Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület
Hívj minket: (+36) 20 378 23 85 (Viber)

Adatvédelmi nyilatkozat

A travelbukovel.hu – továbbiakban a weboldal – tiszteletben tartja a webhelyet felkereső és használó minden természetes személy személyiségi jogait.  Az alábbiakban ismertetjük a weboldal személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelveit.

Ön a webhelyen található űrlapok kitöltésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy személyes adatait a weboldal adatbázisában rögzítse, nyilvántartsa és feldolgozza a szolgáltatásnyújtás folyamán, a megadott e-mail címet a hírlevél címjegyzékbe felvegye, arra hírlevelet küldjön. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük.

Személyes adatok védelme

Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel és töröljük adatbázisunkból, az erre a célra kijelölt elérhetőségünkön keresztül. A webhely használata során felkérhetjük arra, hogy adja meg személyes adatait. Megkérdezhetjük, hogy hozzájárul-e adatainak felhasználására, és ha igen, milyen célokra. Adatait kizárólag az Ön engedélyével használjuk fel.

Adatgyűjtés

Adatokat gyűjtünk az internetes forgalom elemzésével az Ön szokásairól és preferenciáiról, beleértve a webszerver naplóját, amely tartalmazza az Ön IP-címét, a sikeresen vagy nem megnyitott oldalakat és a használt böngészőt. Ezeket az adatokat kizárólag saját célra, statisztikai célból használjuk fel, hogy weboldal-látogatottságot, használhatóságot és keresési találatot mérjünk. Az Önről gyűjtött adatokat felhasználva alakítjuk webhelyünk megjelenését, szerkezetét és használhatóságát.

Az adatkezelő adatai, elérhetősége: Kárpátok Kincsei Turisztikai Egyesület, 1095 Budapest, Dandár utca 9-13 B lph. 5/7
Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-60204/2012

Ha bármilyen ezen webhelyre vonatkozó adattal, tartalommal vagy vizuális megjelenéssel kapcsolatos kérdése, megjegyzése vagy panasza van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az erre a célra kijelölt elérhetőségünkön keresztül.