Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)


Ajánlott szórakozóhelyek Bukovelben

Kíváncsi vagy rá, milyen egy igazi ukrán diszkó? Vagy csak meginnál valamit este a haverokkal egy hangulatos bárban? Mindkét forgatókönyvre van ötletünk. Ezek az általunk ajánlott bárok és szórakozóhelyek Bukovelben. Fedezd fel őket!

Atlas Weekend Bar & Apres Ski | Panorama M-Lounge | BUKA disco és Veranda Lounge-Zone | Skilandhouse – Bartik Beer kézműves söröző | Matra’s Lounge | Whisky Bar

Atlas Weekend Bar & Apres Ski

Bukovel legújabb, 2020. decemberében nyitott Apres Ski szórakozóhelye az Atlas Weekend. Helyi lemezlovasok által szolgáltatott live DJ set, széles ital,- és ételválaszték, valamint kitűnő hangulat vár a 7-es pálya aljában!

Megközelítés:
2-es parkolóház tetejénél (a 7-es pálya aljánál)

Árak:
Hamarosan

Titkos tipp:
Legyen hétköznap vagy hétvége, az ATLAS-ban reggel 10-től este 8-ig tart a buli!

 

Panorama M-Lounge

A tavalyi szezonban (2020) indult el a Panorama M-Lounge a 2A pálya tetejénél, mint az Apres Ski bulik legújabb bukoveli helyszíne. Itt nem csak helyi, hanem világszinten is ismert arcok is felbukkannak a lemezlejátszók mögött, mint például az ex-Scooter tag Jay Frog! Gyönyörű panoráma és 5 csillagos hangtechnika vár rád a Panorama M-Lounge-ban!

Megközelítés:
A 2A pálya tetejénél

Árak:
Hamarosan

Titkos tipp:
Figyeld a híreket oldalunkon, a főszezoni hétvégéken illusztris fellépők is tiszteletüket teszik itt!

 

BUKA disco és Veranda Lounge-Zone

A BUKA „a szórakozóhely” Bukovelben. Rendszeres élőzenés koncertek és ukrán, valamint nemzetközi szinten is elismert lemezlovasok lépnek itt fel a téli főszezonban decembertől márciusig. A diszkón kívül van itt karaoke, billiárd, bowling és játékgépek is.

A Veranda gyakorlatilag a BUKA mellett (illetve azzal egyben) lévő bár, alapozó hely. Óriási étel és italválaszték, szórakozóhelyhez méltó árakkal (tehát nem ez a legolcsóbb bukoveli vacsora helyszín).

Megközelítés:
2-es parkolóház alsó szintjén, a 7-es felvonó lenti állomása mögött

Árak:
Hamarosan

Titkos tipp:
Ha rövid ital, akkor vodka, hiszen Ukrajnában vagy, meg itt amúgy is sokkal olcsóbb, mint bármilyen más tömény.

 

Skilandhouse – Bartik Beer kézműves söröző

A Skilandhouse étterme azért különleges, mert itt készül a Bartik Beer 6 különböző kézműves söre, melyeket csapolva szolgálnak fel a vendégek számára. Kitűnő hely az esti buli előtti alapozásra, de akár vacsorázni is tudtok: ukrán és hucul konyha, grill ételek, levesek és sörkorcsolyák is kaphatóak.

Megközelítés:
Az 1-es pálya aljától a Bukovel központja felé vezető gyalogos mellékúton balra
Árak:
Hamarosan

Titkos tipp:
Kóstold meg a Bartik Beer búzasört!

 

Matra’s Lounge

Ha csak beülnél valahova, kényelmes babzsák fotelekre vagy raklapból készült székekre, ahol értő kézzel szolgálják fel nem csak a koktélokat, de a vízipipát is.

Megközelítés:
1-es parkolóházzal szemben, az 1-es pálya aljánál
Árak:
Hamarosan

Titkos tipp:
Ne hagyd ki a vízipipát, ha itt vagy!

 

Whisky Bar

Ételek, koktélok, szivarok és természetesen whisky-k a világ minden tájáról. Kóstolhatsz skót, ír, kanadai, japán, amerikai, indiai és taiwani párlatokat is. Köztük olyan különlegességeket, mint a Maker’s Mark, a Nikka, a Jameson, a Laphroaig vagy a Lagavulin.

Megközelítés:
Bukovel központjában, a lenti faházaknál lévő parkoló mögött
Árak:
Hamarosan

Titkos tipp:
Ebben az esetben nem is olyan titkos, ha szereted a whisky-t, itt a helyed!

 

 

Az utazáshoz útlevél szükséges!

Ne feledd: Ukrajnába nem elég a személyi igazolvány, a határon csak útlevéllel engednek át! Ha nincs útleveled, vagy már nem érvényes, akkor most még épp időben vagy, hogy csináltass egyet.