Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)
Adrenalindús programok

Adrenalindús programok Bukovelben

Különböző drótkötélpályák, gokart és sok minden más, adrenalindús program Bukovelben, ha a síelés nem elég számodra!

SPEED FUN Rodelbahn | Terepjárós túra | Trolley ZipLine | RollerCoaster Zipline | Kötélugrás (Bungee jumping) | Bike-Zip | Gokart

SPEED FUN Rodelbahn

A 2020-as év egyik nagy újdonsága volt a 2A pálya mellett felépített SPEED FUN Rodelbahn hullámvasút: ez az első ilyen jellegű hullámvasút Ukrajnában, de a világ bármely síközpontjában unikumnak számít.
A német Wiegand cég által tervezett és kivitelezett hullámvasút télen-nyáron üzemel. Az eszközökön mindenki saját bátorságának és vakmerőségének megfelelően tudja szabályozni a sebességet, mert fékkel vannak ellátva. A túra lentről indul, egy néhány perces lassú, nézelődős felfele menettel, majd a csúcsról egy több mint 1 kilométer hosszú, kanyarokkal és dombokkal teletűzdelt pályán ér vissza a kiindulási pontra. Van lehetőség egyedül, vagy (maximum 150 kg-ig) tandemben leereszkedni. Ha a síelésen kívül más jellegű adrenalinra is vágysz, akkor: ne hagyd ki!
Videó >>

Helyszín:
A Hotel Bukovel Upper Residence faházainál, a 2A lejtő aljánál

Nyitvatartás:
10:00 – 17:00 (hétvégén 18:00)

Ár:
Egy menet: 500 UAH
Tandem (150 kg-ig): 800 UAH

Terepjárós túra

Vannak olyan hegycsúcsok Bukovel környékén, amelyek csak gyalog, vagy terepjáróval megközelíthetőek. Szervezett Jeep túránk keretén belül egy igazán izgalmas kaland részese lehetsz. Transzfer járatunk Bukovelből Mykulychyn településre visz, innen indul a terepjárós kaland. Úticél az 1111 méter magasan fekvő Gora Roketa Mala hegycsúcs. A túra hossza ~30 kilométer, menet közben meglátogatunk tradicionális hucul (helyi) sajtkészítőket, valamint láthatjuk a környező hegyeket (Hoverla, Petros, Khomyak). A túrára akár délután kezdéssel is lehet jelentkezni, síelés után!
Videó >>

Helyszín:
Transzfer Bukovelből Mykulychyn településre, majd irány a Gora Roketa Mala hegycsúcs!

Nyitvatartás:
minden nap, akár síelés után is

Ár:
Transzfer + túra: 20 EUR / fő
Az ár 6 fős csoportra vonatkozik.
Eltérő létszámra kérj ajánlatot!

 

Trolley ZipLine

Próbáld ki Ukrajna leghosszabb drótkötélpályáját, ami európai összevetésben is a top 10-ben szerepel! A drótkötélpálya hossza 1130 méter, a szintkülönbség több mint 190 méter. Három párhuzamos drótkötél fut egymás mellett, így akár hárman egyszerre is indulhattok. A lecsúszás nagyjából 100 másodpercig tart, a 2-es lift tetejétől indul és a 2-es parkolóház tetejére érkezik. Igény szerint GoPro-s felvétel is kérhető!
Videó >>

Helyszín:
2A pálya tetején, a Parnorama bár mellett

Nyitvatartás:
10:00 – 17:00 között minden nap

Ár:
Egy főre: 400 UAH
Két főre (tandemben összekötve): 600 UAH
GoPro felvétel: +200 UAH
Fénykép: +150 UAH

 

RollerCoaster Zipline

Fák között kifeszített 500 méteres pályák: nem klasszikus drótkötélpálya, érzésre inkább olyan, mint egy hullámvasút: éles kanyarok, lejtők, emelkedők, és minden irányváltás nagyon közvetlenül érezhető. Intenzív élmény!
Videó >>

Helyszín:
2-es lift felső állomásánál

Nyitvatartás:
09:00 – 17:00 között minden nap

Ár:
Két csúszás (felnőtt): 400 UAH
Két csúszás (gyermek): 300 UAH
Videó: +100 UAH
Fotó: +50 UAH

 

Kötélugrás (Bungee jumping)

Kötélugrás a 28 méter magas adrenalintoronyból, mely a Bike-Ziphez hasonlóan a Lake of Youth tónál található.

Helyszín:
Lake of Youth tó (VODA-val szemben)

Nyitvatartás:
09:30 – 17:30 között minden nap

Ár:
Egy ugrás: 400 UAH
Go Pro felvétel: +100 UAH
2x Go Pro felvétel: +150 UAH

 

Bike-Zip

560 méter hosszú kötélpálya, ami átvisz a Lake of Youth tó fölött. Ehhez speciális, kötélpályához átalakított hagyományos vagy elektromos kerékpárokat használnak. Nem mindennapi élmény a tó fölött áttekerni egy kötélen!
Videó >>

Helyszín:
Lake of Youth tó (VODA-val szemben)

Nyitvatartás:
09:30 – 17:30 között minden nap

Ár:
Egy kör: 400 UAH

 

Gokart

Az 1-es parkolóház második emeletén található a bukoveli gokart pálya, mely 500 méter hosszú és 6 méter széles. Átlagos köridő 42 másodperc. Összesen 10 darab gokart várja a versenyzőket, mindegyik 9 lóerős és rendelkezik köridő mérési lehetőséggel.

Helyszín:
1-es parkolóház 2. emelet

Nyitvatartás:
Hamarosan

Ár:
Hamarosan

 

 

Az utazáshoz útlevél szükséges!

Ne feledd: Ukrajnába nem elég a személyi igazolvány, a határon csak útlevéllel engednek át! Ha nincs útleveled, vagy már nem érvényes, akkor most még épp időben vagy, hogy csináltass egyet.