Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)


Ajánlott éttermek Bukovelben

Miután kisíelted magad és levetted a bakancsot, már csak egy ideális hely kellene, ahol megvacsorázhatsz. Bukovelben számtalan éttermet találsz, ezek közül válogattuk ki kedvenceinket, melyeket ezen az oldalon mutatunk be.

Pizzeria Felichita | Kurin étterem | BORZOVARENYKI önkiszolgáló gyorsétterem

Pizzeria Felichita

Bukovel legjobb olasz étterme és pizzériája. Fatüzelésű kemencében, látványkonyhában készülnek a pizzák. Klasszikus olasz pizza, vékony tésztával, paradicsomos alappal, mozzarellával és friss, minőségi feltétekkel. Ezen kívül olasz tészták, saláták és isteni finom levesek vannak az étlapon. Az étterem olasz borok széles választékát is kínálja az ételek mellé. A Felichita 12:00-tól 22:00-ig van nyitva, asztalfoglalás javasolt (+38 067 332 8888).

Megközelítés:
Bukovel központjában, az alsó részen (pályától messzebb) lévő faházaknál, a parkoló mögött

Árak:
Levesek 105 UAH-tól
Pizzák 245 UAH-tól

Titkos tipp:
Nem tudsz rosszat választani, de amit javaslunk: csapolt Grimbergen Blanche sör, Crema fonduta al tartufo krémleves és pizza!

 

Kurin étterem

Bukovel legjobb tradicionális ukrán étterme, mind hangulatában, mind az elkészült ételeket tekintve. Nívós étterem, tehát nem a sarki kifőzde szintjén vannak az árak, de összességében a szolgáltatáshoz képest inkább olcsónak mondható, itt még nem szálltak el az árakkal. Itt tartózkodásod alatt legalább egy vacsora erejéig érdemes betérni, maradandó élményben lesz részed. Nyitva 12:00-tól 23:00-ig, asztalfoglalás javasolt (+38 067 232 8833).

Megközelítés:
A Hotel Bukovel recepció épülete fölött (lépcsőn kell felmenni a faházak irányába).
Árak:
levesek 150 UAH-tól
vareniki 155 UAH
deruny 160 UAH-tól

Titkos tipp:
Bármilyen ukrán nemzeti étel, valamint a steakek.

 

BORZOVARENYKI önkiszolgáló gyorsétterem

A BORZOVARENYKI egy ukrán gyorsétterem Bukovel központjában, ahol vareniki (krumplival, káposztával, hússal, májjal, gombával, túróval, sajttal, erdei gyümölccsel vagy mással töltött derelye, prézli nélkül) széles választéka, valamint faszénen sült burgonya, sült szalonna, különböző saláták és borscs leves várja a látogatókat. Az étterem önkiszolgáló, a végén pedig az alapján fizetsz, hogy hány dekagramm a súlya annak, amit a tányérodra szedtél. Egész Bukovelben itt tudsz legkevesebb pénzből a legtöbbet enni. Jó ukrán szokás szerint az elvehető italok között a 0,5 literes PEPSI mellett megtalálod a 0,2 literes Хортица vodkát is.

Megközelítés:
A téli vásár és a 2-es felvonó alsó közötti részen, a tó mögött
Árak:
Hamarosan

Titkos tipp:
Borscs leves itt a legolcsóbb Bukovelben!

 

 

Az utazáshoz útlevél szükséges!

Ne feledd: Ukrajnába nem elég a személyi igazolvány, a határon csak útlevéllel engednek át! Ha nincs útleveled, vagy már nem érvényes, akkor most még épp időben vagy, hogy csináltass egyet.