Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)

December 22-én elindul a 2022/23-as síszezon Bukovelben!

Friss hírek Bukovelből: a síterep bejelentette, hogy december 22-én elindul a 2022/23-as síszezon!
A jelenlegi helyzetben ez egy kisebb csoda, de tisztán látszik, hogy minden hátráltató körülmény ellenére Bukovelben azon dolgoznak, hogy létrehozzák a Kárpátokban a nyugalom szigetét, ahol bárki megpihenhet.

Hiszen ne feledkezzünk el azokról, akik a háború kitörése után el kellett, hogy hagyják az otthonaikat, de Ukrajnában maradtak. Vagy azokról, akik hadköteles korúak és nem mehetnek külföldre. Bukovelben nekik is lehetőségük lesz egy kis kikapcsolódásra.

A síközpont tájékoztatása szerint az alábbi liftek indulnak el december 22-én: 2, 2R, 5, 7, 12.
Pályák közül pedig ezek a kék pályák lesznek síelhetőek: 2C, B, 7A, 5B, 5A, 12B.

Fel vannak készülve az áramszünetekre generátorokkal, de hogy ez a gyakorlatban hogyan működik, az majd csak most fog kiderülni.
A síbérlet árakról még nincs infó, viszont az előrejelzés karácsony környékére óriási havazást mutat a térségben.

A kedvenc éttermeink (Felichita, Kurin) már nyitva, valamint december 16-tól a VODA wellness is vár mindenkit.

Él a remény, hogy a helyzet Ukrajna nyugati részén stabil marad, a síközpont pedig üzemelni tud úgy is, hogy az ország másik felében háború dúl. Egyelőre mi sem adtuk fel, hogy a tavaly elhalasztott március eleji szervezett utazásunkat bepótoljuk.

Addig is, a síterep nyitásának napján elindulunk Ukrajnába és elvisszük azt az egy kisbusznyi adományt, melyet utasaink gyűjtöttek össze az elmúlt egy hétben. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget, a helyszínről jelentkezünk.

Hozzászólások

hozzászólás