvezménnyel: 299 EUR helyett 259 EUR!
Elfogyott!

Idén folytatjuk a tematikus sítáborok sorát, ezúttal megszervezzük az első bukoveli egyetemi sítábort január 23-27 között! Mert szerintünk annak semmi értelme, hogy az ország keleti részéből, Miskolcról, Debrecenből vagy Nyíregyházáról Franciaország felé induljatok síelni, utazzatok busszal közel 24 órát és egy olyan helyre érkezzetek, ahol a hüttében 8-10 EUR egy korsó sör, a szálláshoz pedig nem jár ellátás…
tovább


Egyhetes Bukovel + Dragobrat 20% kedvezménnyel: 219 EUR helyett 179 EUR!
Elfogyott!

Ebben az utazásban azonban nem csak az lesz különleges, hogy 7 napig tart majd (február 4-10 között). Szállásunk Kőrösmezőn lesz, ami egyrészt azt jelenti, hogy 7 napon keresztül egy óriási gasztronómiai élményben lesz részed, de van más oka is, amiért ezt a turnust ide szerveztük. Ez pedig az, hogy Kőrösmezőről nagyjából azonos távolságra van Bukovel és Dragobrat is, egy hét pedig elegendő arra, hogy a megszokott bukoveli lejtők mellett felfedezz egy másik, igazi ukrán síterepet, Dragobrat-ot!
tovább


Party sítábor luxus pályaszálláson 10% kedvezménnyel: 349 EUR helyett 319 EUR!
Elfogyott!

A 2018/19-es téli szezon egyetlen olyan szervezett utazása lesz ez, amelynél szállásunk a bukoveli sípályák közvetlen közelében lévő, kétszintes luxus faházakban lesznek. Egy fiatalos csapatba várjuk a jelentkezőket, akiktől nem áll távol a bulizás sem, mert ebben a néhány napban a síelésen kívül a szórakozásnak is nagy szerepe lesz. A síelés után ugyanis közös vacsora, alapozás a faházakban, majd party a közelben lévő BUKA diszkóban, ameddig bírjuk… Túra időpontja: február 20 – 24.
tovább


II. Dragobrat sítábor 30% kedvezménnyel: 199 EUR helyett 139 EUR!
Elfogyott!

Tavaly egy kisebb csoporttal felfedeztük Dragobrat-ot és már akkor eldöntöttük, hogy ide vissza fogunk térni. Nem a 10 kilométeres pályarendszer, vagy a néhány öreg sífelvonó vonzó ebben a helyben, hanem a szinte korlátlan freeride lehetőségek. Aki szeret szűzhóban síelni, snowboardozni, vezetett túra keretein belül biztonságosan olyan helyekre eljutni, ahova egyedül nem lenne bátorsága, annak tetszeni fog ez a hely. Jó kapcsolatot alakítottunk ki a helyi freeride túra szervezőkkel, magyar és angol nyelven kommunikáló túravezetőkkel lesz lehetőség fél napos, vagy akár egész napos ratrakos túrákra Dragobrat különböző rejtett lejtőin. Túra időpontja: február 27 – március 3.
tovább

Hozzászólások

hozzászólás