Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)

“4 SEASONS” SPA: wellness szolgáltatások Bukovelben

Próbáld ki kedvenc bukoveli wellness központunkat, a 4 SEASONSt: pályaszállás foglalása esetén napi 1 óra ingyen szauna!

Hol találod? Sétálj el a központi recepció épületéhez, majd indulj felfelé a mellette kezdődő lépcsőkön. Eljutsz a KURIN (КУРІНЬ) étteremhez, itt fordulj el balra. A negyedik pályaszállásnak kinéző épület lesz a ”4 SEASONS” SPA.

Ha pályaszállást foglaltál, akkor foglalásodhoz jár napi 1 óra ingyen szauna. Használhatod az infra,- finn,- orosz szaunákat, a kétféle gőzt, a tepidáriumot, a nyugágyakat, a kinti-benti merülőmedencét, és a jéggépet. Belépéskor kapsz kulcsot az öltözőhöz (külön férfi-női), egyszer használatos papucsot, törülközőt és fürdőlepedőt. A szauna nem osztrák jellegű, tehát nyugodtan bemehetsz fürdőruhában is…

Térítéses szolgáltatások: az emeleten masszázs, bár (hideg üdítők, sörök, frissen facsart gyümölcslevek). Kültéri 6 személyes jacuzzi. Szolárium, manikűr, pedikűr, fodrászat.

Ha pályaszállás vendégeként az ingyenes 1 órás szaunát szeretnéd igénybe venni, akkor előzetes foglalás kötelező, a szobatelefonról az 5701-es számon. A szobakártyát mindenki vigye magával!

Kellemes pihenést kívánunk.

Hozzászólások

hozzászólás